• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

Eşinizin maaşı ne kadar? Ailesine aylık ne kadar gönderiyor? Emekli maaşı komik bir rakam çünkü. Bir de evlenince anne babaya olan sevgi, saygı, bağ kopmuyor. Zor durumdalarsa makul düzeyde yardımda bulunmak insanlık be evlat olmanın gereğidir. Ben evliyim anneme düzenli aralıklarla harçlık veririm. Eşim de bilir. Miktarı dengeli tuttuğum sürece normal olan bu

sizi baz almak yanlış katılıyorum.üyeler genel olarak gördükleri olaylar doğrultusunda yorum yapıyorlar.sizin eş ailesi karekterli olabilir yapılan iyiliklerin kıymetini biliyor da olabilir ki bu çok güzel.ama oldukça nankör aileler de var ne kadar verirsen ver doymayan daha fazlasını isteyen kendileri çalışmayıp yan gelip yatan ama çalışanların da maaşlarını kendi maaşları gibi kuruş kuruş hesap eden.insanlar bunlara kızgın size değil ki :KK200:
Sanırım öyle. Ama artık çoğu insanın eşinin ailesinin ihtiyacı olsa bile izin vermeyeceğini istemeyeceğini düşünmeye başladım. Tek es ailesinin ihtiyacı olan ben değilimdir. Eşim babası vefat ettiği zaman- ki birden olmus,emekli maaşı bağlanacak kadar bile calisamamis- neler yaşadıklarını anlattığı zaman ben ağlamıştım sonrasında. Ki annesi hiç anlatmadı. Yani burda hele kardeşine yardım hiç edemez falan demek garip geliyor. Benim tek çocuğum var ve ikinciyi düşünmüyorum. Ama arada birileri gelip cocuk kardeşsiz olmaz size bir şey olsa kardeş destektir vs diyor. Nasıl destek anlamıyorum. Sanırım evlenene kadar destek..sonrasında manevi destek okursa olur. Maddi desteği unut zaten.

O kadarını okumamıştım ama o araba konusunda şok olmuştum.
Benim yakın çevremde de var bu tarz hanımlar
Kocasından daha fazla para kazanıyor, daha uzun saatler çalışıyor ama evin tüm iş yükü kendinde
Evine gündelikçi kadın çağıramıyor çünkü kocası kaynanası kıyamet koparırmış.
Kadın aylık 7000 üstü kazanıyor ama ayda kendine ayırabileceği 400 lirası yok.
yüzde ellisi bu durumda çalışan kadınların ama ya utandıklarından ya da artık alıştıklarından anlatmıyorlar.doktor kadından bile önüne çayy bekleyen erkekler var ilk bardağı doldurursun gayet normal ama ikinci bardağı bir zahmet kendi alsın beyefendi

Bu arada dipnot: sizin eşiniz ailesini gönderdiğini iddia ettiği parayı kumarda yiyor olabilir. Nerden eminsiniz?
hepimiz ara ara iddia vs. oynuyoruz bu kumarbaz yapmaz bağımlı değilse ve yüklü miktar oynamıyorsa.konu sahiibi kazanmak için oynadı demiş sadece miktar belirtmemiş devamlı oynuyor yıllardır dememiş ama herkes kumar bağımlısı yapmış adamı nedense.adamın sorunu kumar değil ki adamın sorunu aile olmayı bilememek çekirdek ailesine gereken değeri vermemek

Hayır hesabından bakıyorum her ay babasına kardeşine attığı paraya idda bi kere oynadı daha olmadı hep takip ediyorum onun hesabını
O zaman sakın çalışma. Kendi maaşını tamamen babasına aktarır, evi sen geçindirmek zorunda kalırsın.

Nasıl düdüklü o bir yaşıma daha girdim 5bin tl :KK70: ben evlenirken klipslilerden vardı hatta ben eski usül aldım tehlikeli olur ben bildiğimden şaşmayım diye 😁
Ben Fissler marka eski tip düdüklü kullanıyorum. Babaannemin, annemin ve benim bir adet o düdüklüden var. Düşünün yani ki. Tefal clipso vs gibi bir sürü çeşit de denedim. En güvenilir ve iyisi Fissler, ömürlük gerçekten.

Ben Fissler marka eski tip düdüklü kullanıyorum. Babaannemin, annemin ve benim bir adet o düdüklüden var. Düşünün yani ki. Tefal clipso vs gibi bir sürü çeşit de denedim. En güvenilir ve iyisi Fissler, ömürlük gerçekten.
bend e tefal var ama memnun değilim beğendiğim ürün fissler in idi 2000 e yakın fiyatlıydı 6 lt.ama şahaneydi aklımda alacağım parasını ayarlayıp ömürlük gerçekten

Klipslilerden almadım işte ben de güvenemedim ben yine annemin usulü ama lastiklilerden değil tabi

Back
X