Eşimi özlüyorum

Kahvesizolmaz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
52
32
18
merhaba herkese,
Benim derdim eşimi özlüyor olmam(iki yıldır evliyiz )çünkü günde sadece 1 ya da 2 saat görüyorum onu :(
Eşim çalışıyor ve normalde iş çıkış saati 6 fakat asla o saatte çıkamıyor gelince de çok yorgun oluyor yemek yiyoruz ardından zaten koltukta uyuya kalıyor. Trip atsam bile bu en fazla 5 dakika sürüyor çünkü kıyamıyorum.
Pazar günleri genel olarak evdeyiz gezmeyi çok sevmiyor maalesef. Ve haftanın bir günü boş olduğu için ona bundan ötürü saygı duyuyorum dinlenmek istemesini anlıyorum.
Benim sorum şu hayat hep böyle mi devam edecek ? Ben mi çok büyütüyorum bu konuyu şımarıklık mı yapıyorum ? Belkide herkesin hayatı bu yöndedir diyorum ama bilmiyorum. Sizlerde bu şekilde mi yaşıyorsunuz zamanla alışır mıyım bu duruma :( ?

Kacta gidiyor ise biraz erken kalksin siz cok once kalkin kahvalti hazirlayin.
Gec geliyor dediginiz saat ne11 12 degil sanirim yemek yediginize gore daha erken.
Yemekten sonra dayayin bir filitre kahve sadesinden 1 2 saat idare eder : )

6 da çıkıyor,ama asla o saatte çıkamıyor dedinz. Neden çıkamıyor? Sıkılırsınız hep evde olmaktan gayet normal bu durum.. bence konuşun ve artık pazar günleri en azından dinlendikten sonra biraz çıkmak istediğinizi söyleyin. Yani saat 4 gibi bile çıksanız bir sürü şey yapabilirsiniz. En azından sabah kalktığında kahvaltıyı dışarıda yapalım diye teklif edin. Yada akşam yemeğini..

Kacta gidiyor ise biraz erken kalksin siz cok once kalkin kahvalti hazirlayin.
Gec geliyor dediginiz saat ne11 12 degil sanirim yemek yediginize gore daha erken.
Yemekten sonra dayayin bir filitre kahve sadesinden 1 2 saat idare eder : )
9u buluyor bazen yemek yedik kaldırdım derken 10-10 buçuk oluyor sonra zaten uyuyor. Yemekte bugün kahve içelim birlikte dedim aa olur dedi fakaaat bebeğimi yıkayıp yatırana kadar(15 dk sürdü maksimum) uyumuş yine....

6 da çıkıyor,ama asla o saatte çıkamıyor dedinz. Neden çıkamıyor? Sıkılırsınız hep evde olmaktan gayet normal bu durum.. bence konuşun ve artık pazar günleri en azından dinlendikten sonra biraz çıkmak istediğinizi söyleyin. Yani saat 4 gibi bile çıksanız bir sürü şey yapabilirsiniz. En azından sabah kalktığında kahvaltıyı dışarıda yapalım diye teklif edin. Yada akşam yemeğini..
Patron sağolsun diyeyim :) sıkılıyorum zaten bazen patlıyorum sonra geçiyor. O yüzden konu açtım herkes böyle mi yoksa bende mi sıkıntı var diye.

9u buluyor bazen yemek yedik kaldırdım derken 10-10 buçuk oluyor sonra zaten uyuyor. Yemekte bugün kahve içelim birlikte dedim aa olur dedi fakaaat bebeğimi yıkayıp yatırana kadar(15 dk sürdü maksimum) uyumuş yine....
Yemegi yerken su ısınsin mutfakta hic masayi toplamadan koca bir kupa sade kahve tutusturun eline sen ic ben suralari halledio geleyim diyin arada sogutma kahveni diye seslenin ki hepsini bitirsin.
Valla baska basil uyanik kalcak ki bir sure sonra alisir en azindan 12 12 30 da uyumaya falan.olmadi gozkapaklarini bantlarsiniz çinliler gibi : )

Yemek yerken su kaynsin. masada olduğu gibi kalsın öyle eşiniz uyuyunca toplarsiniz maksat zaman geçirmek

Yemegi yerken su ısınsin mutfakta hic masayi toplamadan koca bir kupa sade kahve tutusturun eline sen ic ben suralari halledio geleyim diyin arada sogutma kahveni diye seslenin ki hepsini bitirsin.
Valla baska basil uyanik kalcak ki bir sure sonra alisir en azindan 12 12 30 da uyumaya falan.olmadi gozkapaklarini bantlarsiniz çinliler gibi : )
:D gece gece güldürdünüz beni Allah iyiliğinizi versin. Gayet mantıklı olur, yarın denemem lazım.
Ya da patronuna cırlayayım diyorum kararsızım :D

Cogu evde durum ayni... Esim bir de her hafta hali sahaya ve her gun yuruyuse dadandi moralim cok bozuk surat bile yapamiyorum... Yuzunu gormuyorum yani. Seninki en azindan iş yuzunden boyle, tercih degil keyfi degil. Mimarligin onu cok açik, ilerde cok rahat edersiniz maddi manevi

Cogu evde durum ayni... Esim bir de her hafta hali sahaya ve her gun yuruyuse dadandi moralim cok bozuk surat bile yapamiyorum... Yuzunu gormuyorum yani. Seninki en azindan iş yuzunden boyle, tercih degil keyfi degil. Mimarligin onu cok açik, ilerde cok rahat edersiniz maddi manevi
Bizimkide bi ara spora başlıycam diyordu beni daha az göreceksin diyordu. Valla sırf mutlu olsun sadece işiyle boğulmasın diye tabikide olur dedim ama başlamadı, herhalde başlasa kafayı yerdim. Ay İnşAllah öyle olur. :(

