Ayy aman engelle beni.sana katılmak da yaramıyor.bundan sonra yoksun.rahat et.cok da lazımdı zaten senin ters cevapların.Ne anlatıyon acaba yine? Anlamsız kelimeler topluluğu.
Allah razı olsun. Ama gerçekten ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.Ayy aman engelle beni.sana katılmak da yaramıyor.bundan sonra yoksun.rahat et.cok da lazımdı zaten senin ters cevapların.
Yorumlarınızı okuyorum yazmıştı. İşine gelmediği için yorum yapmıyor. Çünkü tek kişi bile konu sahibini haklı görmedi.Konu sahibi konuyu açtı,gitti herhalde.
Sana yaranacaktı çocuk hevesini kırıyorsun hepAllah razı olsun. Ama gerçekten ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.
Yok okumuyor da, 3 gündür bakmamış. Dışardan okuyorsa bilemem.Yorumlarınızı okuyorum yazmıştı. İşine gelmediği için yorum yapmıyor. Çünkü tek kişi bile konu sahibini haklı görmedi.
Kendini düzgün ifade ederek yaransın ayol. Valla anlamadım. Ya da anlayan varsa bana da anlatsın.Sana yaranacaktı çocuk hevesini kırıyorsun hep
Sen bunu erkeklere soracaksın. Cilve neymiş diye. Bu soruyu sokağa çık. 100 erkeğe sor. 100'ü de sana mutlaka açıklama yapar. 100'ü de mutlaka cilve ister. Bu seksle alakalı bir durum değil. Yani nasıl ki karizmatik erkekler varsa cilveli kadınlar da var. Bunu biz kadın olarak anlamayabiliriz. Çünkü kadın beyni ve gözü ile erkek beyni ve gözü aynı değil.Ben de.simdi dişil enerji eril enerji muhabbetleri dönüyor ya.nasil cilveli kadın olunurmuş cart curt.eee kadın gibi hissetmesek erkeklere bu kadar ilgi duyar miydik? Sevişmek ister miydik? Ama öyle cilveli milveli de değilim valla.düz insanım yani.birlikte olduğumuz erkekler de aynı şekilde.kadin kadındır erkek erkektir yani.sorun yaşayanlar karşı cinsle birlikte olamıyor zaten.
İlk sayfada yazmıştı. Demek ki sonra girmedi.Yok okumuyor da, 3 gündür bakmamış. Dışardan okuyorsa bilemem.
Aman aklı düzgün çalışmıyor ki nasıl düzgün ifade etsin. Kendi çarpık düşünüyor yazı da çarpılıp gidiyor. Düşünceleri de tutarsız saçma sapanKendini düzgün ifade ederek yaransın ayol. Valla anlamadım. Ya da anlayan varsa bana da anlatsın.
Lyanna Mormont sen anlarsın bu işlerden
Sen kadın doğası değil, kişiye göre değişir demişsin ya.Kendini düzgün ifade ederek yaransın ayol. Valla anlamadım. Ya da anlayan varsa bana da anlatsın.
Lyanna Mormont sen anlarsın bu işlerden
Bence kendi bile böyle anlamlı bir şekilde düşünmemiştirSen kadın doğası değil, kişiye göre değişir demişsin ya.
O da sana hak vermiş. Cilveli veya dişil enerjili olmak önemli değil, kadın gibi hissetmesek erkeklerle ilgilenmezdik demiş.
Sonra kendinden örnek vermiş, ben cilveli değilim, düzüm demiş. Burada kendisinin cinsel hayatına atıfta bulunup "ben hızlı yaşıyorum ama cilveli değilim, sadece kadın olduğum için erkeklerle ilgileniyorum" demek istemiş.
Sonra "erkekler de aynı şekilde" diyerek, erkeklerde de bu durumun kişiye göre değiştiğini anlatmak istemiş.
Karakterlerimiz nasıl olursa olsun, yani eril veya dişil, cilveli veya cilvesiz, kadın kadındır, erkek de erkektir demiş. Burada kişisel yapılarımızdan bağımsız olarak cinsiyet bazında değerlendirme yapmış.
