• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

Bende başta eskı stıl almıştım onu şimdi anacığıma kakaladım o o tarz sever kullanır kemdıne ondan alacaktı dedım madem geldı bana onu al sen dedım😂😂 altın cıdden uçtu ya bende ocak ayında çeyrek 500 ıken allhatan gıdıp bılezık yaptık şu an o paraya ıkı bılezık anca gelıyor😑
kızım 9 yaşına girdi ben çalışmadığım için özel kreşe anaokuluna göndermedim devlet okuluna gönderdim hep ama oraya vereceğim paralarla çocuğa 2 set elmas artı 2 de pırlanta ürün aldım kendime de aldım bi sürü bazı sıfır bazısı malum sitelerden 2. el .valla o kadar arttı ki fiyatları asla alamam artık.özle kreş anaokuluna giden çocukta harvard a gitmiyor ya .evde 3 tane üniversite mezunu insan var 2 farklı dil de biliyoruz.Al ben yiyemedim sen ye demedim iyiki o kullara :KK70: ortaokulda zaten gidecek neden erkenden masrafa gireyim boş yere

1 yıllık evliyim . Eşimle severek evlendik . Evlendiğimizden beri ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı. Kiradayız . Ailesinin iki tane evi var , evlenmeden önce bir tanesi sizin demişlerdi ama nişandan sonra vermediler evi bize diğer çocuklarımında hakkı var dediler . Neyse evlendik şimdide 1 yıldır sürekli bizden para istiyorlar eşim düğünü kendi yaptı düğün borcu ödüyoruz hala babası emekli . Bi yandan da onlara para veriyoruz kardeşi çalışmıyor babası da . Sürekli kardeşi işe girecek diyorlar ama girmiyor . Ben artık çok bunaldım yüzüme iyiler ama annesi arkamdan eşime dedikodu yapıyor benimle ilgili işte ben onları aramıyormuşum istemiyor muşum kendimi dışlıyomuşum onlardan onlar ölünce hersey bize kalcakmış falan filan eşimi dolduruyor bana karşı. Eşim çok eliaçık bir insan çok iyi niyetli onu kullanıyorlar iyi niyetini . Eşim sırf onlara para göndermek için benden gizli iddaa oynamış kumar yani . Ben bunu öğrenince çöktüm eşimden soğudum . Neden oynadın dediğimde aileme para göndermek için dedi . Babası emekli kardeşi çalışmıyor .kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz . Eşimden ayrılmayı düşünüyorum ama onu seviyorum . Ailem de eşimi seviyor onlara da sürekli dertlerimi anlatamıyorum onları üzmek istemiyorum . Ailesi başka şehirde biz başka şehirdeyiz ama her ay nerdeyse kalmalı geliyorlar . Misafirdir diyorum saygıda kusur etmiyorum hemde eşim üzülmesin istiyorum kötü davranmıyorum . Ama bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum . Ev hanımıyım eşim istemiyor çalışmamı . Ama ben bekarken daha mutlu bi insandım . Eşim ailesi yüzünden sürekli bana yalan söylüyor . Evdeki tek kavgamız onlar yüzünden oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Önce bulabildigin kadar cabuk is bul.. Sonra esinle ciddi anlamda konus kendini kandirma esim cok iyi niyetli biri falan diye.. iyiyse seni neden üzüyo böyle söyler misin?
Seni ön plana koycaksa devam koymucaksa ömrünü cürütmeye değmez maalesef ailesini evliliginin icine sokan erkek cok zor degisiyo. Degisene kadar senden cok sey alip götürür deger mi bilemedim .

