Eşimi sanırım ilgi manyağı yaptım

benim eşim de boğa, ama yoğun ilgiyi hiç sevmez.
iyki de sevmiyo, yoksa uğraş dur, Allah korusun...
demekki benimkinin yükselen farklı:KK53:
Yok benim eşim hiç boğulmadığını ilgiyi çok sevdipini söylüyor benden çok memnun olduğunu söylüyor

Kardeş eşini istediğin gibi sev , istediğin kadar süpriz yap ama sakın beklentiye girme.. Oranın sonu karanlık, ben diyim :KK51:
Eğer yaptıkların seni beklentiye sokacaksa inan hiç yapma daha iyi

Ca
Evli arkadaşlarım özellikle sizlere bu sorum. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor 3. Ay bitti sayılır evleneli. Ama hani derler ya canım cicim ayları diye bizde sevgililik dönemi devam eder gibi oldu. O zamanda sürekli vıc vıc değildik. Fakat ben ilgiyi ve ilgi göstwrmesini çok seviyorum. Eşimse bunlarısürekli değilde arada sırada yapma taraftarı. Ki bişeyler sürekli olursa sıkar biliyorum. Ama benim gün içibde sürekli ona ilgi gösteriyor olmam onun çok hoşuna gidiyor sürekli süprizler yapmaktan yemekler hazırlamaktan munlar yakmaktan yada hergün onun gözlerinin içine bakıp güzel şeyler söyleyip sevmekten sıkılmadım. Fakat insan biraz kendiside bekliyor. İlgimi biraz geri çeksem nolur yada bunu nasıl başarabilirim
nım 11 senedir evliyiz aynı ilk gün ki gıbıyız bizim cicim ayları bıtmedı saygı Sevgı cercevesınde oldugu surece inan birsey yapmana gerek yok akişina bırak derım

Bu tur seyleri de karsilikli beklenti haline sokarsaniz....
Komsudan ekmek-yogurt mayasi takasi gibi olur.
Ya da ay tabagini bos vermeyeyim sunu da koyayim gibi...

Sevgi ve jesttede kiyas ve karsilik varsa cikar hissediliyorsa bence iliski sorgulanmali.

Zırt pırt dediğşm hergün ona mum ışında yenek hzırlamadm tabi ayda 1 kez filan yapıyorum ama en azından düşünebiliyorum.
Size bir sey diyeyim mi, cok sasiracaksiniz belki ama ben bir kadin olarak bile romantizmi sevmem. :) Mumlar, guller, sirrler, mesajlar beni cok bayar. Istemem mesela. Ki cogu kez kadinlar erkeklerden daha fazla romantizm meraklisi olurlar. Yani karsinizdaki kisi de romantizmi sevmiyordur belki. Oldugu gibi kabul edin.

Kardeş eşini istediğin gibi sev , istediğin kadar süpriz yap ama sakın beklentiye girme.. Oranın sonu karanlık, ben diyim :KK51:
Eğer yaptıkların seni beklentiye sokacaksa inan hiç yapma daha iyi
Beklentide değilim sadece ilgi istiyorum biraz

Yok benim eşim hiç boğulmadığını ilgiyi çok sevdipini söylüyor benden çok memnun olduğunu söylüyor

iyi sıkılmadıysa bu güzel bişey.
ama senin için yorucu olabilir.
yormadan kasmadan yap sana tavsiyem.
çünkü bunun çoluk çocuğu, hayat gailesi de var.
ogünler gelince hangi birine yetişcen.
zor olur.

Bu tur seyleri de karsilikli beklenti haline sokarsaniz.
Komsudan ekmek-yogurt mayasi takasi gibi olur.
Ya da ay tabagini bos vermeyeyim sunu da koyayim gibi...

Sevgi ve jesttede kiyas ve karsilik varsa ciksr hissediliyorsa bence iliski sorgulanmali.
Anlaşılamıyorum herneyse

Size bir sey diyeyim mi, cok sasiracaksiniz belki ama ben bir kadin olarak bile romantizmi sevmem. :) Mumlar, guller, sirrler, mesajlar beni cok bayar. Istemem mesela. Ki cogu kez kadinlar erkeklerden daha fazla romantizm meraklisi olurlar. Yani karsinizdaki kisi de romantizmi sevmiyordur belki. Oldugu gibi kabul edin.

yok gı seviyomuş adam.
da kıza yazık böyle hayat mı geçer.
acık kendiyle ilgilense iyi olur yani.

iyi sıkılmadıysa bu güzel bişey.
ama senin için yorucu olabilir.
yormadan kasmadan yap sana tavsiyem.
çünkü bunun çoluk çocuğu, hayat gailesi de var.
ogünler gelince hangi birine yetişcen.
zor olur.
Doğru diyosun kuzucum

yok gı seviyomuş adam.
da kıza yazık böyle hayat mı geçer.
acık kendiyle ilgilense iyi olur yani.
Sevgiliyken çok romantikti ki hala böyle şeylerden hoşlandığını söylüyor sever romantizmi süpriz yapmasını filan. Ama icraat yok beklentiye girme ben yapcağım zamanı bikirim diyo 3 aydır o zaman gelmiyo

Beklentide değilim sadece ilgi istiyorum biraz
Belki esinin sevgi dili seninki gibi degil? Bunu dusundun mu?
Sana farkli sekilde ilgisini sevgisini gosteriyor.

