• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi sevmiyorum

bu ne demek yaa..dalgamı..
Arkadaşlar bu bayan arkadaşımız duygusal boşlukta ve suan aklın gelen duygusunu paylaşıyor...hepimiz de arada sırada olan şeyler o an eslerimizin iyi taraflarını görmeyiz. ..ortada bir durum yok..arkadaş farkında iseniz ne istediğini bilmiyor....boşanmak bile istediğine emin değilim. ..sadece insanların bu konuda fikrini almak istiyor gibi görünüyor...relaks yani

nasıl olsa ayrılsanız geçinemeyeceksin..bir kaç çocuk daha yap..gitmeyeceğine göre..doğur doğura bildiğin kadar..sevmek önemli değil..:KK45:
Digeri daha yedi yasında tabiki calisiri
Sominelik odun yani ? Ben bu noktada pes ediyorum, 40lik 50lik ablalara meydani birakiyorum:)
nasıl olsa ayrılsanız geçinemeyeceksin..bir kaç çocuk daha yap..gitmeyeceğine göre..doğur doğura bildiğin kadar..sevmek önemli değil..:KK45:
Ben bu kafada değilim şekerim

Arkadaşımızın Çok İLginç Bi Yapısı Var. İLginç :KK22:
Olay ilginç ama yapım da nasıl bir ilginclik var ?Olay karşısında yapmam gereken en doğrunun ayrılmak olduğunu biliyorum burda bir cok kisininde soyledigi gibi ama birde cevremdeki insanları aman canım ne var iste rahatsın sende kendin gez toz eğlen seni sıksa kısıtlasa dahamı iyi diyende var .Anlatamıyorum bunlardan şikayetci olmak beni kısıtlasın sıksın demiyorum ki sevgiden bahsediyorum sevilmedigini hissediyorsan beni anlayabilirsin ne yaparsan yap herseyin boş olduğunu hissedersin

Neden dalga olsun ayrılamadığım için kendimi evimle çocuklarımla vs.iyi yönlerini degerlendiriyorum icimi dökeyim dedim çünkü ben tanıdıgım kimseyle hic bi sekilde bu konuları anlatmıyorum
Benimle ihtiyaç gideriyor sadece sevmiyor demişsiniz ya; nedir bu ihtiyaç giderme?
Anlattıklarınıza bakınca sizde sadece ihtiyaçlarınız giderilsin diye bu evliliği sürdürüyorsunuz. Yeme, içme, gezme tozma maddi ihtiyaçlar tamam ama sohbet ve kıskanmama mı sorun sadece?
Yollarınızı ayırmayacaksanız, bence sohbet, muhabbet kısmını arkadaşlarınızla halledin. Kıskanmıyorsun muhabbeti saçma zaten...

Onu bir eş olarak hissetmiyorum ben onun için ihtiyaçlarını giderdiği biriyim .Etrafımdakiler "Hayat sana güzel"diyorlar ama bilmiyorlar ben sevgisizlikten ölüyorum.
Çok üzüldüm canım.allah yardımcın olsun.:KK61:

Sevgi kıskançlıklarda, kısıtlamalarda, baskılarda gizli değildir.

Eve alışveriş yaparken senin sevdiğin yiyecekleri seçmek geliyorsa aklına seviyordur seni mesela.
Sen açken o karnını tek başına doyurma derdine düşmüyorsa seviyordur.
Sen hastayken senden hizmet beklemek yerine sana bir süt bile ısıtıp getirse
seviyordur.

Sevmiyor diye tavırlarını incelediğiniz kadar seviyor diyerek incelediniz mi merak ettim?

Pardon ama siz biraz fazla şey bekliyorsunuz. .ben de eşimle aşk ve mantık evliliği yaptım. .Aşk da bir yere kadar daha sonra saygı ve sevgi evliliği ayakta tutar. .benim eşim de odunun tekidir senin yaptığın kavgaları bende yaptım. .eşim beni de kiskanmaz eve geç gelsem merak etmez nerde kaldın demez. ..Aksine evde durma gez der...herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım ...senin durumunun tam tersini yaşayan erkeklerde var..kadından şikayetçi..ölümlü dünya hayatı kendinize zindan etmeyin ..empati yapın..farklı şeyler yapın..kurslara gidin..Kendinizi sosyallestirin..kimse dört dörtlük es bulamıyor...o zaman herkes bosansin..evinizin dekoru yla ilgilenin vs birseyler yapın...eşiniz size imkan sağlıyor sa allahtan daha ne istiyorsun ki

benim eşimde alışverişten 22,30 da geldim diye bir sürü laf etti. kıskanmışmı ki şimdi beni :KK64:

tek kelime. boşan
sorun tamda burda ayrılam
Mantık evliliği...
Sen sevmiyorsun o da seviyor gibi görünmüyor.
Kıskanmaması, ilgi duymaması bu yüzden...
Benimki bellide onun hislerini anlamak mümkün değil inan bu sessizlik suskunluk beni çıldırtıcak günlerce tek bir kelime konuşmuyiruz küs olduğumuz için değil bunun aileside böyle ben bunu değistiremedim o beni degistirdi

Sevgi kıskançlıklarda, kısıtlamalarda, baskılarda gizli değildir.

