- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Kv kp de suç yok. Ya neden bu konularda suçlar kv ye atılıyor? Suç kocanda.Slm kızlar hemen konuya giricem eşimin 7/7 çalışan biri çocukları iki üç günde bir görür çünkü erken gider ve onlar uyuduktan sonra gelir, 4yaşındaki oğlum artık sürekli sorar oldu babam nerde diye kendi başıma büyütüyorum diyebilirim çok zorlanıyorum bazen imreniyorum kocasıyla alışverişe gidenleresorunum şuki maddi durumumuz iyi çok şükür bende asla esirgemez eşim ne kadar çok harcama yapsamda nere gitti bu para diye sormaz,ama gelin görünki KV KP ve eşimin kardeşi sürekli eşşmin tepesindeler özel okula yolladılar aidatını eşim ödüyor her sene türkiye biletlerini alır harçlıklarını katar şimdi ev kiralarınıda eşime yıktılar ve ben artık bıktım, diyceksinizki seni muhtaç etmiyo evet saolsun etmiyo ama ailesidr biraz yorganına göre uzansa mesela,kiralık daireleri var iki ayrı emekli maaşları var ama yok oğlum bi şeker istedi KV almadı ben nerden bulayIm parayı diye(1.20€). Eşimle konuşsam aramızın bozulmasından korkuyorum tamam annesi babası ama bizde kiradayız yani parayı biriktirsekte ev alsak çocuklarımızın geleceğini hazırlasak... Oofff gerçekten yoruldum artık bu yiyici aileden
Çünkü sürekli onlar isteme halinde oğlum sıkıldık bi türkiyeye gitsek iyi olur ama paramızda yok napsakki diye her istekleri bu şekilde eşimde annesi babası sonuçta elinde oluncada veriyoKv kp de suç yok. Ya neden bu konularda suçlar kv ye atılıyor? Suç kocanda.
Fransadayım, evet zor ama imkansız değil sonuçta ev alan bisürü arkadaşımız var,biraz birikimimiz olsa bide kredi çeker alırız ama saolsunlar biriktirtmiyolarYurt dışında nerdesiniz? Oralarda ev almak kolay değil ama gıcık olmakta çok haklısınız.
Kocan vermeyecek cnm.Fransadayım, evet zor ama imkansız değil sonuçta ev alan bisürü arkadaşımız var,biraz birikimimiz olsa bide kredi çeker alırız ama saolsunlar biriktirtmiyolar
Sen değil misin harcadığım paranın hesabını sormaz diyen ? Bir harcadıysan beş harcadım de at bir kenaraFransadayım, evet zor ama imkansız değil sonuçta ev alan bisürü arkadaşımız var,biraz birikimimiz olsa bide kredi çeker alırız ama saolsunlar biriktirtmiyolar
bence har vurup harman savurmayı bırakıp para biriktirmeye başla eşinede söyle çocuklarının geleceğini düşünmelisiniz falan diye eşin bu halini görüp anlar ve yardımını daha fazla abartmaz bence.Slm kızlar hemen konuya giricem eşimin 7/7 çalışan biri çocukları iki üç günde bir görür çünkü erken gider ve onlar uyuduktan sonra gelir, 4yaşındaki oğlum artık sürekli sorar oldu babam nerde diye kendi başıma büyütüyorum diyebilirim çok zorlanıyorum bazen imreniyorum kocasıyla alışverişe gidenleresorunum şuki maddi durumumuz iyi çok şükür bende asla esirgemez eşim ne kadar çok harcama yapsamda nere gitti bu para diye sormaz,ama gelin görünki KV KP ve eşimin kardeşi sürekli eşşmin tepesindeler özel okula yolladılar aidatını eşim ödüyor her sene türkiye biletlerini alır harçlıklarını katar şimdi ev kiralarınıda eşime yıktılar ve ben artık bıktım, diyceksinizki seni muhtaç etmiyo evet saolsun etmiyo ama ailesidr biraz yorganına göre uzansa mesela,kiralık daireleri var iki ayrı emekli maaşları var ama yok oğlum bi şeker istedi KV almadı ben nerden bulayIm parayı diye(1.20€). Eşimle konuşsam aramızın bozulmasından korkuyorum tamam annesi babası ama bizde kiradayız yani parayı biriktirsekte ev alsak çocuklarımızın geleceğini hazırlasak... Oofff gerçekten yoruldum artık bu yiyici aileden