Kesinlikle ama kesinlikle BES SEVGI DILI kitabini okumani oneririm. Bu iliskiniz icin de iyi olur . Esinin yaklasim dilini anlaman icin de iyi olur

Sevgiliyken çok romantikti ki hala böyle şeylerden hoşlandığını söylüyor sever romantizmi süpriz yapmasını filan. Ama icraat yok beklentiye girme ben yapcağım zamanı bikirim diyo 3 aydır o zaman gelmiyo

zaten sen o ortamı hazırladığın için ihtiyaç duymuyodur ekstra bişi yapmaya.
benim eşim mesela ben üstüne düşmediğim zamanlarda süpriz yapmayı daha çok tercih eder, kıymetli olsun diye sanırım.
beklersem de asla yapmaz, boğa inadı işte.
ama ben de çok yapmadığım için bozulmuyorum.
sen biraz azalt süprizi bence, ve şirinlikle beklentilerini çaktır, yani baskı kurmadan.
ozaman gör bak yapacaktır bişiler.

Padisah gibi hissetmek istiyordur ya da o aslinda ilgili oldugunu düşünüyordur ama mesela eve ekmek alarak falan :D
Biz de aynıyiz ben eşime kendimi zorla sevdiriyorum. Başta sorun ediyordum cok ama baktim adam böyle. Beni seviyor ve sevdigini beni alisverise cikarark geceleri kalkip su getirerek para kazanarak belli ettgni düşünüyor. Bireysel farkliliklara saygim oldgundan artik onu boyle seviyorum ama taleplerimi de acikca belirtiyorum yani :D hic de gocunmam.
Sen de acikca soyle. Strateji yapma bosuna.o senin hayat arkadasin artik.daha samimi olursunuz acikca konusursan

Padisah gibi hissetmek istiyordur ya da o aslinda ilgili oldugunu düşünüyordur ama mesela eve ekmek alarak falan :KK70:
Biz de aynıyiz ben eşime kendimi zorla sevdiriyorum. Başta sorun ediyordum cok ama baktim adam böyle. Beni seviyor ve sevdigini beni alisverise cikarark geceleri kalkip su getirerek para kazanarak belli ettgni düşünüyor. Bireysel farkliliklara saygim oldgundan artik onu boyle seviyorum ama taleplerimi de acikca belirtiyorum yani :KK70: hic de gocunmam.
Sen de acikca soyle. Strateji yapma bosuna.o senin hayat arkadasin artik.daha samimi olursunuz acikca konusursan
Yorumunuz çok tatlı okurken gulumsedim bende :)) sevdiğini öyle hissettirmeye calisiyordur belkide :halay:

Evli arkadaşlarım özellikle sizlere bu sorum. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor 3. Ay bitti sayılır evleneli. Ama hani derler ya canım cicim ayları diye bizde sevgililik dönemi devam eder gibi oldu. O zamanda sürekli vıc vıc değildik. Fakat ben ilgiyi ve ilgi göstwrmesini çok seviyorum. Eşimse bunlarısürekli değilde arada sırada yapma taraftarı. Ki bişeyler sürekli olursa sıkar biliyorum. Ama benim gün içibde sürekli ona ilgi gösteriyor olmam onun çok hoşuna gidiyor sürekli süprizler yapmaktan yemekler hazırlamaktan munlar yakmaktan yada hergün onun gözlerinin içine bakıp güzel şeyler söyleyip sevmekten sıkılmadım. Fakat insan biraz kendiside bekliyor. İlgimi biraz geri çeksem nolur yada bunu nasıl başarabilirim

Sizde azicik abartiyorsunuz daha 3. ayda isin suyunu cikartmissiniz zaten az daha devam ederseniz ikinizde sikilirsiniz. Evlilik bu 3. ay 30. ay 300. ay olacak bence bunlara kafayi pek takmayin zaten sevgiliykende vicik vicik degildik diyorsun neden kocandan huylarini degistirmesini bekliyorsun ki evlendi diye adam baskasi gibi davranamaz evlenmeden once adam neyse yine ayni adam...

Neden evliliği stratejik ortaklık gibi değerlendiriyorsunuz?
İçinizden nasil geliyorsa öyle davranin, hergun sürpriz yapmak sizi Mutlu ediyorsa yapın.
ben yapıyorum, çünkü onun da yapmasını istiyorum diye içinizde pazarlik yapmakla meşgul olmayin.
O yapmiyorsa yapmiyordur, yani durum bu kadar acik, o sürpriz yapmiyor fakat siz yapiyorsunuz hepsi bu.
Kendi istediğiniz doğrultusunda şekillenecek yetişkin insan bulamazsınız :)))
Bir sure uzak durayım falan sacmalik bu!!
Dandik ask diZilerinden oldukça etkilenmişsiniz

Back
X