• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil yakalayabilirim ?

Yahu gidip sor' diyenler hiç mi şu KK'dan ders almazsınız?

Şu KK'dan birşey öğrendiysem o da: aldatılma şüphen mi var? Kesinlikle AMA kesinlikle eşinle konuşmayacaksın!
Gidip hesap sorulan her konu ne hikmetse hep tatlıya bağlanıyor, hep bir yanlış anlaşılma hep bir mantıklı savunma.

Konu sahibi arkadaşım, ilk önce bir sakinleş, eşinle KONUŞMA bu konu hakkında, internet çağında yaşıyoruz faturanın üzerinde ilaç ismi vs varsa internetten arattır ismini.
Olmadı kızın adresi belli Tc numarası da keza öyle.
7 ceddine ulaşırsın.

Ama lütfen eşine sorma, seni ayakta uyutmasına izin verme, birşey yoksa bile ki inşallah yoktur kendin gör ve ikna ol.
Evet kendim gormeliyim yoksa onun bana yapacagi aciklamalar ne kadar mantikli olirsa olsun bi omur icimi kemirir bida tam anlamiyla hicbir zaman guvenemem guven olmadanda supheyle bin asik olayim seveyim yanimda barindiramam onu

Eczaneye ya da hastaneye gittiğinde oradaki doktorlar, çalışanlar hasta hakkında bir bilgi veremez herhangi bir kimseye (yakınları ya da bizzat kendisi hariç.)

Gizlilik hakkı denen bir şey var ülkede. Bu kuralların ihlali anlaşılırsa yetkililerce, hem siz hem de hastane yada eczanedeki çalışanlar hakkında işlem başlatılır. Hatta kadın bile böyle bir şey olduğunu duyarsa sizi şikayet edebilir.

Haklıyken haksız durumuna düşmeyin derim. Bu sorunu yalnızca kendi başınıza halledebilirsiniz. İnternette kişisel bir hesabı varsa ancak o fatura da yazan bilgilerle bulabilirsiniz.

Arkadaşa tavsiye verelim derken kadının başına bela açtırmayalım.

Tc kimlik sorgulamadan baya ugrastim yasini bile ogrenemedim yada ben beceremedim
Ayy inş üzüleceğin birşey çıkmaz.Bir keresinde eşimle hastaneye gitmiştik Dr yanlışlıkla eşimden önceki hastanın muayene kağıdıni vermişti bizde eczaneye gittiğimizde fark etmiştik ve eşim sinirlendi geri gitmedi öyle kalmıştı inş bu da böyle birşeydir[/QUOTE]

Back
X