Engellemesini istedim çünkü bakmasını da istemiyorum. Ve o kizinda buna bakmasını istemiyorumeski kız arkadaşı listesinden çıkamasını istemek de haklısınız 'biraz'. ama devamında oyuncak gibi ne öyle. engelle yok engeli kaldır. amacınızı çözemedim yani.
Dimi kalsın böyle.engelletmişsin bir kere bir daha kurcalama engeli kaldır falan..
Engellemesini istedim çünkü bakmasını da istemiyorum. Ve o kizinda buna bakmasını istemiyorum
Sonra düşününce çok oluyorum sanki.itici oldum böyle
Dimi kalsın böyle.
Teşekkür ederim kızlar. Bazen yanlismi yapıyorum derken iyi oluyor böyle.itici olacak birşey yok sizi rahatsız etmiş sil demişsiniz.. sıradan bir kız arkadaş olsaydı haksız olurdunuz bu durumda bir tuhaflık yok .. üstünde durmayın artık..
çok gereksiz olmuş bence.hiç tenezül etmem.yapacağı varsa hertürlü yapar engel olamazsınız.
eski kız arkadaşını engellettiğin için vicdan mı yapıyorsun.YAPMAArkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.
bunu nasil basardin adami dovdun mu yoksaben face ini toptan kapattırdımseninki gayet az tepki geldi bana
Sildirmek ok. De engellettim bide. Bu normal mi?Yani eğer kız arkadaşıyla hala görüşmüyorlarsa fi tarihinde sevgili oldukları için birbirlerini eklemişler, sonra da çıkarmamışlarsa, ikisi de unutup gitmiştir muhtemelen.
Sildirmişsin artık, elleşme, bırak dağınık kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?