kızım 9 yaşına girdi ben çalışmadığım için özel kreşe anaokuluna göndermedim devlet okuluna gönderdim hep ama oraya vereceğim paralarla çocuğa 2 set elmas artı 2 de pırlanta ürün aldım kendime de aldım bi sürü bazı sıfır bazısı malum sitelerden 2. el .valla o kadar arttı ki fiyatları asla alamam artık.özle kreş anaokuluna giden çocukta harvard a gitmiyor ya .evde 3 tane üniversite mezunu insan var 2 farklı dil de biliyoruz.Al ben yiyemedim sen ye demedim iyiki o kullara :KK70: ortaokulda zaten gidecek neden erkenden masrafa gireyim boş yere
Ayy ozel falan hıkaye ya bende devlette okudum bızım zamanımızda kreşe bıle nadır çocuklar gıdılırdı. Düz lise mezunuyum ne dersaneye gıttım ne bır yere ama çok yuksek sıralamayla üniversiteye girdim. Okumak ısteyen okur can hatta ılk gırdığım dönem bak ne evımız vardı ne yuksek masş babam zabıta amırıydı emekli olmuştu. Adamdan para almaya cekınırdım. 2014 de başlamıştım üniye sonra 100 lira bır ay bana yeterdı atardım gıtış kartıma yemekhaneden her gun yemek yerdım bır yerım eksılmedı cafe şu bu gıtmedım dıye. Zaten olsaydıda fırsatım yoktu derslerden 🤷🏼‍♀️

Diğer ev kirada mı değil mi? İkinci evlerinden aldıkları kira ve emeklilik maaşı ve eşinizin aldığı maaş ne kadar? Adamların durumu kötü ise yardım etmesi bir süre normal. Eğer bu durumları varsa neden oğullarını evlendirdiler? Sizin maaşınıza mı güvendiler?

Kardeşinin çalışması şart tabi ki bu durumda. Siz de mutlaka işe girin ve bir yandan kendinize birikim yapın. Maaşınızı kendinize ayırın. Eşiniz iyi birine benziyor. Bir süre onlardan uzak kalır ve işi bahane ederek sürekli onlarla geldiklerinde ilgilenmezsiniz.
Ben işe girmeyi düşünüyorum lakin virüs nedeniyle bekliyorum . Eşim evlenmeden önce de sürekli veriyormuş alışmışlar yani birde hayır demeyi bilmiyor yok diyemiyor söyle diyorum anlat borç ödediğini sıkıntıda olduğunu üzülmesinler diyor söylemiyor ve gönderiyor onlara para göndermek için dayısından borç aldık sonra ödedik dayısına . Bende diyorum hep madem oğlunuzu sömürcektinz neden evlendirdinz kafayı yicem bunlar nasıl aile anlamıyorum

Önce bulabildigin kadar cabuk is bul.. Sonra esinle ciddi anlamda konus kendini kandirma esim cok iyi niyetli biri falan diye.. iyiyse seni neden üzüyo böyle söyler misin?
Seni ön plana koycaksa devam koymucaksa ömrünü cürütmeye değmez maalesef ailesini evliliginin icine sokan erkek cok zor degisiyo. Degisene kadar senden cok sey alip götürür deger mi bilemedim .
Hemen iş bulmam lazım

Ben anne babasına para gönderdiğini düşünmüyorum. Iddia oynuyor muhtemelen. Hatta anne babası para bile gönderiyor olabilir.
Hayır hesabından bakıyorum her ay babasına kardeşine attığı paraya idda bi kere oynadı daha olmadı hep takip ediyorum onun hesabını

Ayy ozel falan hıkaye ya bende devlette okudum bızım zamanımızda kreşe bıle nadır çocuklar gıdılırdı. Düz lise mezunuyum ne dersaneye gıttım ne bır yere ama çok yuksek sıralamayla üniversiteye girdim. Okumak ısteyen okur can hatta ılk gırdığım dönem bak ne evımız vardı ne yuksek masş babam zabıta amırıydı emekli olmuştu. Adamdan para almaya cekınırdım. 2014 de başlamıştım üniye sonra 100 lira bır ay bana yeterdı atardım gıtış kartıma yemekhaneden her gun yemek yerdım bır yerım eksılmedı cafe şu bu gıtmedım dıye. Zaten olsaydıda fırsatım yoktu derslerden 🤷🏼‍♀️
gelirin 10 bini bulduysa mecbursun gibi oldu kreş özel okul taa 3 yaşından itibaren.kira da oturup uyduruk bir arabası olan bile gönderiyor.göndermeyenleri de modern bulmuyor hatta cimri buluyorlar :KK70: çalışanlara sözüm yok mecbur kreşe verecekler tabiki.Ama ben şahsen 50 tl lik ayakkabı 30 tl lik pantolon giyip toplu taşıma kullanıp özel okulda çocuk okutmam.ben de yaşamaya geldim bu dünyaya kısmam kendimden.her türlü kitap lego spor aktivitesi sinema tiyatro çocuğa sağlıyorum zaten.e hadi istediği üniversiteyi kazanamadı ücretli okurmak gerekecek.e 3 yaşından 24 yaşına kadar para harcasam zaten ömür boyu kazanacağı para da anca o kadar olur ne gerek var o zaman çalışmaya

