- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
Bazı insanlar karşılarındakini insan değil robot sanıyorlar bence. Yoksa vicdanı merhameti olan insan şu şekilde davranmaz.E günaydın.
Bunun için işlerin bu noktaya mı gelmesi lazımdı?
Ben cidden anlamıyorum ya, eşiniz size ev arkadaşı mıyız diyor siz hala işine gelirse diyorsunuz? Yani bu noktaya geleceği belliymiş zaten şimdi her şeyi bittikten soğuduktan sonra pişman olmanız ne işe yarayacak?
Dogru yanlis degisken bir sey ama. Biri devamli isteklerini soyleyip bu boyle olmaz bu evlilik degil ev arkadasligi derken biri ne olcak cok iyi kazaniyor her istedigimizi yapabiliyoruz oda olmayiversin ben boyle istiyorum isine gelirse diyorsa iste sorun orda basliyormus.
Bence de pişman değil. Baktı kuş uçacak aklı başına geldi. İyi niyet göremiyorum ben, üzgünüm. Adam sevmek sevilmek, temas etmek, öpmek isteyecek. Karşılık vermeyeceksin. Sonra ay neden öyle oldu acaba. Sevilmek de bir ihtiyaçtır. Aynı evde bunu hissedemeyecekse neden devam etsin? Bunu düşünemeyen bir insan olamaz bana göre. Bu evlendik, çocuk da yaptık bana bağlı artık gitmez kafası.Bazı insanlar karşılarındakini insan değil robot sanıyorlar bence. Yoksa vicdanı merhameti olan insan şu şekilde davranmaz.
Şu an da sevdiğinden değil konfor alanından çıkacağı için endişe duyduğundan bir şeyler yapıyor gibi görünüyor üye.
Yahu sorun olduğu basbayağı belli. Alim olmaya sormaya gerek mi var?Ben böyle istiyorum işine gelirse diyecek kişi gelip foruma konu da açmak. Belli ki kafasına takılmış sorun olup olmadığını araştırıyor. Ha burda yazılanlar kadına hiçbir fayda sağlamaz ama belli ki düzeltmek istiyor
Onaylamıyorum ama bazı erkekler de boşanmayı göze alamayıp gizlice bir şeyler yaşamaya başlıyorlar.Bence de pişman değil. Baktı kuş uçacak aklı başına geldi. İyi niyet göremiyorum ben, üzgünüm. Adam sevmek sevilmek, temas etmek, öpmek isteyecek. Karşılık vermeyeceksin. Sonra ay neden öyle oldu acaba. Sevilmek de bir ihtiyaçtır. Aynı evde bunu hissedemeyecekse neden devam etsin? Bunu düşünemeyen bir insan olamaz bana göre. Bu evlendik, çocuk da yaptık bana bağlı artık gitmez kafası.
Bazı kadınlarda nikahtan sonra hele çocuk da varsa o özgüven geliyor. Adam biraz akıllıysa çekmiyor. Sonra böyle kedi oluyorlar ama ne fayda
Ya da boşanmaya çalışıyorlar ama karşı taraf bırakmıyor, aileler işin içine giriyor vs boşanamıyorlar. Birkaç tanıdığım var böyle hayatından bezmiş adamlar. Aldatsalar haksız demem valla ne yalan söyleyeyim.Onaylamıyorum ama bazı erkekler de boşanmayı göze alamayıp gizlice bir şeyler yaşamaya başlıyorlar.
Kudra şöyle oluyor bence. Çocuk var, düzeni dağıtmak akıllıca gelmiyor. Boşanması, evleri ayırması, nafakası falan göze alamıyorlar. E kadın da artık sevgili ya da eş vasıflarını dolaba kaldırmış vaziyette. Boşanma seçenek değil, kadının eski haline gelmesi de seçenek değil, o zaman üçüncü seçenek devreye giriyordur herhalde. İşte sonuç öyle oluyor.Ya da boşanmaya çalışıyorlar ama karşı taraf bırakmıyor, aileler işin içine giriyor vs boşanamıyorlar. Birkaç tanıdığım var böyle hayatından bezmiş adamlar. Aldatsalar haksız demem valla ne yalan söyleyeyim.