Borca sokunSlm kızlar hemen konuya giricem eşimin 7/7 çalışan biri çocukları iki üç günde bir görür çünkü erken gider ve onlar uyuduktan sonra gelir, 4yaşındaki oğlum artık sürekli sorar oldu babam nerde diye kendi başıma büyütüyorum diyebilirim çok zorlanıyorum bazen imreniyorum kocasıyla alışverişe gidenleresorunum şuki maddi durumumuz iyi çok şükür bende asla esirgemez eşim ne kadar çok harcama yapsamda nere gitti bu para diye sormaz,ama gelin görünki KV KP ve eşimin kardeşi sürekli eşşmin tepesindeler özel okula yolladılar aidatını eşim ödüyor her sene türkiye biletlerini alır harçlıklarını katar şimdi ev kiralarınıda eşime yıktılar ve ben artık bıktım, diyceksinizki seni muhtaç etmiyo evet saolsun etmiyo ama ailesidr biraz yorganına göre uzansa mesela,kiralık daireleri var iki ayrı emekli maaşları var ama yok oğlum bi şeker istedi KV almadı ben nerden bulayIm parayı diye(1.20€). Eşimle konuşsam aramızın bozulmasından korkuyorum tamam annesi babası ama bizde kiradayız yani parayı biriktirsekte ev alsak çocuklarımızın geleceğini hazırlasak... Oofff gerçekten yoruldum artık bu yiyici aileden
Zaten önce eşime kızıyorum ama isterkenki hallerini bi görseniz bazen ben bileşüpheye düşğyorum acaba gerçekten ihtiyaçlarımı vardiye oysa yok bizden alıp akrabalara hediye alıyolarGıcık olmanız gereken tek kişi kocanız diğerlerini suçlamayın
Bende bilirim borca sokmayı ama benim derdim bi mal mülk sahibi olmak kendi evimiz veya işimiz olabilir eşimin mesleği yok şu anki işi iyi ama yarın iştende çıkarabilirler dünya hali yani genç yaşta çalışırken ne alabilirsek o kar bize yoksa ufak tefek ailesine aldıklarına seslenmem ama aşırıya kaçıyo artıkbence har vurup harman savurmayı bırakıp para biriktirmeye başla eşinede söyle çocuklarının geleceğini düşünmelisiniz falan diye eşin bu halini görüp anlar ve yardımını daha fazla abartmaz bence.
borca sok demedim birikim yaptığını görürse oda böyle davranmaz dedimBende bilirim borca sokmayı ama benim derdim bi mal mülk sahibi olmak kendi evimiz veya işimiz olabilir eşimin mesleği yok şu anki işi iyi ama yarın iştende çıkarabilirler dünya hali yani genç yaşta çalışırken ne alabilirsek o kar bize yoksa ufak tefek ailesine aldıklarına seslenmem ama aşırıya kaçıyo artık
Gerçekten yok kiralık daireleri var hem türkiyeden hem yurtdışından gelirleri var ama eşimin kardeşi özel okula başladı getir götür aidatını öde derken dünyanın masrafı yaniKayinvaliden gercekten paraya ihtiyaci yoksa o istemeden önce sen iste. Borca girin araba alin kücük baslayin
Gerçekten yok kiralık daireleri var hem türkiyeden hem yurtdışından gelirleri var ama eşimin kardeşi özel okula başladı getir götür aidatını öde derken dünyanın masrafı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?