Eşimi sohbet sitesinden aramışlar

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar eşimi geçen akşam bir numara aradı. Eşim yetişemedi kapandı. Sonra bu akşamüstü yine aramış bayan eşime sohbet sitesinden aradığını eşimin numarasının o sitede olduğunu söylemiş. Eşim korktum' ben evli barklı adamım ne işim olur. 'dedim diyor. Bu nasıl olabiliyor. Sonra bana numarayı engellediğini söyledi. Beni telefonla arayıp böyle diye anlattı. Ben şaşırdım. Hatta başıma bir iş gelir mi? Fotoğrafımı falan mı paylaştılar ne bu falan dedi. Endişeli gibi. Eşimin numarası nasıl öyle bir siteye yazılır. Başına gelen duyan var mı? Ya da eşim bir şey mi karıştırdı.

Arayan numara yurtdışına aitmiş hatta.

Kızlar eşimi geçen akşam bir numara aradı. Eşim yetişemedi kapandı. Sonra bu akşamüstü yine aramış bayan eşime sohbet sitesinden aradığını eşimin numarasının o sitede olduğunu söylemiş. Eşim korktum' ben evli barklı adamım ne işim olur. 'dedim diyor. Bu nasıl olabiliyor. Sonra bana numarayı engellediğini söyledi. Beni telefonla arayıp böyle diye anlattı. Ben şaşırdım. Hatta başıma bir iş gelir mi? Fotoğrafımı falan mı paylaştılar ne bu falan dedi. Endişeli gibi. Eşimin numarası nasıl öyle bir siteye yazılır. Başına gelen duyan var mı? Ya da eşim bir şey mi karıştırdı.

Arayan numara yurtdışına aitmiş hatta.
Benide iddia için arıyorlar,hergün mesaj gelir,hatta sohbet türü mesajlarda geliyor buluyorlar bir şekilde telefon numaralarını.

Dolandırıcı. Başka birşey değil. Spor sitelerine üyeyse daha çok gelir. Takmayın bile. Hadi eşiniz erkek. Beni aradılar yurtdışından kaç kere bayanlar. Zamanında ne halt yediysem artık :KK70:
Ay nebilim yaa aynen halt yiyor insanlar hep açık kapu bırakırım zaten aldatır diye. Ortalık kötü valla dedim herhal bir poklar yedi bu ayağına dolaştı:-)

Back
X