Eşimi sanal sex yaptığını öğrendim ne yapmalıyım

Çok özür dilerim ama ç*k*nü kontrol edemeyenden hayatını kontrol etmesini bekleyemeyiz. Yarın bugün fırsatını bulunca gerçeğini de yapar. He yok hastalık gibi bir şeyse bu tedavi olmadığına göre yine memnun demek ki. Boşan gitsin.

Beni manipüle etmeye çalışacak biliyorum senin yüzünden gibisinden bu durumun duyulmasını da istemeyecek muhtemelen itibarı sarsılacak ailesinin gözü önünde. Yanlız inanılmaz acıtıyormuş böyle birşey başıma geleceğine ölsem inanmazdım 8 yıldır evli 15 yıldır da beraberiz çok yeni gördüm öğrendim gerçek yüzünü
Canınız acıması çok normal, hiç kolay değil 15 yıllık beraberlik az bir zaman değil. İnsan bilemiyor maalesef, iki gözü kapalı eşlerimize güvenemiyoruz. İnsanlar artık çok doyumsuz üstelik yaptıkları ahlaksızlara kılıf uydurmaktan geri durmuyorlar. Büyük ihtimal utanmadan sizi suçlayacak, yok şöyle olsaydı yapmazdım yok böyle olsaydı yapmazdım. Çevir kazı yanmasın.
Hiçbir sebep yaptığını aklamaz. Yapıp yapıp aman kimse bilmesin diyorlar ya, el alemden çekindikleri kadar kendi eşlerinden çekinseler bu tipler.

Merhabalar
Daha önceden konumu açmıştım sizlere bu süreçte beni bir şekilde ikna edip eve döndürdü. Gayet iyi davranıyor vs. Fakat 2 hafta kadar önce hergün canlı sex kanallarında fink attığını öğrendim. Boşluk bulduğu her fırsatta. Ayrıca bir kadından bahsettirmiştim o ilk ayrılık sürecinde sohbet etmiştim o dönemde dertleştiği diye onunla da bayağı ilerletmişler 7 24 mesajlaşmalar cinsel içerikli şakalar çıplak kadın fotoğrafları atmalar birbirlerine hepsini çok yeni yakaladım. Tabi ki boşanacağım böyle bir şeyi affetmem mümkün değil. Çocuğum yok bu arada. Benim sorum başına böyle bir olay gelenler var mı nasıl hamleler yaptınız vs. Eminim ki yanlız değilimdir.
Süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama böyle bi adamdan kesinlikle boşanın iğrenç ya evli barklı yanında karısı üstelik çoluk çocuk bile yok genelde çocuk olduktan sonra çıkıyo bu rezillikleri sen erken farketmişsin. Anında boşa mahkemede bu iğrençlikleri de sun rezil olsun

Merhabalar
Daha önceden konumu açmıştım sizlere bu süreçte beni bir şekilde ikna edip eve döndürdü. Gayet iyi davranıyor vs. Fakat 2 hafta kadar önce hergün canlı sex kanallarında fink attığını öğrendim. Boşluk bulduğu her fırsatta. Ayrıca bir kadından bahsettirmiştim o ilk ayrılık sürecinde sohbet etmiştim o dönemde dertleştiği diye onunla da bayağı ilerletmişler 7 24 mesajlaşmalar cinsel içerikli şakalar çıplak kadın fotoğrafları atmalar birbirlerine hepsini çok yeni yakaladım. Tabi ki boşanacağım böyle bir şeyi affetmem mümkün değil. Çocuğum yok bu arada. Benim sorum başına böyle bir olay gelenler var mı nasıl hamleler yaptınız vs. Eminim ki yanlız değilimdir.
Ben varım.
Eski eşimin sanaldan eskortlarla konuşmalarını yakaladım. Eskortlara paralar göndermiş, onlarla boşanmayı planlamış, kuyumu kazmış, beni onlara kötülemiş. Hatta kadınlardan biri beni tanımadan eşini bu kadar kötüleme ayıp demiş. Ben onu okuyunca sinir krizi geçirip fenalaştım. Asabi tansiyonum haftalarca inmedi. Onlarla beraber yaşama planı yapmış. Başka kadınlar bulun bana demiş vs. Cekismeli boşanma sürecindeyim. O yazışmaları okuduğum o günden sonra hayata bakışım çok değişti. İnanılmaz manevi olarak güçlendim. Bu olay tekamül sürecimi başlattı.

