- Konu Sahibi maviruzgar
eşimi sevmiyorum nedenleri çok fazla burada yazılmayacak kadar fazla. ve katlanmak zorundayım. sanki kendimi hapsolmuş ve ömürboyu da hapis kalacak bir mahkum gibi hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görucu usuluylemı evlendın....:44:
seni rahatsız eden nedır anlatabıldıgın kadar yani...davranışlarımı???
neden bu hayatı çekiyorsunuz?
aileniz yokmu ayrılıp oğlunuzla güzel bir
hayat kurun tekrar çalışmaya başlayın oğlunuza bakıcak kimse yokmu
keşke demek için çok geç artık bundan sonra önünüze bakın
ailem tabiki var ama oğluma bakacak kimse yok . ve artık uzun zamandır aynalara bile küstüm. daha dörtbuçuk sene öncesine kadar kuaförden çıkmayan ben şu an aynaya bakmaya korkuyorum. 34 yaşım bitmek üzere. devamlı hakaretten güvenim sıfırlandı cesaretim kalmadı. ya oğluma bakamazsam korkusu ile..............
ailem tabiki var ama oğluma bakacak kimse yok . ve artık uzun zamandır aynalara bile küstüm. daha dörtbuçuk sene öncesine kadar kuaförden çıkmayan ben şu an aynaya bakmaya korkuyorum. 34 yaşım bitmek üzere. devamlı hakaretten güvenim sıfırlandı cesaretim kalmadı. ya oğluma bakamazsam korkusu ile..............
keşke görücü usulu ile evlenseydim :)))) inan daha iyi olurdu. 30 yaşında tanıştıktan hemen 1 ay sonra evlendim. ama tanımamışım başka.
merhaba arkadaşlar. ben 32 yaşında 6 haftalık hamileyim. ilk çocuğum olacak . iki doktora gittim ama pek beğenmedim. Bahçelievlerde oyuruyorum. o civarlarda rutin kontrollere gidebileceğim iyi bir doktor için önerileriniz olursa çok mutlu olacağım .
![]()
yaş konusunda mı, çocuğun doğduğu dönemde mi bir sıkıntı var bir yerde ama; hayırlısı[/QUOT
evet bi gariplik var bu durumda bencede umarım açılan konular fake değildir. başka nedenlerden farklı anlatılmıştır. üzülüyoruz çünkü her okuduğumuz olaya bazen göz yaşı döktüklerim bile oluyor..
2008 de 32 yaşındaysan
şu anda 36 yaşında olman lazım
![]()
18 yaşından 30 yaşına kadar kendi başıma yaşadım. iyi bir işim , iyi imkanlarım ve güzel bir hayatım vardı. en önemlisi kendine güveni tam kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayandım. şimdi ise hiçbirşeye cesaretim kalmadı . ayrılırsam oğluma bakamam korkusuyla öyle kaldım