Eşimi sanırım ilgi manyağı yaptım

Eşiniz sizin bu ilginizden ve kendisinin arada bir yapmasından gayet memnun.
Sistemi böyle kurmuşsunuz,
Cicim ayları bitene kadar devam edin sonra yavaş yavaş azaltırsınız zaten
Küt diye kesip boşuna tadınızı kaçırmayın derim.
3. yılımız biz hala devam ediyoruz karşılıklı jestlere vs ,ilişkiyi canlı tutar.
Ayy ne güzel maşallah bizimde 3. Yilimiz ama ne bir muhabbet var ne bir faaliyet var suprizleri geçtim yani.. akşam olur eve gelir devamli telefon elinde oyun oynar ne kizimla vakit gecirir nede benle :( hafta sonu desen zaten yakinimizda bi avm var her hafta sonu oraya gideriz sırf ben söylenmeyeyim diye :silah:

Ayy ne güzel maşallah bizimde 3. Yilimiz ama ne bir muhabbet var ne bir faaliyet var suprizleri geçtim yani.. akşam olur eve gelir devamli telefon elinde oyun oynar ne kizimla vakit gecirir nede benle :KK43: hafta sonu desen zaten yakinimizda bi avm var her hafta sonu oraya gideriz sırf ben söylenmeyeyim diye :silah:
Sizinki de odungiller familyasındanmış.
:D
Eşim işi gereği sürekli şehir dışında.
Heyecanın diri kalmasının sevgi dışındaki en büyük tetikleyicisi bu sanırım.
Bir de biz sadece ikimiziz.
Çocuk ya da aile vs faktörler yok.
Sanırım asıl mesele burada :)
Umarım sizin eşiniz de bir gün sürprizler yapar.

Valla değil 3 ay 3 hafta bile yapmadım ben. Övünç kaynağı değil ama ben de eşiniz gibiyim arada yapılması daha anlamlı kılıyor bu tip şeyleri.

Sizinki de odungiller familyasındanmış.
:KK70:
Eşim işi gereği sürekli şehir dışında.
Heyecanın diri kalmasının sevgi dışındaki en büyük tetikleyicisi bu sanırım.
Bir de biz sadece ikimiziz.
Çocuk ya da aile vs faktörler yok.
Sanırım asıl mesele burada :)
Umarım sizin eşiniz de bir gün sürprizler yapar.
Ayy inşallah yaa ama daha sanmıyorum artık :dua:
Bence uzun evliliğin sırrı flört etmekte evlendikten sonrasındada flörtü devam ettirmek gereke bence :eek:

O bana yapsın, ben neden yapayım ki? Hiç işim olmaz böyle şeylerle.

Biz de 3 yıllık evliyiz. Eşim ilk günkü tanıdığım insan hala. Neşeli, ilgili, beni el üstünde tutuyor. Birincisi karakteri böyle, yapısı bu. Evlenmeden önce, ben evlenince değişmem derdi ben hiç inanmazdım. Gerçekten de değişmedi.

İkincisi, ben hiçbir zaman, üstüne düşmem eşimin. O bana yapsın, ben kadınım ayol :)

İçinden geliyorsa yap . .
Gelmiyorsa boşver. .
Az beklenti,çok mutluluk. .
:KK39:

Evli arkadaşlarım özellikle sizlere bu sorum. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor 3. Ay bitti sayılır evleneli. Ama hani derler ya canım cicim ayları diye bizde sevgililik dönemi devam eder gibi oldu. O zamanda sürekli vıc vıc değildik. Fakat ben ilgiyi ve ilgi göstwrmesini çok seviyorum. Eşimse bunlarısürekli değilde arada sırada yapma taraftarı. Ki bişeyler sürekli olursa sıkar biliyorum. Ama benim gün içibde sürekli ona ilgi gösteriyor olmam onun çok hoşuna gidiyor sürekli süprizler yapmaktan yemekler hazırlamaktan munlar yakmaktan yada hergün onun gözlerinin içine bakıp güzel şeyler söyleyip sevmekten sıkılmadım. Fakat insan biraz kendiside bekliyor. İlgimi biraz geri çeksem nolur yada bunu nasıl başarabilirim

Çalışıyo musun?

Bunları yaparken kendini mutlu hissediyorsan devam et bence. Ama o da bana yapsın diye stratejilere hiç girme. Kendin mutlu oluyorsan yap. Az beklenti çok mutluluk.

Ara sıra ilgi göstermek ya da sürekli ilgi göstermek vs bunlar kişiden kişiye değişir, karşılıklı ilişkiye bağlıdır.
Bazı insanlar bundan çabuk sıkılır bazısı sıkılmaz.

Evli arkadaşlarım özellikle sizlere bu sorum. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor 3. Ay bitti sayılır evleneli. Ama hani derler ya canım cicim ayları diye bizde sevgililik dönemi devam eder gibi oldu. O zamanda sürekli vıc vıc değildik. Fakat ben ilgiyi ve ilgi göstwrmesini çok seviyorum. Eşimse bunlarısürekli değilde arada sırada yapma taraftarı. Ki bişeyler sürekli olursa sıkar biliyorum. Ama benim gün içibde sürekli ona ilgi gösteriyor olmam onun çok hoşuna gidiyor sürekli süprizler yapmaktan yemekler hazırlamaktan munlar yakmaktan yada hergün onun gözlerinin içine bakıp güzel şeyler söyleyip sevmekten sıkılmadım. Fakat insan biraz kendiside bekliyor. İlgimi biraz geri çeksem nolur yada bunu nasıl başarabilirim
Çocuğun olduğunda başarırsın:))uykusuz geceler bebek ağlaması vs. Eşin sana yalvarsa da çok istesen de yapamayacaksın.o yüzden şimdi bolca tadını çıkar tatlım

Back
X