Bunu yaşadıysanız kendinize telkin etmeniz gereken şeyler var. Naçizane kendime faydası olan durumları size de yazacağım.

1. Aldatılmak sizinle alaka değil. Aldatmak bir karakter meselesidir. Bir erkek veya kadın evliliğinden, ilişkisinden memnun olmayabilir. Artık evli olmak, o ilişki içinde kalmak istemeyebilir. Hayatındaki kişinin karşısına geçer ve artık ilişkide kalmak istemediğini mertçe söyler ve ilişki noktalanır. İlişki biter sonrasında başka kadın veya başka erkek hayatına alınır. Yapılması gereken budur.

2. Aldatmak bir hata değil bir tercihtir. Hata, istemeden bir anlık gafletle yapılan şeylerde geçerlidir. Ama aldatma eylemi var ise bu sistematik olarak planlanmıştır. Bir süreye yayılmıştır yani anlık gaflet değildir. O yüzden bir tercih söz konusu ise sizinde tercih yapmanız gerekir.

3. Bir kere aldatan çok büyük ihtimal tekrar yapacaktır. Tekrar sizi aldatacaktır. Çünkü aradaki sadakat yıkılmıştır. Sizin ona güveniniz yıkılmıştır. Bunu tekrar kurmak için olağanüstü bir çaba gerekir. Bir ilişkide güven ve sadakat bitti ise her şey bitmiştir. ( Çoğunlukla o olağanüstü çaba gelmiyor. Benim eski eşim kanıtlarım olduğunu anlayınca haklı çıkabilmek için iftiralar attı. Özür dilemek şöyle dursun beni suçlayarak anında iftiralar atarak dava açtı.)

4. Yas sürecine gireceksiniz. Kendinize çok iyi manevi yatırım yapmanız lazım. Bir süre ciddi kendinizle çalışacaksınız. Kendinizin sevilmeye layık, öz değeri yüksek biri olmanız için sürekli ben sevilmeye layık biriyim, karşı tarafın beni aldatması benim değerimle ilgili değil diye telkin çalışması yapmanız lazım.

5. Siz sevilmeye layık birisiniz. Eşinizin sizi aldatması sizinle ilgili değil, bu durum onun kendi değersizliği, kendi aşağılık kompleksi ve kendi ahlak yoksunluğu ile alakalı bir durum. Ahlaklı bir kişi,karşındaki insanı sevmekten vazgeçse bile karşındaki insana saygı duymaya devam eder. Ve saygı duyduğu birine de böyle bir travma yaşatmaz. Yaşatamaz. Karşındaki insana saygı duyan biri, aldatmadan ilişkiden gider.

6. Bu bir süreç. Duygular değişkendir. Zamanla karşınızdaki kisiye iyi duygularınız ölecek. Kötü duygular bir süre daha kalacak. Eski eşimi şu an sevmiyorum. Ama ona karşı olan nefretim hala devam ediyor. O da aldatmasindan dolayı değil, benimle anlaşarak helallik alarak ayrilsaydi benden özür dileseydi nefret duygum bile bitmişti. Aldattığı halde bana iftiralar attı beni kötüledi. O yüzden nefretim devam ediyor. Yapabiliyorsanız süreci uzatmayın. Ama baktınız karşı taraf çirkinleşecek siz de hakkınızı savunun. Mesela bana çekişmeli dava açtı bende sonuna kadar gideceğim, isterse yıllar sürsün umrumda bile değil.

7. İlahi adalete güvenin. Ben ezoterik olarak eğer kul hakkınıza çok girilmiş ise ve âh verirseniz o âhın tutacağına inanıyorum. Eski eşime ve ailesine de âhlarım var. İnanılmaz kul hakkıma girildi. İnşallah benim hakkım asıl ilahi düzende alınacak. Ben karşımıza gelen kimsenin tesadüfi olduğuna inanmıyorum. Ve ileride eski eşimden benim hakkımı, hayatında olacak olan yeni eşi alacak. Hatta eski eşimin bana attığı asılsız iftiraları, yeni eşi eski eşime birebir yaşatacak. Bu dünya etme bulma dünyası..Tabi inşallah o zamanda bu olay umrumda olmayacak ama gene de ilahi adaletin tecelli etmesini diliyorum..