Yani zaten ne duygusal ne cinsel açıdan doymuş bir adam varsa ortada bir kıvılcıma bakar. Dışardan gelen en ufak ilgide kayar yani. Haksız da haklı da diyemem açıkçası.Onaylamıyorum ama bazı erkekler de boşanmayı göze alamayıp gizlice bir şeyler yaşamaya başlıyorlar.
Ben haklı haksız demiyorum ama bazen şu olursa sonucu bu olur. Her erkek yapar mı dersen hayır. Ama yapanlar da öyle az buz değil. Kadın çocukların annesi artık, tamam bunu kabul edeyim ben de devam edeyim diyorlar sanırım.Yani zaten ne duygusal ne cinsel açıdan doymuş bir adam varsa ortada bir kıvılcıma bakar. Dışardan gelen en ufak ilgide kayar yani. Haksız da haklı da diyemem açıkçası.
Ama baksana bunu yapan kadın. Çocukla aynı odada yatmak için kocasını salona göndermiş. Bundan şikayeti de yok. Kocası rahatsız olmasa çocuk evlenip gidene kadar bu düzende devam eder. Bir insan nasıl kocasını özlemez bunu da anlamıyorum ben. Sanki evlenmek için evleniyorlar. Ben iki gün uzak kalsam kocamdan ona sarılmak koklamak öyle uyumak istiyorum. İlla seks olmasına da gerek yok insan eşine sarılıp koklayıp sıcak sıcak uyumak ister. Çok ilginçler yaBen haklı haksız demiyorum ama bazen şu olursa sonucu bu olur. Her erkek yapar mı dersen hayır. Ama yapanlar da öyle az buz değil. Kadın çocukların annesi artık, tamam bunu kabul edeyim ben de devam edeyim diyorlar sanırım.
Evlenmek için evlenen o kadar fazla insan var ki. Bak çevrene bir, hele bir üst nesline bak Khomyuk, ne demek istediğimi anlayacaksın.Ama baksana bunu yapan kadın. Çocukla aynı odada yatmak için kocasını salona göndermiş. Bundan şikayeti de yok. Kocası rahatsız olmasa çocuk evlenip gidene kadar bu düzende devam eder. Bir insan nasıl kocasını özlemez bunu da anlamıyorum ben. Sanki evlenmek için evleniyorlar. Ben iki gün uzak kalsam kocamdan ona sarılmak koklamak öyle uyumak istiyorum. İlla seks olmasına da gerek yok insan eşine sarılıp koklayıp sıcak sıcak uyumak ister. Çok ilginçler ya
Çok özür dilerim ama okurken ben de soğudum.Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
Ya Allah aşkına karşınızda çocuk mu var? Herkes ne anlamda kullandığınızı biliyor geyşalığı.Geyşa kötü bi kelime değil ki. Sevişenler sevişmeyenlere neden bu kadar tepkili ayrıca bana göre normal bi kadın evet.
Konuyu açtınız. Ortalıkta yoksunuz. Yardım ya da fikir almak istemişsiniz. İnsanlar size yanlışı ,doğruyu yazmış. Siz de bir zahmet cevap verin. Sizin kendinizi düzelteceğiniz yok. Soğuk bir insan birden sıcak birine dönemez. Boşanmayı duyunca tutuşmuşsunuz. Düzeleceğinize inanmıyorum. Kocanızın da dayanacağını düşünmüyorum. Aklı varsa boşanır. Buzhane ile yaşayacağına hayatına renk katan biri ile yaşar daha iyi.
Dosya açmıyoruz buraya. Siz gelene kadar kış ayı gelecek.Değerli yorumlarınızı okuyorum bayağı yorum gelmiş incelicem.
Bize de soğuk yapiyorDosya açmıyoruz buraya. Siz gelene kadar kış ayı gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?