Ben denizliliyim. Ama artık bolulu olduk sayılır.Ben de Boluluyum şekerim. Haklısın :)
Keşke... Ama baksana adam konuşmaktan aciz mesajlasMaya kalksam kısa kesmek için arar sanırımhaklısın ama yapacak bir şeyde yok . O yüzden flört döneminizdeki gibi bolca mesajlaşa bilirisniz bence
Aaa hemşeriyiz:) olsun sen yine de özünü kaybetme:) eşinin ailesi için bir sey diyemem de kendi annen geldiğinde ufak bir kaçamak yapın eşinle yemege ya da sinemaya falan gidin. annen zaten anlayışla karşılayacaktır. Eşin de kendi annesi var diye öyle davranmıştır erkeklerin yaşı kaç olursa olsun annelerini görünce şımarıp eşlerine naz yapıyorlar.Ben denizliliyim. Ama artık bolulu olduk sayılır.
Keşke... Ama baksana adam konuşmaktan aciz mesajlasMaya kalksam kısa kesmek için arar sanırım
Bizde zaten çalıştığımız için hafta da birgün cikabiliyoruz e onda da hep birlikte yapmak durumunda kalıyoruz.Bir yol bulun ve cümbür cemaat yaşamaya son verin.
Bütçe yok mu hiç bakıcı için?
Bütçemız var yani biraz zorlaniriz ama yeter çok şükür. Maddiyattan deil de kızım bi başkasına bırakmak için çok küçük. Burda kimseyi tanımıyoruz tanıdığımız kişiler hep is yerinden e onlar da calisio güvenecek kişi bulmak çok zor. Hele kizim bu kadar küçükken.
Bir de insanlar aylarca kalıyorlarsa neden hiç beraber dışarı çıkamadınız.
Ayıp olmasın diye beraber çıkıyorsanız ertesi gün de başbaşa çıkın.
Çocuk olunca düzen degisio ama neden eşlerin birbirine karşı ilgisi de degisio ki çok zor olmamalı yarım saat bişey paylaşmak. Adam ise gelip gidio kızını sevio bu kadar.Cocuk olunca duzen degisiyo. Alışmaya çalış.
Yaa ne güzel bi hemseri buldum kk daAaa hemşeriyiz:) olsun sen yine de özünü kaybetme:) eşinin ailesi için bir sey diyemem de kendi annen geldiğinde ufak bir kaçamak yapın eşinle yemege ya da sinemaya falan gidin. annen zaten anlayışla karşılayacaktır. Eşin de kendi annesi var diye öyle davranmıştır erkeklerin yaşı kaç olursa olsun annelerini görünce şımarıp eşlerine naz yapıyorlar.
Olsun sen yine de keyfini çıkart hem eşin de tabiki istiyordur başbaşa vakit geçirmeyi özlemiştir o da. Senin ailen geldiğinde roller değişebilirYaa ne güzel bi hemseri buldum kk da
Aslında eşimin ailesi geldiğinde yaptık bi kere çıktık dışarı yemek yedik tavla oynadık ama artık ben sürekli söylediğim için oluo bunlar eşim hadi şunu bi çıkarayim da sussun der gibi yani bi görev gibi algiliyo bu durumu gelio bana.o yuzden hiç zevk almiom. Belki de esim görev gibi yapmio ama ben onunda benim kadar istekli oldugunu hissetmiyorum.
Olsun sen yine de keyfini çıkart hem eşin de tabiki istiyordur başbaşa vakit geçirmeyi özlemiştir o da. Senin ailen geldiğinde roller değişebilir
Ah o ts yok mu o ts. Tek rakibimTs dedin mi akan sular durur eşimde fanatik Ts li onun için çok önemli birşeydir o neden tribli cevap verdin ki, neyse çocuk olunca herşey değişiyor normal biylr olması
Ayy canım ya valla böyle diyince üzüldüm. Ben de doğum izni için ailemin yanına geldim eşim haftasonları geliyor yanıma c.tesi onu görebilene aşk olsun sürekli dışarıda, pazar günü de benim ısrarlarım üzerine birlikte bir şeyler yapıyoruz. Yani çok iyi anlıyorum seni.Ümitsizce inşallah diyorum. Ah şu flört dönemleri ne güzeldi. İş yerinde yemekhanede yanıma oturduğunda elimin titremesinden çorbayi icemedigim günleri özledim. Şimdi resmen aynı evde kocamı özlüyorum.
Hahah çok iyi bilirim mesela kağıda kalp yapar icine t yapınca derim aha beni yazıyor (adımın baş harfi) sonra ts olduğu anlaşılır kumamAh o ts yok mu o ts. Tek rakibim
Benim ki tarabzonlu da deil bi de ona rağmen fanatik.
Valla Tribe girerim çünkü adamla konuşmak istiorum o hazırla ver bende yazayım dio. Yani yine iletişim sıfır.
Ve en kötüsü onun bunu anlamaması. Belki gelir haklısın der die buraya yazdığım konuyu okudum ve ilk iki msj daki haklisinlari gitti odaya yattı umrunda deil.Ayy canım ya valla böyle diyince üzüldüm. Ben de doğum izni için ailemin yanına geldim eşim haftasonları geliyor yanıma c.tesi onu görebilene aşk olsun sürekli dışarıda, pazar günü de benim ısrarlarım üzerine birlikte bir şeyler yapıyoruz. Yani çok iyi anlıyorum seni.
Aynen kuma gerçekten. Birde o var bak onu unuttum yazmayi adam maca gelince vakti cok konusacagi sey cok. bişey yapcak olsak bile maçlara gore ayarlariz herseyi.Hahah çok iyi bilirim mesela kağıda kalp yapar icine t yapınca derim aha beni yazıyor (adımın baş harfi) sonra ts olduğu anlaşılır kumam
Bir erkekten bu kadar ince olmasını beklemek seni hayal kırıklığına uğratır hemşerim:) erkekler yüzeyseldir karşısına geçip tek tek anlatmazsan onlar alt metni anlamazlar. Al karşına tek tek anlat sıkıntını ve isteklerini amin ol daha az üzülür ve yorulursunVe en kötüsü onun bunu anlamaması. Belki gelir haklısın der die buraya yazdığım konuyu okudum ve ilk iki msj daki haklisinlari gitti odaya yattı umrunda deil.
Ben olsam napardim girerdim kk ya bulurum o konuyu okurdum bütün yorumları bnm ki ne istiomus da ben anlamamisim die sonra da anlayınca gider sarilirdim. Benim adam napio Afedersiniz ossura ossura uyuyor
Kimbilir belki de bu yüzden kaybediyorum.
Doğru diosun onların kafalar bizimki gibi calismio. Ben yarın bi konuşayım. Anlatayım derdimi. Gerçi okudu ama demekki işine gelmio. Yine de bi deneyeyim.Bir erkekten bu kadar ince olmasını beklemek seni hayal kırıklığına uğratır hemşerim:) erkekler yüzeyseldir karşısına geçip tek tek anlatmazsan onlar alt metni anlamazlar. Al karşına tek tek anlat sıkıntını ve isteklerini amin ol daha az üzülür ve yorulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?