8. Bol bol dua edin. Kitap okuyun. Kendinizle vakit geçirin. Kendinizi sevin. Kendinize bu yaşanan olay benimle alakalı değil, ben sevilmeye layık biriyim deyin. Uzun oldu hakkınızı da helal edin:)

Son düzenleme:
Ben varım.
Eski eşimin sanaldan eskortlarla konuşmalarını yakaladım. Eskortlara paralar göndermiş, onlarla boşanmayı planlamış, kuyumu kazmış, beni onlara kötülemiş. Hatta kadınlardan biri beni tanımadan eşini bu kadar kötüleme ayıp demiş. Ben onu okuyunca sinir krizi geçirip fenalaştım. Asabi tansiyonum haftalarca inmedi. Onlarla beraber yaşama planı yapmış. Başka kadınlar bulun bana demiş vs. Cekismeli boşanma sürecindeyim. O yazışmaları okuduğum o günden sonra hayata bakışım çok değişti. İnanılmaz manevi olarak güçlendim. Bu olay tekamül sürecimi başlattı.

Bunu yaşadıysanız kendinize telkin etmeniz gereken şeyler var. Naçizane kendime faydası olan durumları size de yazacağım.

1. Aldatılmak sizinle alaka değil. Aldatmak bir karakter meselesidir. Bir erkek veya kadın evliliğinden, ilişkisinden memnun olmayabilir. Artık evli olmak, o ilişki içinde kalmak istemeyebilir. Hayatındaki kişinin karşısına geçer ve artık ilişkide kalmak istemediğini mertçe söyler ve ilişki noktalanır. İlişki biter sonrasında başka kadın veya başka erkek hayatına alınır. Yapılması gereken budur.

2. Aldatmak bir hata değil bir tercihtir. Hata, istemeden bir anlık gafletle yapılan şeylerde geçerlidir. Ama aldatma eylemi var ise bu sistematik olarak planlanmıştır. Bir süreye yayılmıştır yani anlık gaflet değildir. O yüzden bir tercih söz konusu ise sizinde tercih yapmanız gerekir.

3. Bir kere aldatan çok büyük ihtimal tekrar yapacaktır. Tekrar sizi aldatacaktır. Çünkü aradaki sadakat yıkılmıştır. Sizin ona güveniniz yıkılmıştır. Bunu tekrar kurmak için olağanüstü bir çaba gerekir. Bir ilişkide güven ve sadakat bitti ise her şey bitmiştir. ( Çoğunlukla o olağanüstü çaba gelmiyor. Benim eski eşim kanıtlarım olduğunu anlayınca haklı çıkabilmek için iftiralar attı. Özür dilemek şöyle dursun beni suçlayarak anında iftiralar atarak dava açtı.)

4. Yas sürecine gireceksiniz. Kendinize çok iyi manevi yatırım yapmanız lazım. Bir süre ciddi kendinizle çalışacaksınız. Kendinizin sevilmeye layık, öz değeri yüksek biri olmanız için sürekli ben sevilmeye layık biriyim, karşı tarafın beni aldatması benim değerimle ilgili değil diye telkin çalışması yapmanız lazım.

5. Siz sevilmeye layık birisiniz. Eşinizin sizi aldatması sizinle ilgili değil, bu durum onun kendi değersizliği, kendi aşağılık kompleksi ve kendi ahlak yoksunluğu ile alakalı bir durum. Ahlaklı bir kişi,karşındaki insanı sevmekten vazgeçse bile karşındaki insana saygı duymaya devam eder. Ve saygı duyduğu birine de böyle bir travma yaşatmaz. Yaşatamaz. Karşındaki insana saygı duyan biri, aldatmadan ilişkiden gider.

