• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmiyorum artık

deniz266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
42
26
3
36
Eşimle Doğumdan beri devam eden sorunlarımız var Doğumda beni yalnız bıraktı ve annesinin yanında oldu benimle ilgilenmedi annesi ağladı her kapıyı açtığımda oğluna sarılıp ağlıyordu bana laf çarpıyordu oğluna evde iş yapma demiş falan uzun mesele ben bunları annesi gidince dedim annem yapmaz dedi yalancı dedi bana resmen çok büyük kavga ettik aylar geçti bu tavrını unutamıyorum onun dışında sorunlarımızı konuşmak istiyorum uzun uzun anlatıyorum buna kırıldım diye o cvp bile vermiyor sinirden ölüyorum istiyorum ki o da konuşsun yok muhabbet yok kötü olan şu ki kaynanam gelecek ve 4 hafta bizde kalmak zorunda korkuyorum yaşayacaklarımdan eşime olan soğukluk sizce geçer mi

İşte paşa oğlu birgün bu muameleyle kendisine dönme ihtinalini düşünmeyen kadınlarımıza "oğlum neden böyle" deyince senin ürünün diyesim var
Evinde iş yapma çünkü erkeklik kariyerin sarsılır zihniyetine ağlasam mı gülsem mi?

Eşimle Doğumdan beri devam eden sorunlarımız var Doğumda beni yalnız bıraktı ve annesinin yanında oldu benimle ilgilenmedi annesi ağladı her kapıyı açtığımda oğluna sarılıp ağlıyordu bana laf çarpıyordu oğluna evde iş yapma demiş falan uzun mesele ben bunları annesi gidince dedim annem yapmaz dedi yalancı dedi bana resmen çok büyük kavga ettik aylar geçti bu tavrını unutamıyorum onun dışında sorunlarımızı konuşmak istiyorum uzun uzun anlatıyorum buna kırıldım diye o cvp bile vermiyor sinirden ölüyorum istiyorum ki o da konuşsun yok muhabbet yok kötü olan şu ki kaynanam gelecek ve 4 hafta bizde kalmak zorunda korkuyorum yaşayacaklarımdan eşime olan soğukluk sizce geçer mi
Kocalar eslere sahip ciksa su aile ile sınırı cizse aslinda hic sıkıntı olmayack kocanizda hata sizi dinlemedigi gibi üstüne annesini hakli görüyor tipki benim kocam gibi

Allah icin hic mi Turkce dersi gormediniz? Noktalama isaretleri kullanmak bu kadar mi zor? Anlamakta cok zorlandim kusura bakmayin

Aynı benim eşimde öyleydi ama sonra sunu fark ettim ben onunla konusmaya çalışmıyorum sadece sucluyorum. Sen boyle yaptin ,surda hata ettin bazen baya abartiyordum yani. Adam aslinda sabretmeye calistigi icin susuyor konussa daha kotu olucagini biliyor . Hep ama hep kavga sebebimiz de annesidir. Simdi daha sakin konusuyorum,onu suclamadan ve inan kedi gibi. Daha az sikayet ediyorum mesela hemde benim kv bizimle suan.ne istesem yapiyo,kavga etmiyoruz annesine tepkili hatta. Cok zor biliyorum ama kayinvalidende gelicekmis sen kocani kendine cek huyuna giderek, anasi degil. Konu ne tam anlamadim ama benzer seyler yasamis biri olarak sana tavsiyem bunlar. Bu kv ler aslinda en büyük kötülüğü kendi ogullarina yapiyor da farkında değiller hepsi ayni sinir oluyorum sinirr.

Yarim yamalak bir konu aciyorlar ne anlattigida cok anlasilir degil insanlar iletisim kurmaya calisiyor konu sahibi ortada yok. Demek ki derdi falan yokmus oyle anlik cani sikilmis yazmis gecmis.. Diyesi geliyor insanin

Back
X