• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil yakalayabilirim ?

Arkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum :KK43:( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
Eşinize deyin ki bu gün birtane kız geldi o isim ve soy ismi söyleyin seni sordu bende evde olmadığını söyledim ve gitti bu kız kim deyin ve o anda vereceği tepki zaten kendini ele verecektir

Şimdi hastaneyi arayın, kendinizi o kızmış gibi tanıtıp tc sini de söyleyin. Fatura tarihini verip şu gün gelmiştim tekrar randevu almak istiyorum doktorumun adını unuttum deyin. Sekreter size doktorun adını verince özel hastanenin websitesinden o doktorun branşına bakın. Kadın doğum falansa Allah korusun işte o zaman bence endişelenecek bir şeyiniz olabilir.
Helal olsun gerçekten güzel bir öneri :super:

ben olsam o hastaneye giderim daha önceden muayne olmuştum. Sonucum çıktı mı diye sorardım. Yada ozaman alamadım diye.

Eşinize deyin ki bu gün birtane kız geldi o isim ve soy ismi söyleyin seni sordu bende evde olmadığını söyledim ve gitti bu kız kim deyin ve o anda vereceği tepki zaten kendini ele verecektir

hatta bi hastane faturası varmıs sende kalmış falan dese?.. ama işte önce iyi delil toplayıp sonra harekete gecmek lazım. bilmediginde söylenenlere inanmak zorunda kalıyoruz

Evet bu da cok mantikli esim bugun nobette yarin ben gidiyorum yarin aksama kadar birsey bulamazsam bunu yapabilirim

Back
X