Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

Buna sakın inanmayın!
Kazanacağı garantimiymiş kumar oynarken. Kumar pahalı bi zevktir-eğlencedir.
Eşinizin ailesinden çok bu kumar olayına odaklanın, kumar alışkanlığı başka alışkanlıklara benzemez. Ben ne aileler biliyorum kumar oynama bağımlılığı yüzünden ailesi dağılan.
Bu konunun önemini anlayın ona göre hareket edin.
Evet bana söz verdi ve banka kartları bende para çekemiyor maaşı falan kendi yoksa giderim demiştim

Asla ailesini el gibi görsün demem ben ama çocuklarına evi varken ev vermeyene kiraya sokana aile denmez bence .
Adi üstünde çocuklar diyorsunuz ve kirada olan bir ev bar hangi birini soksun. Gerçekten diğer kardeşler o zaman bize de kira yardımı yap diyebilir. Ne kardeşler var. Ben ailesi vefat ettikten sonra ailesinin evinde oturan iki kardeşinden kira isteyen iki kardeş biliyorum.

Hayır bir de konu sahibi üniversite mezunu. Çalışma deyince tamam deyip evde oturuyor. Ailesine para gönderme deyince eşi sana ne diyor..o da kabulleniyor(!) Madem göndereceksin ben çalışır kendi isime bakarım paramı da kendime harcarım desin. Iki tarafa da gelmiyor konu sahibi
Belediye de bile iş buldum bi arkadaşım vesilesiyle ama evliliğimin ilk aylarıydı eşim istemeyince başvurmadım . Şimdi çalışcam diyorum pek fazla sesini çıkarmıuor ama virüs var ve annem astım benim o yüzden çalışmıyorum

Benim eşim de ailesine para gönderir. Kardeşlerine gönderir. Eğitim paralarını gönderir. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi vs alır. Ben hiç takmıyorum al sin bence ihtiyaçları var diye bakıyorum ve eşimin merhametini seviyorum. Yalniz ven de çalışıyorum aksi bir durum olsa kendi paramı kazanır bakarım başımın çaresine diyorum. Arkadaşlarım şaşırıyor senin yerinde başkası olsa yıkardı ortalığı diye. Bildiğin yıkardı ama diyorlar. Ben takmıyorum haberim bile olmasın hatta... hele bem çalışmıyorsam hiç lafını edemem ya neyse.
Valla ben de calisiyorum.kendi annemin
ablamların yeğenlerimin ihtiyacı olursa da kendi maaşımdan gönderiyorum..esimin bir kurusunu gondermem hakkını gecirmem.husumet falan da yok .ama kimseye de laf edecek yer birakmam.onlar benim canım kanim.ben sefa surerken onlar sefalet mi ceksin.esimden de saklamam.evimizin masrafları için de ortak hesabımız var.ben kk daki bazı kadınları anlamıyorum gerçekten.

Adi üstünde çocuklar diyorsunuz ve kirada olan bir ev bar hangi birini soksun. Gerçekten diğer kardeşler o zaman bize de kira yardımı yap diyebilir. Ne kardeşler var. Ben ailesi vefat ettikten sonra ailesinin evinde oturan iki kardeşinden kira isteyen iki kardeş biliyorum.
Ama istemede evi var dedi babası eşim için

Annesini hiç aramıyorum sürekli eşimi arayıp şikayet ediyordu aramıyor DİE öyle öyle kestim beni aramasını mesafeliyim sadece evime geldiklerinde iyi davranıyorum oda misafire kötü davranmak bana yakışmaz die
Valla ben de evime gelince kötü davranmam ağırlarım tam tersine. Ama geldikleriyle yetinmeyip oğlanın bekarlığındaki gibi hep gelmek istediklerini anlayınca eskisi gibi bekliyoruz gelin buyrun falan demiyorum. Anlıyorlar öyle olunca. Hani önce arayı soğutun ki sonra diğer konuyu gündeme almanız kolay olur

Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum

Sana yazık değil mi ablacım peki? Yaşıtların evden çıkıyor, çalışıyor, sosyal hayata karışıyor. Sen anasıydı dıdısıydı, kumarıydı, kredisiydi uğraşıp yıpranıyorsun.

