- Konu Sahibi Shostakovich
sizin için tedavi lolunacak bir durum yok bence.asla kendinizi birde o yönde psikolojik olarak etkilemeyin.eşinizi tamamen istemeseniz ona sarılmakta istemezsiniz zaten ama eşinizin size olan desteğini hoşgörüsünü nezaketini ilgisini görseniz zaten sarılmanın ardından cinsallik duygusalca ilerler zaten.bence bunun sizde farkındasınız ama kendinizdeki sorunları bulmaya çalıştıkça en son o konuda yani cinsellikte suçluyorsunuz.bende eşimle ilgili çok sorunlar yaşıyorum geçenlerde konu açmıştım zaten belki bakarsınız bilemem ama bu günlerde ne düşünmeye başladım biliyor musunuz?eşimle sorunlar yaşadıkça o benimle ve eviyle ilgilenmedikçe ben daha çok onun üstüne gidiyorum ve benim dünyamda artık tamamen eşimin etrafında dönmeye başlamış.bunun sebebi ben miyim tabiki sadece ben değil ama 2 kişilik bir dünya kuramayan eşimi suçlaya suçlaya kendiminde daha çok hata yapmasına sebep oluyorum.hatadan kastım çenem.çeneme vuruyor çan çan konuşuyorum sonuç ne tartışma kavga.ve en net sonuç ne karşı taraf istediği gibi anlıyor.sonra cinsallik zamanı gelince :) erkekler kavga bölümünü beyinlerinden siliyorlar.biz ise isteksizleşiyoruz ve kendimizde sorun görmeye başlıyoruz.cinsallikte bizim ilk beklentimiz duygusallık,önce bir özür dilenmeli sarılmalı uzun uzun beklemeli...falan falan ardından zaten oluyor...
çok uzatmayayım size tavsiyem ben birkaç gündür öyle yapıyorum ve birazda olsa sanki karşılığını alıyorum.eşinizle ev içinde fazla ilgilenmeyin.kendi işlerinizle ilgilenin ne bileyim yemekten hemen sonra na bir çay koyun siz geçin mutfağa temizliğinizi yapın ütünüzü yapın falan filan.sonra geçin başka bir odaya kitap okuyun ne bileyim farklı birşeyler yaptığınızı görsün sizin.inanın bir süre sonra fark edecektir.
ben buna benzer şeyler yaptım tabiki evimi ihmal etmeden ama benimde ondan farlı uğraşabileceğim bir işimin olduğunun farkına varsın diye ve eşim yanıma gelip neler yapıyorsun neden yanıma gelmiyorsun gibi şeyler sormaya başladı.bende düzgün düzgün anlattım sen böyle böyle yapıyorsun bende böyleyim kafam daha rahat falan filan.
neyse çok uzattım ama bir de böyle deneyin bakalım.yoksa bende boşanmayı çok çok ama çok derinlemesine düşündüm ve çok emek vererek başladığımız bu yolculukta neden eşlerimizin çocukluklarıyla bizi üzmelerine izin vererk üstüne üstük en sonunda bizi hatalı duruma düşürüp psikolojik baskı yapmalarına izin verelim ki.sonuna kadar savaşın sizin bir birey olduğunuzu anlasın.allah sabur versin herşeyin en öncesi en önemlisi sabır...
çok uzatmayayım size tavsiyem ben birkaç gündür öyle yapıyorum ve birazda olsa sanki karşılığını alıyorum.eşinizle ev içinde fazla ilgilenmeyin.kendi işlerinizle ilgilenin ne bileyim yemekten hemen sonra na bir çay koyun siz geçin mutfağa temizliğinizi yapın ütünüzü yapın falan filan.sonra geçin başka bir odaya kitap okuyun ne bileyim farklı birşeyler yaptığınızı görsün sizin.inanın bir süre sonra fark edecektir.
ben buna benzer şeyler yaptım tabiki evimi ihmal etmeden ama benimde ondan farlı uğraşabileceğim bir işimin olduğunun farkına varsın diye ve eşim yanıma gelip neler yapıyorsun neden yanıma gelmiyorsun gibi şeyler sormaya başladı.bende düzgün düzgün anlattım sen böyle böyle yapıyorsun bende böyleyim kafam daha rahat falan filan.
neyse çok uzattım ama bir de böyle deneyin bakalım.yoksa bende boşanmayı çok çok ama çok derinlemesine düşündüm ve çok emek vererek başladığımız bu yolculukta neden eşlerimizin çocukluklarıyla bizi üzmelerine izin vererk üstüne üstük en sonunda bizi hatalı duruma düşürüp psikolojik baskı yapmalarına izin verelim ki.sonuna kadar savaşın sizin bir birey olduğunuzu anlasın.allah sabur versin herşeyin en öncesi en önemlisi sabır...