- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi Yarali1987
E bir al 5 aldım de at kenara parayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dişinizi göstermek zorundasınızÇünkü sürekli onlar isteme halinde oğlum sıkıldık bi türkiyeye gitsek iyi olur ama paramızda yok napsakki diye her istekleri bu şekilde eşimde annesi babası sonuçta elinde oluncada veriyo
Çünkü sürekli onlar isteme halinde oğlum sıkıldık bi türkiyeye gitsek iyi olur ama paramızda yok napsakki diye her istekleri bu şekilde eşimde annesi babası sonuçta elinde oluncada veriyo
En çok o son kelimeleri özlüyorum maşesef eşimle vakit geçirmek diye bi lüksümüz olmuyo bizim ve zoruma gidende bu, başkalarının ihtiyaçları için çalışıyo gibi sanki böyleEşine ; anne babanın evleri, gelirleri ustelik maddi destek olan ogullari var ama biz onlar kadar sansli olmayabiliriz boyle giderse de.
Kendinize yatirim yapmazsaniz , cocuklari zaten es geciyorum kendilerini gecindirseler yeter zaten siz napacaksiniz
Kalp kirmadan , anne baba ben ev vs alicam biraz birikim yatirim yapicam birkac sene size yardimci olamam desin
Yillar geciyor, omur bitiyor, gelmez dedigim gunler geliyor malesef
En onemlisi aslinda ailece vakit gecirmeye calisin, cocuklar babalarina doysun
Bu sorun yüzünden çok tartışmaşarımız oldu ama bi çözüm bulamadık eşimin iş saateleri çokfazla günde 14 saat yok 2ssat yolda geçiyo zaten çocuklarda biri bebek öteki okula gidiyor erken yatıyorlarBabayı 3-4günde nir gören çocuklar?!?
Maddi sorunlardan önce buna bir çare bulmalısınız
Seviyenizi düzeltin lütfen siz hakaret edin diye yazmadım ben buraya sırf yazmak için yazmayınKocan da saftirik olmasin
Inek gibi kendisini sagdirmasin
Kv kpin sucu ne?
Saftirik olmak seviyesizlik mi hakaret mi?Seviyenizi düzeltin lütfen siz hakaret edin diye yazmadım ben buraya sırf yazmak için yazmayın
Karşınızdakini hayvana benzetip etinden sütünden yününden faydalanmak ne demek ya nasıl bi benzetme bu böyle bi zahmet bundan sonra öyle davranın görmeyinSaftirik olmak seviyesizlik mi hakaret mi?
Hic biri degil.
Koca izin verirse herkes etinden sutunden yununden faydalanir siz de birada seviye seviye diye itiraz edersiniz.yazmis olmak icin yazmadim,is kocanizda bitiyor,kp ve kvye bosa bahane bulmayin diye yazdim ama bundan sonra sizi gormuyormus gibi de davranabilirim sorun olmaz![]()