Son düzenleme:
Hemen iş bulmam lazım
İste bu kadar👏 kendi ayaklarinin uzerinde dur esinle aran iyi de olsa kötü de olsa geçerli bu. hayat neler getirir bilinmez.
Bide belediyede bile is bulmustum falan yazmissin ne güzel iste firsatin da varmis su dönemde hem de. Gir calis esine de verme direkt maasini bence

gelirin 10 bini bulduysa mecbursun gibi oldu kreş özel okul taa 3 yaşından itibaren.kira da oturup uyduruk bir arabası olan bile gönderiyor.göndermeyenleri de modern bulmuyor hatta cimri buluyorlar :KK70: çalışanlara sözüm yok mecbur kreşe verecekler tabiki.Ama ben şahsen 50 tl lik ayakkabı 30 tl lik pantolon giyip toplu taşıma kullanıp özel okulda çocuk okutmam.ben de yaşamaya geldim bu dünyaya kısmam kendimden.her türlü kitap lego spor aktivitesi sinema tiyatro çocuğa sağlıyorum zaten.e hadi istediği üniversiteyi kazanamadı üvretli okurmak gerekecek.e 3 yaşından 24 yaşına kadar para harcasam zaten ömür boyu kazanacağı para da anca o kadar olur ne gerek var o zaman çalışmaya
Yaa bak ben o yoklukta kı yokluk dersem Allah çarpar aç değildık ama evımız yoktu teyzemlerın vs hep vardı bı arabamız vardı kardeşimden ötürü neyse unı sona geldım babam gençliğinde arabıstan da ınşaatlarda çalışmış bılır her şeyı ınsaat ışıne atıldı. Şimdi dubleks evı altında 2 trılyonluk bı araba 500 bınlık bı araba var . Burda ve yurt dışında şirketı varr kı babam yokluk çekmış 13 yaşında buraya ıstanbul a gelmış teyzesıne burda çalışmış. Bıze hep meslek sahıbı olun ben ölünce kım sagıp çıkcak der haklıda. Şimdi erkek kardeşim şımardı okuduğu yok dersaneye gıder unıyı kazanmaz varsa yoksa oyun anlatırız her seyı bı kulaktan gırer dığerınden çıkar. Yanı okumak ısteyen her yerde okur. Bak ne zorlukta çocuklar bırıncılık kazanıyor. Bende durumum olsada devlete yollıcam çalışırsamda uygun kreşe vs özel mözel noooo

Eşinizin sizinle geçinmeye niyeti yok gibi.
Yaptığını yanlış bulmuyor ki değişsin.
Aksine sürekli sizi suçluyor ve buna alışmanızı bekliyor.
O yüzden boşuna çabalamayın.

Eşiniz "ailemi kıramıyorum, sen de haklısın, göndermemeliyim" gibi ifadeler kullansa neyse.
Sizi kaale almadığı gibi, parası konusunda söz hakkı vermiyor.
Nerede kaldı hayat arkadaşlığı?

Ayrıca işe girince gözün açılır ne demektir yahu?
Evlenmeden önce gözünü boyadım, gerçek karakterim ortaya çıkar, boşarsın mı demek istedi acaba?
Yorumlarına aşırı hak verdiğim üyelerden birisiniz.
Adam bu işte bir yanlışlık var bile diyemiyor.
Ailesine kedi karısına kaplan
Ayrıca Ne demek işe girersen gözün açılır
Heralde kendi paran olursa güvencen olur sen hayırdır bizi sürekli mağdur ediyorsun demeye başlarsın demek istiyor

