Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bunu erkeklere soracaksın. Cilve neymiş diye. Bu soruyu sokağa çık. 100 erkeğe sor. 100'ü de sana mutlaka açıklama yapar. 100'ü de mutlaka cilve ister. Bu seksle alakalı bir durum değil. Yani nasıl ki karizmatik erkekler varsa cilveli kadınlar da var. Bunu biz kadın olarak anlamayabiliriz. Çünkü kadın beyni ve gözü ile erkek beyni ve gözü aynı değil.

Kendini düzgün ifade ederek yaransın ayol. Valla anlamadım. Ya da anlayan varsa bana da anlatsın.

Lyanna Mormont sen anlarsın bu işlerden
Sen kadın doğası değil, kişiye göre değişir demişsin ya.

O da sana hak vermiş. Cilveli veya dişil enerjili olmak önemli değil, kadın gibi hissetmesek erkeklerle ilgilenmezdik demiş.

Sonra kendinden örnek vermiş, ben cilveli değilim, düzüm demiş. Burada kendisinin cinsel hayatına atıfta bulunup "ben hızlı yaşıyorum ama cilveli değilim, sadece kadın olduğum için erkeklerle ilgileniyorum" demek istemiş.

Sonra "erkekler de aynı şekilde" diyerek, erkeklerde de bu durumun kişiye göre değiştiğini anlatmak istemiş.

Karakterlerimiz nasıl olursa olsun, yani eril veya dişil, cilveli veya cilvesiz, kadın kadındır, erkek de erkektir demiş. Burada kişisel yapılarımızdan bağımsız olarak cinsiyet bazında değerlendirme yapmış.

Kadın veya erkek cinsiyetiyle ilgili sorun yaşayanlar zaten karşı cinsle birlikte olamıyor diyerek de cinsel kimliğini farklı tanımlayan kişilerin karşı cinsle ilgilenmediğini belirtmiş.

Yani özetle demiş ki, bu işin bir "doğası" yok, bu kişisel farklılıklarla değişiyor ama ortak noktamız kadın olmak. Cinsel kimliğini kadın olarak tanımlayan herkes, cilveli veya dişil olmasından bağımsız olarak karşı cinsle ilgileniyor ve sevişmek istiyor.

Ben böyle anladım.

Bence kendi bile böyle anlamlı bir şekilde düşünmemiştir eril diyeyim dişil diyetim cilve de diyeyim diye aklındaki kelimeleri serpiştiriyor. Çok aklı çalışmıyor ya

Kudraya kizmissin ama ben de ne dedigini anlamadim Ferhanscim ya sen yine neyi neye baglamaya calistin ben var hic anlamamak. En iyisi sen bir konu ac.

Kudraya kizmissin ama ben de ne dedigini anlamadim Ferhanscim ya sen yine neyi neye baglamaya calistin ben var hic anlamamak. En iyisi sen bir konu ac.
Dişil enerji muhabbetleri boş diyorum.cinsiyetiyle sorunu olan illa ki anlaşılır diyorum.

Daha geçen eşimle neden hep bilgisayara bakıyorsun muhabbet etmiyorsun benimle diye kavga çıkardım. bu yazıyı okuyunca yine kuruldum şimdi kocama jdjdj
Yani şükret konu sahibi

konu sayesinde aydınlanma yaşadım.
fazla kontrolcü insanlar duyguları da kontrollü yaşamak istiyorlar. bu da ilişkilerini olumsuz etkiliyor. çünkü ilişki zaten duyguların aktif tutulması gereken bir alan. değilse arkadaşlıktan ya da protokolden öteye geçemiyor.
ve genelde kontrolcü insanlar, kontrolcü olduklarını bilmezler veya kabul etmezler. onlara göre her yaptıklarının bir sebebi vardır. ya başka insanlara aşırı yardımlarda bulunarak kontrol ederler ya da sadece kontrol edebilecekleri alanlara yönelirler. iş kolikler, oyun bağımlıları, sporla kafayı bozanlar, ahlak bekçiliği sevdalıları, imaj takıntılılar..hepsi özünde kontrolcü. mesela eşinizin yüzüne uzun uzun bakıp içten bir şekilde "seni çok seviyorum" diyemiyorsanız, yani seviyor ama söylerken iki büklüm oluyorsanız büyük ihtimalle kontrolcüsünüz.
benim annem de böyle biriydi. toplum içinde rol çalmaya bayılırdı. kendi imajını korumak için yanındakileri bilmeden al aşağı ediverirdi. kötü amaçla yapmıyordu. babama karşı duygusal tek ifadesi öfkeydi. işler istediği gibi değilse bağırırdı. sürekli akıl verirdi. kendiliğinden sarılmaz, öpmez, dokunmaz. en son boşandılar. sonra toparlanamadı zaten.
bence her insanda biraz kontrolcülük var. öyle olmasaydı hayatımızı idame ettiremezdik. ama aşırısı korkunç. ve neden bazı insanlarda daha fazla bilemiyorum. bunun sebebini her ilişkide ayrı ayrı çözümlemek lazım bence. eşime karşı duygularımı bastırıyorum çünkü duygularımı açıkça yaşarsam şu şu olur gibi.

Allah razı ossun

A Aysenimi bunu mu demek istediniz

Kontrol manyakligi bende de var, annemde de var. Havadaki ucagi takip ederim. Esim araba kullanirken arkanda araba var demistim.
Anmem mesela gecen yillarda tatile giderken canli konum istemisti. Kocamin verdigi tepki ise ya o konumu kaparsin. yada istanbula geri donuyoruz olmustu.
Ben annemin kopyasi olmustum o da bundan nefret ediyor.

Dogru yanlis degisken bir sey ama. Biri devamli isteklerini soyleyip bu boyle olmaz bu evlilik degil ev arkadasligi derken biri ne olcak cok iyi kazaniyor her istedigimizi yapabiliyoruz oda olmayiversin ben boyle istiyorum isine gelirse diyorsa iste sorun orda basliyormus.

E günaydın.
Bunun için işlerin bu noktaya mı gelmesi lazımdı?
Ben cidden anlamıyorum ya, eşiniz size ev arkadaşı mıyız diyor siz hala işine gelirse diyorsunuz? Yani bu noktaya geleceği belliymiş zaten şimdi her şeyi bittikten soğuduktan sonra pişman olmanız ne işe yarayacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…