Sen iş bul çalış. Buna sebep surat yaparsa da yapsın. Kazandığın parayı sakın verme ama götürür onu da verir senin koca

Beni kıskanıuor ve ben üni mezunuyum atik bi insanım bunu biliyor ve işe girmemi istemiyor kesinlikle gözün açılır falan diyor 1 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum üstüne bide ailesiyle uğraşıyorum

gözün açılır mı?
maymun musunuz siz?
kaç sene okuttu emek verdi aileniz elin adamı çalışma deyince zorunuza gitmiyor mu?

Eşi evinden çocuğundan bir şey esirgemiyorsa lafını etmesinler bir zahmet . Konu sahibine bir şey demeyeceğim çünkü eşinin ailesine para göndermek için kumara bulaşması inandırıcı gelmedi. Içinde vardır onun. Kısa yoldan zengin olmak için oynayan bir sürü insan var. Karısından çocuğundan esirgeyip yapıyorsa o ayrı ama diğer türlüsü hoş değil. Evlendi diye ailesini el gibi görsün diye düşünenler var. Ve evet her kadın çalışmalı ki sesi gur çıksın.
evet kadın çalışmalı haklısın ama çalışmamak ta kadının tercihi ya da çalışacağı şartları olmayan kadınlarımız da var.ha bu arada çalışan her kadının da sesi gür çıkmıyor her gün burada ne konular okuyoruz.kadın öğretmen hamile maaşını saymış yıllarca kocanın eline düz ayakkabı ihtiyacı var 100 tl lik adam ne gerek var diyor aldırmıyor.doktorun bile ezildiğini okuduk burada.kadın pasifse adam da kişiliksiz se ister eğitimli olsun kadın ister eğitimsiz ister çalışsın ister çalışmasın sonuç değişmiyor.tek artısı boşanınca çalışmayanlar gibi maddi olarak ezilmiyor çalışan kadın

Ailesine para gönderiyor kısmına kadar okudum babası emekli 2 evleri var fakir de değiller yani ne para göndermesiymiş o buradan çok sinir oldummm! Eşinizi uyarın daha da para gönderirse boşanacağınızı söyleyin.
Sürekli arıyorlar boş bırakmıyorlar eşimi hep güzel güzel konuşuyorlar oda kanıyor alışmışlar para almaya . Bi keresinde babasıyla mesajlarını okudum . Babası yazmış ki 1000 TL at müsaitsen. Eşimde bu ay sıkışığım baba yazmış . Ertesi gün babası attın mı yazmış düşünebiliyo musun attın mı diyor umrunda değil oğlunun sıkışması

Valla ben de calisiyorum.kendi annemin
ablamların yeğenlerimin ihtiyacı olursa da kendi maaşımdan gönderiyorum..esimin bir kurusunu gondermem hakkını gecirmem.husumet falan da yok .ama kimseye de laf edecek yer birakmam.onlar benim canım kanim.ben sefa surerken onlar sefalet mi ceksin.esimden de saklamam.evimizin masrafları için de ortak hesabımız var.ben kk daki bazı kadınları anlamıyorum gerçekten.
Aynen ben de aileme fazlası ile yardım ediyorum eşim ağzını açmaz o da öyle. Demek istediğim oydu evini ihmal etmedikçe yapılabilir. Çalışmama kısmında da konu sahibi sürekli babası çalışmıyor kardeşi çalışmıyor diye vurgulamış. Ee sen de çalışmıyorsun demek istemiştim. Çalışmayana laf söyleyene kadar.

Asla ailesini el gibi görsün demem ben ama çocuklarına evi varken ev vermeyene kiraya sokana aile denmez bence .
Kaç ev kaç çocuk var kv ve kp inizin.her çocuklarına bir ev düşüyor mu.bir de gelir kapısı olarak görüyor olabilirler mi size vermedikleri o dusundugunuz evi

çalışmayan kadınların kişiliği söz hakkı yok yani size göreee.asla karışamazlar yanii eşlerinin kendisinden kısıp ailesine devamlı para göndermesine .valla bu k.k da daha neler okuyacağımmm

Ben katılıyorum

Evlilik hayat ortaklığı, senin paran benim param olmaz ev bütçesi ortaktır. Kararlar 2 kişiliktir

Eşlerden biri hasta olabilir, iş bulamıyor olabilir, çocuğa bakar, ya da ee artık yeter istemyrm der. Bu durumda diğer eş, çalışmayanı eşşek yerine mi koysun?

Back
X