Kadın veya erkek cinsiyetiyle ilgili sorun yaşayanlar zaten karşı cinsle birlikte olamıyor diyerek de cinsel kimliğini farklı tanımlayan kişilerin karşı cinsle ilgilenmediğini belirtmiş.
Yani özetle demiş ki, bu işin bir "doğası" yok, bu kişisel farklılıklarla değişiyor ama ortak noktamız kadın olmak. Cinsel kimliğini kadın olarak tanımlayan herkes, cilveli veya dişil olmasından bağımsız olarak karşı cinsle ilgileniyor ve sevişmek istiyor.
Ben böyle anladım.
Ben de.simdi dişil enerji eril enerji muhabbetleri dönüyor ya.nasil cilveli kadın olunurmuş cart curt.eee kadın gibi hissetmesek erkeklere bu kadar ilgi duyar miydik? Sevişmek ister miydik? Ama öyle cilveli milveli de değilim valla.düz insanım yani.birlikte olduğumuz erkekler de aynı şekilde.kadin kadındır erkek erkektir yani.sorun yaşayanlar karşı cinsle birlikte olamıyor zaten.
Dişil enerji muhabbetleri boş diyorum.cinsiyetiyle sorunu olan illa ki anlaşılır diyorum.Kudraya kizmissin ama ben de ne dedigini anlamadim Ferhanscim ya sen yine neyi neye baglamaya calistin ben var hic anlamamak. En iyisi sen bir konu ac.
Dişil enerji muhabbetleri boş diyorum.cinsiyetiyle sorunu olan illa ki anlaşılır diyorum.
Allah razı ossunSen kadın doğası değil, kişiye göre değişir demişsin ya.
O da sana hak vermiş. Cilveli veya dişil enerjili olmak önemli değil, kadın gibi hissetmesek erkeklerle ilgilenmezdik demiş.
Sonra kendinden örnek vermiş, ben cilveli değilim, düzüm demiş. Burada kendisinin cinsel hayatına atıfta bulunup "ben hızlı yaşıyorum ama cilveli değilim, sadece kadın olduğum için erkeklerle ilgileniyorum" demek istemiş.
Sonra "erkekler de aynı şekilde" diyerek, erkeklerde de bu durumun kişiye göre değiştiğini anlatmak istemiş.
Karakterlerimiz nasıl olursa olsun, yani eril veya dişil, cilveli veya cilvesiz, kadın kadındır, erkek de erkektir demiş. Burada kişisel yapılarımızdan bağımsız olarak cinsiyet bazında değerlendirme yapmış.
Kadın veya erkek cinsiyetiyle ilgili sorun yaşayanlar zaten karşı cinsle birlikte olamıyor diyerek de cinsel kimliğini farklı tanımlayan kişilerin karşı cinsle ilgilenmediğini belirtmiş.
Yani özetle demiş ki, bu işin bir "doğası" yok, bu kişisel farklılıklarla değişiyor ama ortak noktamız kadın olmak. Cinsel kimliğini kadın olarak tanımlayan herkes, cilveli veya dişil olmasından bağımsız olarak karşı cinsle ilgileniyor ve sevişmek istiyor.
Ben böyle anladım.
Çevremde çok fazla çocuklu arkadaşım var samimi olduklarımdan biliyorum ayda 1 2 yan yana ancak geliyorlar çocuktan o da ufaksa. Çocukları büyük lise üni olanlarda ses oluyor aylardır sevişmiyoruz diyende var. Anormal olan siz değilsiniz emin olun. Forumda herkes geyşa
E günaydın.Dogru yanlis degisken bir sey ama. Biri devamli isteklerini soyleyip bu boyle olmaz bu evlilik degil ev arkadasligi derken biri ne olcak cok iyi kazaniyor her istedigimizi yapabiliyoruz oda olmayiversin ben boyle istiyorum isine gelirse diyorsa iste sorun orda basliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?