Eve alışveriş yaparken senin sevdiğin yiyecekleri seçmek geliyorsa aklına seviyordur seni mesela.
Sen açken o karnını tek başına doyurma derdine düşmüyorsa seviyordur.
Sen hastayken senden hizmet beklemek yerine sana bir süt bile ısıtıp getirse
seviyordur.

Sevmiyor diye tavırlarını incelediğiniz kadar seviyor diyerek incelediniz mi merak ettim?

evet her akşam çikolata alıyor bana göbeğim bir metre oldu beni seviyor sanırım

Olay ilginç ama yapım da nasıl bir ilginclik var ?Olay karşısında yapmam gereken en doğrunun ayrılmak olduğunu biliyorum burda bir cok kisininde soyledigi gibi ama birde cevremdeki insanları aman canım ne var iste rahatsın sende kendin gez toz eğlen seni sıksa kısıtlasa dahamı iyi diyende var .Anlatamıyorum bunlardan şikayetci olmak beni kısıtlasın sıksın demiyorum ki sevgiden bahsediyorum sevilmedigini hissediyorsan beni anlayabilirsin ne yaparsan yap herseyin boş olduğunu hissedersin

Ya bende anlayamadım sen hem kocamı sevmiyorum diyorsun hemde adamdan sevgi bekliyorsun,ne alakaa.Mantık evliliği yapıp sevmeden evlendiğin ve hala sevmediğini sölediğin adamdan neden sevgi bekliyorsun.Sevmeyen insanın umrunda olmaz ne yaparsa yapsın der,çok saçma bu olay,sölediklerinizle yaptıklarınız çok tutarsız.:KK35:

adam ilgi göstermiyor buda ıkmış adamdan aksiyon bekliyor öyle sevicem tekrardan diyor açıkçası anladığım kadarıyla

Valla ben 4 senedir oğlumla ailemin ewinde yaşıyorum.
Hiçte yük olduğumu hissetmiyorum.
Aksine ewde herşey benim istediğim gibi olur ilk önce benim fikrimi alırlar.
Ailen sana bunu sağlayamamış sanırım, sende karşına çıkanla hop hemen ewlenmişsin kendi ewim kendi düzenim olsun diye....
Ne mutlu sana ailem bu konuda beni hiç üzmedi .bunu sebep göstermedim konuy
Valla ben 4 senedir oğlumla ailemin ewinde yaşıyorum.
Hiçte yük olduğumu hissetmiyorum.
Aksine ewde herşey benim istediğim gibi olur ilk önce benim fikrimi alırlar.
Ailen sana bunu sağlayamamış sanırım, sende karşına çıkanla hop hemen ewlenmişsin kendi ewim kendi düzenim olsun diye....
Bende hop harşıma çıkanla evlenmedim 4 sene sonra evlendim

En nefret ettigim sey erkegin kadini kiskanmamasi, cok kiskanincada bunaltmasi,ortasi iyidir. Ama gec gelseniz bile "neredeydin?" Sorusunu bile sormuyormus bildiginiz evimde yemegim hazir olsun yatakta huzurum olsun diyor gerisi koy g..tune rahvan gitsin diyor bu bay... Konussaniz ayrilik noktasina geliyormus, ayrilamkta istemiyor ,ee istemez tabi sonucta evi belli bi duzende isin yoksa bastan duzen kur. Haklisiniz.Ama keske mantik degilde sevgi evliligi yapsaydiniz,sevmeden mantikla ayni yatagi paylasmak ne bileyim zor..Yani kendinize bakim verin bakin,cilveli olun, kiskansin yani..ykarida biri demis mesela, plan yapin haftasonlari bi yere gidin,elenceli seyler uretin ,cocuklarinizla birlikte kahvaltiya gidin esinizide alip..otesi icin bi aile danismaninin yonelrdirmesi iyi olacaktir bence.

Onu bir eş olarak hissetmiyorum ben onun için ihtiyaçlarını giderdiği biriyim .Etrafımdakiler "Hayat sana güzel"diyorlar ama bilmiyorlar ben sevgisizlikten ölüyorum.
Benim esimde beni çok seviyor maddi hiç bir sorunum yok herkez saray gibi evin sus otur diyo ama ben malesef eşimin ailesi yüzünden eşime olan sevgimi kaybettim

Sevmiyorsanız onun kıskanıp kıskanmaması, ilgi gösterip
Yani aslında önemsemiyor olması üzücü bir durum ama acaba siz sevmediğiniz için size batıyor olabilir mi? Tek sorun buysa ve gerçekten boşanmayı düşünmüyorsanız onu olduğu gibi kabullenmeye çalışın. Belki de gerçekten güveniyordur? Hem sevgiyi bununla ölçmeniz yanlış bence. Soran-karışan adam daha çok seviyordur diyemeyiz ki. Bence böyle düşünüp hayatı kendinize zindan etmeyin. Ne mutlu bana ki böyle güvenen bir eşim var diyin kendinize. Sevgiler..:KK15:
çok tesekkur ederim

Back
X