Yani aslında önemsemiyor olması üzücü bir durum ama acaba siz sevmediğiniz için size batıyor olabilir mi? Tek sorun buysa ve gerçekten boşanmayı düşünmüyorsanız onu olduğu gibi kabullenmeye çalışın. Belki de gerçekten güveniyordur? Hem sevgiyi bununla ölçmeniz yanlış bence. Soran-karışan adam daha çok seviyordur diyemeyiz ki. Bence böyle düşünüp hayatı kendinize zindan etmeyin. Ne mutlu bana ki böyle güvenen bir eşim var diyin kendinize. Sevgiler..![]()
vallahi denedim o yemegini yalnız yedi o evdeyken evde durmadam sadece ihtiyaçları karşılansın isityorsa siz de karşılamayın..
çocuklarınızla beraber bir yol tutturun bakalım o dışlanınca ne hissedecek?
yemek saatleriniz düzeniniz kendinize göre olsun..mesela çocukalrla çıkıp akşam dışarda yemek yiyin. evde yemek de olmasın..avm de gezip alışveriş yapın,çocuk oyun yerlerine gidin..değişik aktiviteler yapın...
adam mal gibi kalsın ortada ne hissedecek bakalım..yatağa gelince de iş dışarda çok yorulduğunuzu söyleyin falan..
Arkadaşlar bu bayan arkadaşımız duygusal boşlukta ve suan aklın gelen duygusunu paylaşıyor...hepimiz de arada sırada olan şeyler o an eslerimizin iyi taraflarını görmeyiz. ..ortada bir durum yok..arkadaş farkında iseniz ne istediğini bilmiyor....boşanmak bile istediğine emin değilim. ..sadece insanların bu konuda fikrini almak istiyor gibi görünüyor...relaks yani
evet duygusal boşluktayım tanıdığım kimseyle paylasamadıgım icin burda paylaşıp tabiki fikirlerinizi almak istedim ne istediğimide biliyorum benim bunu paylasma sebebim çıkmazdayım kendime güvenimin kaybolduğunu hissediyorum siz sıkıntınızı sadece cözüm getirebilecek kisilerlemi paylasıyosunuzArkadaşlar bu bayan arkadaşımız duygusal boşlukta ve suan aklın gelen duygusunu paylaşıyor...hepimiz de arada sırada olan şeyler o an eslerimizin iyi taraflarını görmeyiz. ..ortada bir durum yok..arkadaş farkında iseniz ne istediğini bilmiyor....boşanmak bile istediğine emin değilim. ..sadece insanların bu konuda fikrini almak istiyor gibi görünüyor...relaks yani