1 yıllık evliyim . Eşimle severek evlendik . Evlendiğimizden beri ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı. Kiradayız . Ailesinin iki tane evi var , evlenmeden önce bir tanesi sizin demişlerdi ama nişandan sonra vermediler evi bize diğer çocuklarımında hakkı var dediler . Neyse evlendik şimdide 1 yıldır sürekli bizden para istiyorlar eşim düğünü kendi yaptı düğün borcu ödüyoruz hala babası emekli . Bi yandan da onlara para veriyoruz kardeşi çalışmıyor babası da . Sürekli kardeşi işe girecek diyorlar ama girmiyor . Ben artık çok bunaldım yüzüme iyiler ama annesi arkamdan eşime dedikodu yapıyor benimle ilgili işte ben onları aramıyormuşum istemiyor muşum kendimi dışlıyomuşum onlardan onlar ölünce hersey bize kalcakmış falan filan eşimi dolduruyor bana karşı. Eşim çok eliaçık bir insan çok iyi niyetli onu kullanıyorlar iyi niyetini . Eşim sırf onlara para göndermek için benden gizli iddaa oynamış kumar yani . Ben bunu öğrenince çöktüm eşimden soğudum . Neden oynadın dediğimde aileme para göndermek için dedi . Babası emekli kardeşi çalışmıyor .kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz . Eşimden ayrılmayı düşünüyorum ama onu seviyorum . Ailem de eşimi seviyor onlara da sürekli dertlerimi anlatamıyorum onları üzmek istemiyorum . Ailesi başka şehirde biz başka şehirdeyiz ama her ay nerdeyse kalmalı geliyorlar . Misafirdir diyorum saygıda kusur etmiyorum hemde eşim üzülmesin istiyorum kötü davranmıyorum . Ama bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum . Ev hanımıyım eşim istemiyor çalışmamı . Ama ben bekarken daha mutlu bi insandım . Eşim ailesi yüzünden sürekli bana yalan söylüyor . Evdeki tek kavgamız onlar yüzünden oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Ah ah her topikte anlatmak istemiyorum artik beni bilen biliyor
Esinle konusma dilini degistir yoksa hic bir zzaman rizkini esiyle cocuguyla deil annesi babasi ile yer
Kizlar kusura bakmayin da anne babaya yardim edecek diyorsunuz siz ediyor musunuuz gercekten ama yada gelecekte colugunuz cocugunuzdan beeklentiniz mi bu yillarca okuyup calistiklari parayi maddi olarak biz desteklesekte cocuklarimiz kafa patlatiyor vaktinde bizim patlattigimiz gibi nasil rahatca maasindan isteyip yiyeceksiniz !?
Benim eşim de ailesine para gönderir. Kardeşlerine gönderir. Eğitim paralarını gönderir. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi vs alır. Ben hiç takmıyorum al sin bence ihtiyaçları var diye bakıyorum ve eşimin merhametini seviyorum. Yalniz ven de çalışıyorum aksi bir durum olsa kendi paramı kazanır bakarım başımın çaresine diyorum. Arkadaşlarım şaşırıyor senin yerinde başkası olsa yıkardı ortalığı diye. Bildiğin yıkardı ama diyorlar. Ben takmıyorum haberim bile olmasın hatta... hele bem çalışmıyorsam hiç lafını edemem ya neyse.
Canim destek olmak ayri birsey konu sahibi dugun borcunu oduyoruz diyor kp emekli diyor hani bu sartlar saglanmasa tabi ki yardimci olunur
Ustelik evde bekar yatan bir o.uz varmis eee bos duracagina gidip tren izlesin kazansin parasini harcasin annesi babasi ile valla kimse kusura bakmasin kadinin gonlu olmadan aile para falan verilmez ahirette hakkini aradigi zamandda oglumuz kendi rizasi ile gonderdi diyecek o ona bu buna en iyisi kp nin maasini tek basina yiyen kv
Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum
A kendimi gordum bir an ama uni okuyarak gozumuz acilmis zaten
Sana guvenmiyor mu acaba
Bende atigim esim bu durumu kiskanirdi
4 yil olacak evleneli artik vazgecti bu huydan yildiramaz beni cunku
Dirayetli ol