6. Bu bir süreç. Duygular değişkendir. Zamanla karşınızdaki kisiye iyi duygularınız ölecek. Kötü duygular bir süre daha kalacak. Eski eşimi şu an sevmiyorum. Ama ona karşı olan nefretim hala devam ediyor. O da aldatmasindan dolayı değil, benimle anlaşarak helallik alarak ayrilsaydi benden özür dileseydi nefret duygum bile bitmişti. Aldattığı halde bana iftiralar attı beni kötüledi. O yüzden nefretim devam ediyor. Yapabiliyorsanız süreci uzatmayın. Ama baktınız karşı taraf çirkinleşecek siz de hakkınızı savunun. Mesela bana çekişmeli dava açtı bende sonuna kadar gideceğim, isterse yıllar sürsün umrumda bile değil.

7. İlahi adalete güvenin. Ben ezoterik olarak eğer kul hakkınıza çok girilmiş ise ve âh verirseniz o âhın tutacağına inanıyorum. Eski eşime ve ailesine de âhlarım var. İnanılmaz kul hakkıma girildi. İnşallah benim hakkım asıl ilahi düzende alınacak. Ben karşımıza gelen kimsenin tesadüfi olduğuna inanmıyorum. Ve ileride eski eşimden benim hakkımı, hayatında olacak olan yeni eşi alacak. Hatta eski eşimin bana attığı asılsız iftiraları, yeni eşi eski eşime birebir yaşatacak. Bu dünya etme bulma dünyası..Tabi inşallah o zamanda bu olay umrumda olmayacak ama gene de ilahi adaletin tecelli etmesini diliyorum..

8. Bol bol dua edin. Kitap okuyun. Kendinizle vakit geçirin. Kendinizi sevin. Kendinize bu yaşanan olay benimle alakalı değil, ben sevilmeye layık biriyim deyin. Uzun oldu hakkınızı da helal edin:)
O kadar teşekkür ederim ki size yolumu aydınlattınız inanılmaz yıkık ve çok zor bir süreç inanın ne yerde ne gökteyim yere çakıldım resmen ama inanıyorum ki bununda üstesinden geleceğim . İlginiz yorumunuz için canı gönülden teşekkür ederim 🙏

Arkadaşım bak çok samimi soracağım yani böyle bir şerefsizlik yapan adama ne gibi tavsiye bekliyorsun? İşte sende aynısını yap yada taktik yap kanka sende kısasa kısas yap denmesini mi bekliyorsun abi ben anlamıyorum zeka düşüklüğü bu derece olmamalı ya hakikaten abi bu millette bir sıkıntı var çok büyük bir sıkıntı hemde egitim falan filan ile çözülecek gibi de değil.

O kadar teşekkür ederim ki size yolumu aydınlattınız inanılmaz yıkık ve çok zor bir süreç inanın ne yerde ne gökteyim yere çakıldım resmen ama inanıyorum ki bununda üstesinden geleceğim . İlginiz yorumunuz için canı gönülden teşekkür ederim 🙏
Şu an şok durumundasınız.
Aileniz olmuş birinin sizi aldattığını öğrendiniz. Hem kayıp duygusu yaşıyorsunuz hem de en güvendiğiniz kişinin aslında gerçek olmadığını anladınız. Bende aynı durumlardan geçtim.

Eski eşim beni hiç sevmemiş. Kadınlara onunla sevmeden evlendim, onu istemiyorum, onu arzulamıyorum, yanıma gelince uyuma numarası yapıyorum, yıllardır onu seviyor numarası yapıyorum demiş. Ne kadar büyük bir kötülük değil mi.. kadınlara yazdıklarını okudukça ne kadar kötü biriyle evlenmişim dedim. Düşünsene birini hayatında istemiyorsun ama ona rağmen onu hayatında kendi bencilliğin için tutuyorsun. Onun anne olma hakkını azaltıyorsun. Beni 6 yıl vicdanı hiç sızlamadan kandırmış. Halbuki dürüst olsaydı, beni sevmediğini söyleseydi onunla hiç evlenmezdim. Veya bu kadar yıl evli kalmazdım. Neyse bu onun çok kötü biri olduğunu gösteriyor. Benimle alakalı değil. Olanı olduğu gibi kabul ettim.

Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmeniz lazım. Sizin eşiniz için kafanızda ve kalbinizde iyi bir algınız vardı. Onu yıkmanız lazım. Kalbinizde sizi seven biriydi. Ama aslında öyle biri değil. Kafanızda dürüst, ahlaklı, kibar, merhametli, şefkatli biriydi. Ama aslında öyle biri değil. Eski eşimde kafamdaki gibi biri değilmiş. Sadece rol yapan erkekler bunlar. O da çıkarları için. Yalnız kalmamak için. Birini bulana kadar rol yapmışlar. Onları oldukları gibi kabul edin. Bunu ne kadar erken kabul ederseniz o kadar iyi oluyor.

Ben niye böyle birini sevdim, niye böyle birini hayatıma aldım diye kendinizi suçlamayın. Biz her şeyi öngöremeyiz. Biz insanız hata da yaparız, yanılırız da. Kandırılabiliriz. Size rol yapmış duygunuz vardı nasıl anlayacaktınız ki? Şu an eski eşime hiç sevgim yok. Şu an olsa rol yaptığını anlarım ama evlilikte ona karşı duygum olduğu için anlayamadım. Ama siz de bende bundan sonra daha iyi insanları tahlil edeceğiz. Siz de çok önemli bir ders aldınız bunu unutmayacaksınız.

Bir insanda sözlerden çok eyleme bakmayı öncelik haline getirin. Ben evliliğimde eski eşim tarafından hiç sevildiğimi hissedemiyordum. Benden kaçıyordu. Yanına giden, onunla yakınlık kurmak isteyen hep bendim. Benimle hiç ilgilenmiyordu ona rağmen sözde beni sevdiğini söylüyor diye eylemlerine değil sözlerine inandım. En büyük yanılgım bu oldu. Bir daha bu hatayı Allah'in izniyle yapmayacağım. Çok pahalı bir ders aldım. Bir insan sizi seviyorsa bunu mutlaka ama mutlaka hissedersiniz, size sizi sevdiğini her şekilde gösterir. Ben eski eşimi çok seviyordum ve onu sevdiğimi her şekilde gosteriyordum. Onda da bana olan sevgisini gösteriyor mu göstermiyor mu bakmalıydım. Buna dikkat etmek lazım. Bundan sonra sevgisini hissetmediğim birine güvenmeyi tercih etmeyeceğim. Eylemlere bakacağım sözlere değil. Size de aynısını tavsiye ederim.

Bir de şunu anladım. Gerçekten Allah inancı olan insanlarla olmak lazımmış. Benim Allah inancım yüksek. Ben eski eşimin yerinde olsam, benden helallik almadan asla ayrılmazdim. Eski eşimin yerinde olsam ileride 2. evliliğimde başıma yaptığım kötülüklerin gelmesinden çok korkardım.. demek ki manevi değerleri ya hiç yokmuş ya da çok zayıfmış.Allah inancı ve manevi değerleri olan kişiler istese de bu kadar kötülük yapamaz. O yüzden bundan sonra hayatıma biri gelirse gerçekten manevi değerleri var mı yok mu test edeceğim. Bu çok önemliymiş.

Sizi hak eden o kişi hayatınıza gelecek. Ben inanıyorum. Ve eşiniz de size yaptıklarının bedelini sonraki ilişkisinde illa ki ödeyecek. Âh verin, ilahi adaleti Allah'a bırakın. Ciddi kul hakkınıza girilmiş. Âh ederseniz bunun karşılığını mutlaka bu dünyada görecek. Allah hakkınızı ondan alacak. Benim hakkımı da eski eşimden alacak. Ben hiçbir hakkımı ne ona ne ailesine helal etmedim. Ve ciddi âhlarım var. Arada aklıma geldikçe Âhlarım ömrüne daim olsun derim. İlla ki yaptığı kötülüklerin bedelini ödeyecek. Sizin eşiniz de yaptıklarını ödeyecek. Benim buna inancım tam. Biz bunları görmesek de olur. Umarım onlar hak ettiklerini öderken biz çok iyi insanlarla, bizi hak eden insanlarla yeni bir hayat kurmuş oluruz. Hep dua edin, sizin için bende dua edeceğim. Sevgiler 😊💜

