Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden öncede mi böyleydi ?Ya biz 1yil önce evlendik ilk evlendigim de psikoloğa gitmesini istedim bunlar annemin lafları bi daha sakin böyle bişey söyleme bana dedi kafasında kuruyor kurduklarina inanıyo sürekli ona sen bana bunları yaptın dediğimde bana el kaldırıyor şuan o kadar moralim bozuk kı kafamı toparlayıp cümle bile kuramıyorum k.b
Sözünü geçirebilen sadece babası vardı oda 4 ay önce rahmetli oldu annesi de bıktı artık bi süredir onunla da konuşmuyorlarbence psikolog değil de psikiyatriste gidin. kendi kurduğu şeylere inanması ciddi bir rahatsızlığın belirtisi gibi görünüyor. ilaçlıktır durumu muhtemelen. Allah şifa versin. sözünü dinlediği bir büyüğü yakını falan varsa o ikna etmeye çalışsın.
Beraber dışarıya çıktığımızda bile saçma sapan biseyler den kıskanmaya başlıyor tek başıma asla dışarı çıkarmaz ki beni
Madem sizin hasta olduğunuzu düşünüyor ben gidicem diyin ve beraber gidin muayene esnasında da doktorla sıkıntınızı anlatırsınız olmaz mı ?Ben götürürüm der. çok problemli bi çocukluğu olmuş bu yüzden böyle olduğunu düşüyorum ve kıyamıyorum ona yardım etmek istiyorum ama hiç bi şekilde kabul ettiremiyorum, o benim hasta olduğumu düşünüyo
Ben götürürüm der. çok problemli bi çocukluğu olmuş bu yüzden böyle olduğunu düşüyorum ve kıyamıyorum ona yardım etmek istiyorum ama hiç bi şekilde kabul ettiremiyorum, o benim hasta olduğumu düşünüyo