- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
sen bilirsin .işine gelirse açarsın face ikatiliyorum sana
benim face im yok zaten burasi zamanimi aliyo birde orasi kendimi kaybederim yani biseyleri paylasmayi arastirmayi seviyorum benim esimin bos zamani cok yanlisinida gormedigim icin engel koymuyorum.
Eski kız arkadaşının ne işi varki? Kendinizi neden bu kadar sucluyorsunuz biz kullanmiyoruz böyle daha iyi bence başlarda bende istiyordum esim gerek yok dedi ve en dogrusuymusArkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.
Güven sorunum yok. Ama gizem hoşuma gitmiyor.eski kız arkadaş evli bir adamın listesinde ne arıyormuş? ben kaldır demeden önce bunu sorardım. ha farketmemiştir kendi kaldırır o zaman engelle sil filan gibi yaptırımlarla olmaz bu iş. ayrıca eşinizin facebook şifresini açık bırakmasını neden istiyorsunuz bu da ayrı bir muamma. güven sorununuz mu var?
zeytinyağı misali üste çıkmasın. hem eski kız arkadaşı hala listesinde olacak, hem de eşi sildirince tavır yapacak. yok öle bi dünya. yemezse yemesin çok da dert deyin geçinYa dün bu olaylardan sonra eşim bana bir soğuk. Yemeklerimden yemiyor falan. Zorla cvp veriyor gibi . Alındığımı söyledim. Kendimi duzeltmemi güven sorununu istemediğini, istese her türlü yapabileceğini söyledi. Sabah da çıkıp gitti işe. Canım çok sıkkın. Hiç gönül almıyor hiç((
Arkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.
Canım benim ben üstüne gitmedim aslında. Konuşmayan kendisiTamam olması gerekeni yapmışsınız söylemişsiniz ve de adam saygı gösterip uygulamış.
Daha neden durumun üstüne gitsem miki diye düşünüyorsunuz? olmuş ,bitmiş,gitmiş işte....
Konuşmama sebebi sil dediğiniz için mi ?Canım benim ben üstüne gitmedim aslında. Konuşmayan kendisi
Evet. Efendim neden ona hesap sormuyormusum. Konusmasin bende konuşmam. Akşam gelince sessizlik olur artık. Yemek de yapmadım. Ne isterse yapsın.Konuşmama sebebi sil dediğiniz için mi ?
Eğer öyleyse konuşmazsa konuşmasın
Zira eski sevgilisinin ne işi var listesinde !
yap et kaldır , kaldırma . adam kukla mıyım ben demez miArkadaşlar
Rahatsız olduğu şey guvenmiyormusumyap et kaldır , kaldırma . adam kukla mıyım ben demez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?