evet kadın çalışmalı haklısın ama çalışmamak ta kadının tercihi ya da çalışacağı şartları olmayan kadınlarımız da var.ha bu arada çalışan her kadının da sesi gür çıkmıyor her gün burada ne konular okuyoruz.kadın öğretmen hamile maaşını saymış yıllarca kocanın eline düz ayakkabı ihtiyacı var 100 tl lik adam ne gerek var diyor aldırmıyor.doktorun bile ezildiğini okuduk burada.kadın pasifse adam da kişiliksiz se ister eğitimli olsun kadın ister eğitimsiz ister çalışsın ister çalışmasın sonuç değişmiyor.tek artısı boşanınca çalışmayanlar gibi maddi olarak ezilmiyor çalışan kadın
Kesinlikle
Çalışmak maddi gelirinin olması kadını özgürleştiriyor.
Ama her çalışan kadının maddi özgürlüğü vardır diyemiyorum.
Özellikle kadınlar kulubü konularından sonra
Dünya kadar konu var burada
Kocasının araba kredisini ödeyip kendi çocuğuyla dolmuşlarda sürünen bir öğretmen konusu vardı örneğin
Eşinin maaşına hiç hesap soramayıp kendi maaşıyla tüm evi geçindirenler var.
Yada bir sürü hem işte çalışıp hem evin tüm işini yapan kocası bir bardak kaldırmayanların konuları

Yine iş ailenin yetiştirmesinde kadının karakteristik özelliklerinde bitiyor bence

Kesinlikle
Çalışmak maddi gelirinin olması kadını özgürleştiriyor.
Ama her çalışan kadının maddi özgürlüğü vardır diyemiyorum.
Özellikle kadınlar kulubü konularından sonra
Dünya kadar konu var burada
Kocasının araba kredisini ödeyip kendi çocuğuyla dolmuşlarda sürünen bir öğretmen konusu vardı örneğin
Eşinin maaşına hiç hesap soramayıp kendi maaşıyla tüm evi geçindirenler var mesela
Yada bir sürü hem işte çalışıp hem evin tüm işini yapan kocası bir bardak kaldırmayanların konuları

Yine iş ailenin yetiştirmesinde kadının karakteristik özelliklerinde bitiyor bence
o konuyu hatırladım adam arabasına binmesini bile istemiyordu neredeyse.bir konu daha vardı. kadın öğretmen ve hamile tüm maaşı yıllardır eşine vermiş.hamile olduğu için 100 tl ye düz topuklu bir çizme almak istiyor ve adam izin vermiyordu izin almak ne demekse o da ayrı bir facia da.maddi manevi mutluluk öncelikle karekterde bitiyor sonuna kadar aynı fikirdeyim

Benim eşim de ailesine para gönderir. Kardeşlerine gönderir. Eğitim paralarını gönderir. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi vs alır. Ben hiç takmıyorum al sin bence ihtiyaçları var diye bakıyorum ve eşimin merhametini seviyorum. Yalniz ven de çalışıyorum aksi bir durum olsa kendi paramı kazanır bakarım başımın çaresine diyorum. Arkadaşlarım şaşırıyor senin yerinde başkası olsa yıkardı ortalığı diye. Bildiğin yıkardı ama diyorlar. Ben takmıyorum haberim bile olmasın hatta... hele bem çalışmıyorsam hiç lafını edemem ya neyse.
Yok anacigim. Benim evladimin hakkini anasi babasi helede kardesleri yiyemez

Bir insan neden eşinin çalışmasını istemez?
Bir kadın, şayet kendi çalışmak istiyorsa eşinin çalışmasını istemiyor oluşunu nasıl kabul edip evinde oturur?
dimi nasill ? nasıl boyun eğer hayallerinden vazgeçer çok haklisiniz yazdığınız şeyde ..aynı hatayı bende yaotim şimdi köpekler gibi pişmanım ...şimdide bana muhtaç iki küçük cocugum var oyuzden çalışamıyorum..bakacak kimse yok krese vereceğim para yok çalışsam zaten düşük maaşlı çalışırım mesleğim yok o gerizaekli yüzünden kendimi gelistiremedim ..simdi kaldım böyle çaresiz ...çalışmak bir kadının kendine yaptığı en güzel şey olmali

