• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi reddetmeli miyim

Oturmuş bide hesap yapmış sen alırsın şunu da alırsın. Dedim zaten onlar benim. Bana göz dağı vermeye çalışıyor aklınca ben yola geleceğim çıkıp gitmemi beklemiyordu
evden çıkıp gittin mi onu anlamadık
sizin o koca kolay kolay adam olmaz ve arkadaşların dediği gibi de dükkan açılsa da çalışmaz

Lütfen bu mesajımı okuyun lütfen! Sizinle çok empati yaptım çünkü.

Eşiniz gibi bir babanın evladıyım. Babam için öncelik hep arkadaşlarıydı. Ne hikmetse arkadaşları da hep bekardı! Sorumluluğu olmayan insanlarla takılabilmek için kendisinden 15 20 yaş küçük gençlerle arkadaş olur akşam yemeklerini restoranlarda yerdi!

Babamla aramda duvarlar var. Hasbelkader o akşam yemeği evde yiyorsa bizde bir gerginlik olurdu. Evde yabancı biri var gibi hissederdim. Çünkü adam gece 11 12den sonra eve gelirdi.
Sonra başına bir musibet geldi eve bağlandı ama 60ından sonra.

Eşinizin eve bağlanması için musibet mi bekleyeceksiniz ya da 60 yaşına gelmesini mi?

Gelelim ticaret kısmına. Babamın da aynı sizin herif gibi çalışmada asla gözü yoktu. Babam borç içindeydi hep.

Kalıbımı basarım dükkan açarsanız o adam dükkanda durmaz. Mal almaya gidiyorum, muhasebeye gidiyorum, bankaya gidiyorum ayağına dükkandan kaçıp arkadaşlarıyla takılacak. Siz hem dükkan sorumluluğu hem ev sorumluluğu hem de çocuk sorumluluğu alacakısınız!

Ticarete yatkınsanız(araştırmayı siz yapıyorsunuz) bu herife tekmeyi basın ve kendi dükkanınızı açın.

Evliliğinizin aynısını 30 yıl yaşamış biri olarak lütfen bu mesajı ciddiye alın. Doğmamış çocuklarınızın hatrı için........
İyi düşünün ve sakın içinize atmayın, aileniz geri kafalı değilse lütfen onlarla paylaşın yaşadıklarınızı.

Yalnız başına kahve köşelerinde sürünsün pis bencil herif.
Musibet gelmesede yaslaninca eve baglaniyolar, cok
Lazimmis gibi😐😂 asil kadinin ihtiyaci oldugu zaman yoklar. Annene sorsan niye bosamadin diye?! Cocuklarim
Icin der, ama
Boyle babanin kimseye faydasi yok

Çabası yok gidelim mahkemeye verelim dilekçe diye mesaj atıyor bide. Ben onu öyle kabul edecekmişim yada boşanacakmışız. Üstüme yürümenin özrü bile yok hem suçlu hem güçlü psikolojik olarak normal değil
Keske deseydiniz tamam dilekceyi verelim o vakte kadar iletişm kurmak istemiyorum avukatım gerekirse iletişim kurar seninle diyip engeli bassaydınız.evet erkeklere artık kötü giden evliligi cekemedgimizi ancak böyle gösterebiliyoruz malesef ne kadar ciddi oldugumuzu bıktıgımızı ancak adliye kapılarına dayanınca anlıyolar.normalde aranız nasıldı bilmiyorum ama bazen insanı geri adım attıran iyi vakit gecirdigimiz 3-5 anı oluyor onun hatrına bosanma konusunda kararsız kalıyoruz ama sizin eşinizi tabi ki biz tanımjyoruz surda sizin anlatımınızla sanki kötü anılar iyi anıları örtmüş kapatmış kadar çokmus gibi oyuzden kararsız kalacağınız bir durumda yok güzel bir ben artık seninle iletişim kurmak istemiyorum gerekirse avukat aracılığıyla iletişim kurar mal paylaşımnı ona göre ayarların,bir çöpüne bile ihtiyacım yok ama kendi emeklerimle aldığım yaptığım birşeyidr tabi ki o evde bırakmam diyip engellerdim.

Keske deseydiniz tamam dilekceyi verelim o vakte kadar iletişm kurmak istemiyorum avukatım gerekirse iletişim kurar seninle diyip engeli bassaydınız.evet erkeklere artık kötü giden evliligi cekemedgimizi ancak böyle gösterebiliyoruz malesef ne kadar ciddi oldugumuzu bıktıgımızı ancak adliye kapılarına dayanınca anlıyolar.normalde aranız nasıldı bilmiyorum ama bazen insanı geri adım attıran iyi vakit gecirdigimiz 3-5 anı oluyor onun hatrına bosanma konusunda kararsız kalıyoruz ama sizin eşinizi tabi ki biz tanımjyoruz surda sizin anlatımınızla sanki kötü anılar iyi anıları örtmüş kapatmış kadar çokmus gibi oyuzden kararsız kalacağınız bir durumda yok güzel bir ben artık seninle iletişim kurmak istemiyorum gerekirse avukat aracılığıyla iletişim kurar mal paylaşımnı ona göre ayarların,bir çöpüne bile ihtiyacım yok ama kendi emeklerimle aldığım yaptığım birşeyidr tabi ki o evde bırakmam diyip engellerdim.

Söyledim yürü verelim dilekçe diyor bende gerek yok birlikte gitmeye dedim yok gidemezmişim zaten evine gel madem diyor. Seninle uğraşmak istemiyorum avukat bulunca dilekçeyle de o ilgilenir dedim.

Söyledim yürü verelim dilekçe diyor bende gerek yok birlikte gitmeye dedim yok gidemezmişim zaten evine gel madem diyor. Seninle uğraşmak istemiyorum avukat bulunca dilekçeyle de o ilgilenir dedim.
Bence daha fazla laf yetiştirmeyin her iletişiminsde git gide dalgaya vurmaya baslıcak sonra yumusatma cabaları vs derken. Hiç mesaj dahi atmayın siz hep onu dusunuyordunuz nerde napıyor kimle vs diye bu defa o sizi dusunup dusunup kudursun,bana cevap vermiyor beni tınlamıyor napıyor suan acaba vs diye dusunup dusnup kendini yesin.evet biraz ergence olacak ama ben esimle tartısırken onun mesajını acardım okurdum ama yszmazdım ondan sonra sık sık girer cıkardım wpa oda deli olurdu 🤭 önemsenmemek onlara büyük ders

Ben yeterince çaba sarf ettim artık ona kalmış . Bugün malzeme almaya gidecektik dükkan için keyfi yokmuş kavgalıyken gidemezmiş. Dükkanı ben istiyorum diye açıyormuş ya sözüm ona gidip benim barışmamı bekliyor ki malzeme almaya gidelim

Yooo sana kaldi. Boşanma davasi açmak o kadar zor değil. Bizimle dalgami geçiyorsun bilmiyorum yani bu adamin bir tane, BIR tane bile elle tutulur yani yok.

Boşamalik adami sen halen "acaba sexsiz biraksammi" diyorsun. Adam seni dövüyor, cahilin teki, kendine hayri yok. Sexi bir iki git gel olarak görüyor, kadina değer sifir.

Her yorumunda bu adam dahada iğrençleşiyor. Daha çekmek niye harbiden? Ömür boyu yanlizlik, sexsizlik yemin ederim bu adam ile ayni oksijeni solmaktan bile daha iyidir.

Back
X