- 20 Kasım 2018
- 14.155
- 53.815
- 598
- 35
Hiç aklına ben gelmedim mi ya aşkolsun üzüldüm.O mümkün değil. Sevişirken aklıma başka şeyler gelseydi sizin gibi frijit olurdum.
Boşuna yorma kendini, anlamak istediği yerden anlıyor.Biz değil kocasının kendisi boşanmak istemiş farkındaysanız.
Hiç kimse buzdolabı gibi soğuk bir insanla evli kalmak istemez.
Elli kere dedik miktar iki kişinin isteğine göre şekillenir. Ama adam sık kadın az istiyorsa orta yolu bulmak zorundalar yoksa ayrılık gelir evet.
Kimse karısı yada kocası isteksiz diye böyle bir hayat yaşamak zorunda değil.
Muhtemelen sizin kocanız da isteksiz ondan sorun olmuyor. Ama burada adam şikayetçi.
zorla evliliği yürütmez yani.
Kadın ya çabalayacak ya ayrılacak.
Çok uzun sürünce arada tavana dalıp seni düşünüyorumHiç aklına ben gelmedim mi ya aşkolsun üzüldüm.
Anlamak istemeyene bir şeyi zorla anlatamıyorsun işte.Boşuna yorma kendini, anlamak istediği yerden anlıyor.
Muhtemelen kendi de farkında bir sorun olduğunun, kabullenmemek için sevişmeyi seven insanların anormal olduğunu ispat etmeye çalışıyor kendince.
Cidden çevren sıkıntılı. Çocuk zaten senelerce annesiyle aynı odada kalıyorsa o da büyük sıkıntı. Oğlum bir yaşındaydı başka odaya taşıdım. Bizim odada aynı beşikte yattığı ilk senede odadan başka yerler vardı neticede. Siz ve çevreniz komple bence bahaneler arayıp seksten kaçıyormuş.Normalize etmiyorum çevremdeki çocuklu kişilerden örnek verdim hanımefendi. Ki gerçekten de öyle çocuğun okulu kreşi hastalığı gece uykusu zaten bu süre yanında yatıyor. Adam başka yerde yatıyor. çocuk büyük olsa sesi duyacak mı endişesi. Gerçekler bunlar.
Parolle geçen baş ağrısı sebebiyle sevişememekParolle geçen baş ağrısı ayy keşke benim olsa.
Yoo değil.emzirirken tekrar hamile kalan bir sürü kadın var.Normalize etmiyorum çevremdeki çocuklu kişilerden örnek verdim hanımefendi. Ki gerçekten de öyle çocuğun okulu kreşi hastalığı gece uykusu zaten bu süre yanında yatıyor. Adam başka yerde yatıyor. çocuk büyük olsa sesi duyacak mı endişesi. Gerçekler bunlar.
Yoo değil.emzirirken tekrar hamile kalan bir sürü kadın var.Normalize etmiyorum çevremdeki çocuklu kişilerden örnek verdim hanımefendi. Ki gerçekten de öyle çocuğun okulu kreşi hastalığı gece uykusu zaten bu süre yanında yatıyor. Adam başka yerde yatıyor. çocuk büyük olsa sesi duyacak mı endişesi. Gerçekler bunlar.
Benim geçen o kadar belim ağrıyordu ki anlatamam.onu bile geçirdi.şaşırdım kaldım valla.Başımızın ağrısı geçiyor sevişince. Sizin geçmiyor mu? Gerçi unutmuşsunuzdur sevişmeye sevişmeye.
İnşallah sevişmeye gitmiştir.Konu sahibi konuyu açtı,gitti herhalde.
Şu hale bak ya, normal cinsel hayatı olan kadınlara geyşa demiş birisi şaka gibi. Umarım konu sahibi kocasının kıymetini anlar da sevgisini, ilgisini gösterir.İnşallah sevişmeye gitmiştir.
Normal cinsel hayat sahibi olmak geysaliksa erkegimin geysasi olurum ahshd ev arkadasi olmaktan iyidir.Şu hale bak ya, normal cinsel hayatı olan kadınlara geyşa demiş birisi şaka gibi. Umarım konu sahibi kocasının kıymetini anlar da sevgisini, ilgisini gösterir.
Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
Yok yaa, çok kadın beyniyle yazılmış bence.Icimden bir ses esinizin sikayetlerini kk.ya bir sorayim dediniz diyor. Hani esiniz de kadin burasi da kk. ben bu isi cozerim dediniz gibi. Benzer seyleri cok gorduk burada.
Yok yaa, çok kadın beyniyle yazılmış bence.
Ben kadın doğası diye bir şey olduğuna çok inanmıyorum. Kişilikler değişir.Yazdigi bazi seyler kadin dogasina cok aykiri seyler.
Ben de.simdi dişil enerji eril enerji muhabbetleri dönüyor ya.nasil cilveli kadın olunurmuş cart curt.eee kadın gibi hissetmesek erkeklere bu kadar ilgi duyar miydik? Sevişmek ister miydik? Ama öyle cilveli milveli de değilim valla.düz insanım yani.birlikte olduğumuz erkekler de aynı şekilde.kadin kadındır erkek erkektir yani.sorun yaşayanlar karşı cinsle birlikte olamıyor zaten.Ben kadın doğası diye bir şey olduğuna çok inanmıyorum. Kişilikler değişir.
Ne anlatıyon acaba yine? Anlamsız kelimeler topluluğu.Ben de.simdi dişil enerji eril enerji muhabbetleri dönüyor ya.nasil cilveli kadın olunurmuş cart curt.eee kadın gibi hissetmesek erkeklere bu kadar ilgi duyar miydik? Sevişmek ister miydik? Ama öyle cilveli milveli de değilim valla.düz insanım yani.birlikte olduğumuz erkekler de aynı şekilde.kadin kadındır erkek erkektir yani.sorun yaşayanlar karşı cinsle birlikte olamıyor zaten.
Yok yaa, çok kadın beyniyle yazılmış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?