Eşimi psikoloğa gitmeye nasıl ikna etmeliyim?

Yardım??

• Eleştiri amaçlı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Ftmblbllr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
53
12
3
29
Kızlar benim problemli bi eşim var ve hiç bi şekilde kabul etmiyor psikoloğa götürmek istiyorum ama hiç bi şekilde kabul etmiyor sizce ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen yoksa kafayı yiyicem

Ya biz 1yil önce evlendik ilk evlendigim de psikoloğa gitmesini istedim bunlar annemin lafları bi daha sakin böyle bişey söyleme bana dedi kafasında kuruyor kurduklarina inanıyo sürekli ona sen bana bunları yaptın dediğimde bana el kaldırıyor şuan o kadar moralim bozuk kı kafamı toparlayıp cümle bile kuramıyorum k.b

Ya biz 1yil önce evlendik ilk evlendigim de psikoloğa gitmesini istedim bunlar annemin lafları bi daha sakin böyle bişey söyleme bana dedi kafasında kuruyor kurduklarina inanıyo sürekli ona sen bana bunları yaptın dediğimde bana el kaldırıyor şuan o kadar moralim bozuk kı kafamı toparlayıp cümle bile kuramıyorum k.b
Evlenmeden öncede mi böyleydi ?
Doktora gitmek istememesi kötü , durumunu kabul etmemesi daha kötü :/

Bu kadar değildi yada bana belli etmiyordu ya bende mutsuzum böyle yapıyo kendisi de mutsuz oluyo yardım alsa herşey daha iyi olcam iş gibi geliyor ama ikna edemiyorum bazen acaba ben mi abartıyorum diyorum etrafımız da ki insanlara onlar da kesinlikle tedavi olmadı gerektiğini söylüyorlar

bence psikolog değil de psikiyatriste gidin. kendi kurduğu şeylere inanması ciddi bir rahatsızlığın belirtisi gibi görünüyor. ilaçlıktır durumu muhtemelen. Allah şifa versin. sözünü dinlediği bir büyüğü yakını falan varsa o ikna etmeye çalışsın.

bence psikolog değil de psikiyatriste gidin. kendi kurduğu şeylere inanması ciddi bir rahatsızlığın belirtisi gibi görünüyor. ilaçlıktır durumu muhtemelen. Allah şifa versin. sözünü dinlediği bir büyüğü yakını falan varsa o ikna etmeye çalışsın.
Sözünü geçirebilen sadece babası vardı oda 4 ay önce rahmetli oldu annesi de bıktı artık bi süredir onunla da konuşmuyorlar

Daha önce veya şuan bu tarz problemler yaşayan biri bişey yazsin lütfen gercekten konuşmaya ihtiyacım var

o zaman önce siz gidip bir danışın. doktor belki nasıl ikna edeceğiniz ile ilgili yönlendirir sizi.

Beraber dışarıya çıktığımızda bile saçma sapan biseyler den kıskanmaya başlıyor tek başıma asla dışarı çıkarmaz ki beni

Ben götürürüm der. çok problemli bi çocukluğu olmuş bu yüzden böyle olduğunu düşüyorum ve kıyamıyorum ona yardım etmek istiyorum ama hiç bi şekilde kabul ettiremiyorum, o benim hasta olduğumu düşünüyo

Ben götürürüm der. çok problemli bi çocukluğu olmuş bu yüzden böyle olduğunu düşüyorum ve kıyamıyorum ona yardım etmek istiyorum ama hiç bi şekilde kabul ettiremiyorum, o benim hasta olduğumu düşünüyo
Madem sizin hasta olduğunuzu düşünüyor ben gidicem diyin ve beraber gidin muayene esnasında da doktorla sıkıntınızı anlatırsınız olmaz mı ?

bence de daha iyi olur işte. birlikte gitmiş olursunuz.

Kabul eder mi bilemiyorum ben kapalı alanda kalmadığım için gitmiştim eşimle olan sorunlarımı anlattım bana bi ilaç verdi doktor tuttu attı ilaçları bunlar kısırlık yapıyo falan dedi küçükken babası da götürmüş sürekli onu bi korkusu mu var bu konuda bilemiyorum bu konuyu açtığım zaman da sinirlenip bağırmaya basliyo

Beni ailemle gorusturmuyo onların herkezin bizi ayırmaya çalıştığını düsunuyo

Back
X