Bizimkide bi ara spora başlıycam diyordu beni daha az göreceksin diyordu. Valla sırf mutlu olsun sadece işiyle boğulmasın diye tabikide olur dedim ama başlamadı, herhalde başlasa kafayı yerdim. Ay İnşAllah öyle olur. :KK43:
benim burada hiiiiiic akrabam yok, cok yalnizim yaa kafayi yicem son zamanlarda tavan yapti bu his

benim burada hiiiiiic akrabam yok, cok yalnizim yaa kafayi yicem son zamanlarda tavan yapti bu his
Gerçekten anlıyorum, benim çevremde sosyalleşebileceğim bi çevre var ama bende sorun var hep evdeydim son Zaman'larda ve artık patlama noktasına geldim. Kendinize çevre edinme imkanınız Yok mu ? yalnız hissetmek çok sıkıntı (bir de yaşınız kaç acaba )

Gerçekten anlıyorum, benim çevremde sosyalleşebileceğim bi çevre var ama bende sorun var hep evdeydim son Zaman'larda ve artık patlama noktasına geldim. Kendinize çevre edinme imkanınız Yok mu ? yalnız hissetmek çok sıkıntı (bir de yaşınız kaç acaba )
arkadaslarim var ama ailemden uzaktayim, yani ablalardan abiden, cunku zaten annem babam vefat etti...

Buarada en yakin arkadasim mimar, o yuzden o sekilde bir ongorude bulundum =)
yas 30a az kaldi =D

arkadaslarim var ama ailemden uzaktayim, yani ablalardan abiden, cunku zaten annem babam vefat etti...

Buarada en yakin arkadasim mimar, o yuzden o sekilde bir ongorude bulundum =)
yas 30a az kaldi =D
Allah rahmet eylesin anne babanız kusuruma bakmayın ben anlayamadım. Sanırım o zamanlara bizim daha çok var, eşimde bende yolun başındayız gerçi maddiyatla sıkıntım Yok eşimle mutlu olayım yeter :)

Allah rahmet eylesin anne babanız kusuruma bakmayın ben anlayamadım. Sanırım o zamanlara bizim daha çok var, eşimde bende yolun başındayız gerçi maddiyatla sıkıntım Yok eşimle mutlu olayım yeter :)
estagfirullah canim ne kusuru, nereden bilebilirsin ki
Amin, Allah daim etsin =)

Yalvar yakar eve 23te gelmesini sağlıyorum yoksa gece yarısından sonra geliyor eşimin kendi işi.. Geldikten sonra zaten yemek yeyip yatıyoruz (daha doğrusu ben uyuyorum o evde çalışmaya devam ediyor)

Bir kızımız var diğer çocuk yolda onların rızkı için katlanıyorum

Bazen memur olsaydı ne bileyim kamuda öğretmen filan olsaydı sabah 9 akşam 5 çalışsaydı diyorum ama işte

Ben de özlüyorum yapacak bir şey Yok

Yalvar yakar eve 23te gelmesini sağlıyorum yoksa gece yarısından sonra geliyor eşimin kendi işi.. Geldikten sonra zaten yemek yeyip yatıyoruz (daha doğrusu ben uyuyorum o evde çalışmaya devam ediyor)

Bir kızımız var diğer çocuk yolda onların rızkı için katlanıyorum

Bazen memur olsaydı ne bileyim kamuda öğretmen filan olsaydı sabah 9 akşam 5 çalışsaydı diyorum ama işte

Ben de özlüyorum yapacak bir şey Yok
Sizin daha zormuş. Allah kolaylık versin.
Sanırım alışmaktan başka çare Yok hayat bu şekilde ilerliyor..

merhaba herkese,
Benim derdim eşimi özlüyor olmam(iki yıldır evliyiz )çünkü günde sadece 1 ya da 2 saat görüyorum onu :KK43:
Eşim çalışıyor ve normalde iş çıkış saati 6 fakat asla o saatte çıkamıyor gelince de çok yorgun oluyor yemek yiyoruz ardından zaten koltukta uyuya kalıyor. Trip atsam bile bu en fazla 5 dakika sürüyor çünkü kıyamıyorum.
Pazar günleri genel olarak evdeyiz gezmeyi çok sevmiyor maalesef. Ve haftanın bir günü boş olduğu için ona bundan ötürü saygı duyuyorum dinlenmek istemesini anlıyorum.
Benim sorum şu hayat hep böyle mi devam edecek ? Ben mi çok büyütüyorum bu konuyu şımarıklık mı yapıyorum ? Belkide herkesin hayatı bu yöndedir diyorum ama bilmiyorum. Sizlerde bu şekilde mi yaşıyorsunuz zamanla alışır mıyım bu duruma :KK43: ?

Benimki 5 tek çıkıyor işten ona rağmen bütün akşam uyuduğu oluyor. Uykuya düşkün Dr kendisi biraz. Bazen umursamıyorum. Bazen kızıyorum. Hayat böyle geçip gidiyor :)
Kızmakta da haklısınız ama eşiniz de yoruluyorsa o da haklı. Orta yol bulmak lazım. En azından pazar günleri bişeyler yapsaniz :KK58:

Back
X