Yok anacigim. Benim evladimin hakkini anasi babasi helede kardesleri yiyemez
Yahu ihtiyaçları var diyorum olsun gebersin mı bunlar. Gönlünuz buna mı razı gelecek. Kardeşleri okudu okuyor dedim bak birisi atandı kendini kurtardı dedim diğer mesajlarında. Elinden tutan olmasa belki çok daha düşük maaşla ömür boyu istemediği işlerde çalışacaktı. Yeri geldi mı yüzde 95iıniz çocuğun kardeşi olsun diyorsunuz. Ee kardeşine yardım ediyor deyince. Ettirmem bilmem ne. Yemişim öyle kardeşliği o zaman ya. Böyle mi kardeşi olsun çocuklarınızın da... dara düşünce işine bak mı desin. Ben gerizekalı değilim ki ihtiyacı olmayan birine yardım etsin de susayım. Zaten sonra da dedim belki benimki yanlış örnek olmuştur konu sahibi ailenin ihtiyacı var mı. Evde oturan kardeş kaç yaşında üniversite mezunu mu. Mezun olduğu alanda iş mı arıyor. Yoksa sadece ama sadece yatıyor mu. Bilgi eksik. Neyse biz yardım ediyoruz ve paramız bereketleniyor tam tersi. Yaptığımız yatırımlar yol artık diyeceğiniz kadar artıyor bazen. Ben buna bağlıyorum. Sert çıktıysam kusura bakmayın. Sürekli bir şey diyen oluyor. Alıntı yapmasa da dolaylı yoldan diyen oluyor. Bunaldim artık.

Yahu ihtiyaçları var diyorum olsun gebersin mı bunlar. Gönlünuz buna mı razı gelecek. Kardeşleri okudu okuyor dedim bak birisi atandı kendini kurtardı dedim diğer mesajlarında. Elinden tutan olmasa belki çok daha düşük maaşla ömür boyu istemediği işlerde çalışacaktı. Yeri geldi mı yüzde 95iıniz çocuğun kardeşi olsun diyorsunuz. Ee kardeşine yardım ediyor deyince. Ettirmem bilmem ne. Yemişim öyle kardeşliği o zaman ya. Böyle mi kardeşi olsun çocuklarınızın da... dara düşünce işine bak mı desin. Ben gerizekalı değilim ki ihtiyacı olmayan birine yardım etsin de susayım. Zaten sonra da dedim belki benimki yanlış örnek olmuştur konu sahibi ailenin ihtiyacı var mı. Evde oturan kardeş kaç yaşında üniversite mezunu mu. Mezun olduğu alanda iş mı arıyor. Yoksa sadece ama sadece yatıyor mu. Bilgi eksik. Neyse biz yardım ediyoruz ve paramız bereketleniyor tam tersi. Yaptığımız yatırımlar yol artık diyeceğiniz kadar artıyor bazen. Ben buna bağlıyorum. Sert çıktıysam kusura bakmayın. Sürekli bir şey diyen oluyor. Alıntı yapmasa da dolaylı yoldan diyen oluyor. Bunaldim artık.
sizi baz almak yanlış katılıyorum.üyeler genel olarak gördükleri olaylar doğrultusunda yorum yapıyorlar.sizin eş ailesi karekterli olabilir yapılan iyiliklerin kıymetini biliyor da olabilir ki bu çok güzel.ama oldukça nankör aileler de var ne kadar verirsen ver doymayan daha fazlasını isteyen kendileri çalışmayıp yan gelip yatan ama çalışanların da maaşlarını kendi maaşları gibi kuruş kuruş hesap eden.insanlar bunlara kızgın size değil ki :KK200:

o konuyu hatırladım adam arabasına binmesini bile istemiyordu neredeyse.bir konu daha vardı. kadın öğretmen ve hamile tüm maaşı yıllardır eşine vermiş.hamile olduğu için 100 tl ye düz topuklu bir çizme almak istiyor ve adam izin vermiyordu izin almak ne demekse o da ayrı bir facia da.maddi manevi mutluluk öncelikle karekterde bitiyor sonuna kadar aynı fikirdeyim
O kadarını okumamıştım ama o araba konusunda şok olmuştum.
Benim yakın çevremde de var bu tarz hanımlar
Kocasından daha fazla para kazanıyor, daha uzun saatler çalışıyor ama evin tüm iş yükü kendinde
Evine gündelikçi kadın çağıramıyor çünkü kocası kaynanası kıyamet koparırmış.
Kadın aylık 7000 üstü kazanıyor ama ayda kendine ayırabileceği 400 lirası yok.

Back
X