Lütfen bu mesajımı okuyun lütfen! Sizinle çok empati yaptım çünkü.
Eşiniz gibi bir babanın evladıyım. Babam için öncelik hep arkadaşlarıydı. Ne hikmetse arkadaşları da hep bekardı! Sorumluluğu olmayan insanlarla takılabilmek için kendisinden 15 20 yaş küçük gençlerle arkadaş olur akşam yemeklerini restoranlarda yerdi!
Babamla aramda duvarlar var. Hasbelkader o akşam yemeği evde yiyorsa bizde bir gerginlik olurdu. Evde yabancı biri var gibi hissederdim. Çünkü adam gece 11 12den sonra eve gelirdi.
Sonra başına bir musibet geldi eve bağlandı ama 60ından sonra.
Eşinizin eve bağlanması için musibet mi bekleyeceksiniz ya da 60 yaşına gelmesini mi?
Gelelim ticaret kısmına. Babamın da aynı sizin herif gibi çalışmada asla gözü yoktu. Babam borç içindeydi hep.
Kalıbımı basarım dükkan açarsanız o adam dükkanda durmaz. Mal almaya gidiyorum, muhasebeye gidiyorum, bankaya gidiyorum ayağına dükkandan kaçıp arkadaşlarıyla takılacak. Siz hem dükkan sorumluluğu hem ev sorumluluğu hem de çocuk sorumluluğu alacakısınız!
Ticarete yatkınsanız(araştırmayı siz yapıyorsunuz) bu herife tekmeyi basın ve kendi dükkanınızı açın.
Evliliğinizin aynısını 30 yıl yaşamış biri olarak lütfen bu mesajı ciddiye alın. Doğmamış çocuklarınızın hatrı için........
İyi düşünün ve sakın içinize atmayın, aileniz geri kafalı değilse lütfen onlarla paylaşın yaşadıklarınızı.
Yalnız başına kahve köşelerinde sürünsün pis bencil herif.