Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşuna yorma kendini, anlamak istediği yerden anlıyor.

Muhtemelen kendi de farkında bir sorun olduğunun, kabullenmemek için sevişmeyi seven insanların anormal olduğunu ispat etmeye çalışıyor kendince.

Boşuna yorma kendini, anlamak istediği yerden anlıyor.

Muhtemelen kendi de farkında bir sorun olduğunun, kabullenmemek için sevişmeyi seven insanların anormal olduğunu ispat etmeye çalışıyor kendince.
Anlamak istemeyene bir şeyi zorla anlatamıyorsun işte.
Bence karşılıklı kötü bir seks hayatları var. Kocası da istemiyor kadın da. Belli ki zaten güzel bir seks hayatları olmadığı için azaltmışlar iyice, uyumu yakalayanlara öfkesi ondan

Cidden çevren sıkıntılı. Çocuk zaten senelerce annesiyle aynı odada kalıyorsa o da büyük sıkıntı. Oğlum bir yaşındaydı başka odaya taşıdım. Bizim odada aynı beşikte yattığı ilk senede odadan başka yerler vardı neticede. Siz ve çevreniz komple bence bahaneler arayıp seksten kaçıyormuş.

Yoo değil.emzirirken tekrar hamile kalan bir sürü kadın var.

Yoo değil.emzirirken tekrar hamile kalan bir sürü kadın var.
Başımızın ağrısı geçiyor sevişince. Sizin geçmiyor mu? Gerçi unutmuşsunuzdur sevişmeye sevişmeye.
Benim geçen o kadar belim ağrıyordu ki anlatamam.onu bile geçirdi.şaşırdım kaldım valla.

Şu hale bak ya, normal cinsel hayatı olan kadınlara geyşa demiş birisi şaka gibi. Umarım konu sahibi kocasının kıymetini anlar da sevgisini, ilgisini gösterir.
Normal cinsel hayat sahibi olmak geysaliksa erkegimin geysasi olurum ahshd ev arkadasi olmaktan iyidir.

Icimden bir ses esinizin sikayetlerini kk.ya bir sorayim dediniz diyor. Hani esiniz de kadin burasi da kk. ben bu isi cozerim dediniz gibi. Benzer seyleri cok gorduk burada.

Ben kadın doğası diye bir şey olduğuna çok inanmıyorum. Kişilikler değişir.
Ben de.simdi dişil enerji eril enerji muhabbetleri dönüyor ya.nasil cilveli kadın olunurmuş cart curt.eee kadın gibi hissetmesek erkeklere bu kadar ilgi duyar miydik? Sevişmek ister miydik? Ama öyle cilveli milveli de değilim valla.düz insanım yani.birlikte olduğumuz erkekler de aynı şekilde.kadin kadındır erkek erkektir yani.sorun yaşayanlar karşı cinsle birlikte olamıyor zaten.

Ne anlatıyon acaba yine? Anlamsız kelimeler topluluğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…