Son düzenleme:
Merhabalar
ben de çok uzun bir ilişkimde bu tarz bir şey yaşamıştım birkaç ay sonra evlenecekken telefonunda bi takım şeyler gördüm aldatmaktan ziyade kan dondurucuydu. ve senelerdir hayatımı tamamen ona odaklamıştım ilk ve tek sevgilimdi, yıllarca oturup sadece evleneceğimiz günü beklemiştim bunları gördükten sonra oklavayla dövdüm (evet oklavayla) ve sonra çöküp ben ne yapıcam şimdi bişey söyle lütfen diye ağlamıştım o kadar çaresiz hissettim ki. ve verdiği cevap şu oldu; kusura bakma ama sen istedin böyle olmasını ayrılmak senin kararın ben sana kendimi düzeltcem dedim kendi düşen ağlamaz. bu olaydan sonra tamamen değiştim diyebilirim tabiki boşanma yaşamadım ama boşanma gibi bir şeydi. size en büyük tavsiyem kendinizle gurur duyun ve bu krizi boşa harcamayın krizden güçlenerek çıkın :) ve dua edin. emin olun ki bu günler geçecek emin olun ve asla ve asla sizle alakalı değil bu durum karşınızdaki kişiyle alakalı bir problem. hiçbişeyi kişisel algılamayın ve de intikam tarzı şeylere girmektense bence o enerjiyi kendi yolunuzu çizmek için kullanın bu süreçten güçlü çıkabilirsiniz eminim. ve siz bunu yaptığnızda emin olun bedelini de ödüyorlar karmaya ilahi adalete ben bu olayla inandım :) çok ağır ödedi bedelini ben kılımı kıpırdatmadan yeter ki yolunuza bakın. ve lütfen sosyalleşin yalnız kalmayın

ben de çok uzun bir ilişkimde bu tarz bir şey yaşamıştım birkaç ay sonra evlenecekken telefonunda bi takım şeyler gördüm aldatmaktan ziyade kan dondurucuydu. ve senelerdir hayatımı tamamen ona odaklamıştım ilk ve tek sevgilimdi, yıllarca oturup sadece evleneceğimiz günü beklemiştim bunları gördükten sonra oklavayla dövdüm (evet oklavayla) ve sonra çöküp ben ne yapıcam şimdi bişey söyle lütfen diye ağlamıştım o kadar çaresiz hissettim ki. ve verdiği cevap şu oldu; kusura bakma ama sen istedin böyle olmasını ayrılmak senin kararın ben sana kendimi düzeltcem dedim kendi düşen ağlamaz. bu olaydan sonra tamamen değiştim diyebilirim tabiki boşanma yaşamadım ama boşanma gibi bir şeydi. size en büyük tavsiyem kendinizle gurur duyun ve bu krizi boşa harcamayın krizden güçlenerek çıkın :) ve dua edin. emin olun ki bu günler geçecek emin olun ve asla ve asla sizle alakalı değil bu durum karşınızdaki kişiyle alakalı bir problem. hiçbişeyi kişisel algılamayın ve de intikam tarzı şeylere girmektense bence o enerjiyi kendi yolunuzu çizmek için kullanın bu süreçten güçlü çıkabilirsiniz eminim. ve siz bunu yaptığnızda emin olun bedelini de ödüyorlar karmaya ilahi adalete ben bu olayla inandım :) çok ağır ödedi bedelini ben kılımı kıpırdatmadan yeter ki yolunuza bakın. ve lütfen sosyalleşin yalnız kalmayın
Çok teşekkür ederim umarım çok kısa sürede atlatabilirim.

Çok büyük bir şekilde kandırıldığımı hissediyorum. Dışarıdan o kadar iyi efendi görünüyor ya anlatsam inanmazlar ekran ss leri tabi ki var. Ama bitti kabullenebileceğim birşey değil tabiki de
merhaba bende 3 gün önce gördüm iğrenç konuşmalarını.sexting yapıyormuş . aynı söylediğiniz gibi dışardan hep melek yüzlü görünür çok efendidir. hatta beni kötü gösterir dışarıya.. sizin çocuğunuz yokmuş çok şanslısınız benim 2 çocuğum var ve onlar elimi kolumu bağlıyor

Back
X