Eşimi sömüren bir ailesi var

E bir al 5 aldım de at kenara parayı

Bununla ilgili bi konu açmıştım bende eşimim sömürülmesinden mefret ediyorum. En iyisi ev taksitine sokun eşinizi şuan imkanım olsa yapardım. Borcu olunca veremez. Onlarda alışsınlar kendi yağlarında kavrulmaya. 4 yaşında bi evladınız var onum geleceğini kurmanız gerek enazındam bir eviniz olmalı belki ilerde ikincisi. Yoksa o da ilerde kirada oturur. İmkan varken akarken doldurmak lazım. Eşinizle konuşun derim. Ailesine ev taksitine giricem artık çok param olamayacak o yğzden desin. Bemce gayet geçerli bir bahane

Eşinize burada anlattığınız gibi anlatın. Artık birikim yapıp bir ev almak istediğinizi söyleyin. Maaşını alınca önce yatırım için olan parayı ayırın. Kalanını harcayın. Hem bir aksilik olsa eşiniz işten çıksa güvence olur o para size. Bu şekilde açıklayın.

Çünkü sürekli onlar isteme halinde oğlum sıkıldık bi türkiyeye gitsek iyi olur ama paramızda yok napsakki diye her istekleri bu şekilde eşimde annesi babası sonuçta elinde oluncada veriyo
dişinizi göstermek zorundasınız
bigün bi şekilde konuyu açın
hayatım bu böyle gitmez annenle babanla ya sen konuş ya da ben konuşacağım
onlar ayaklarını yorganına göre uzatsınlar bizde dikkat edelim
bu çocuklar sana muhtaç günde 10 defa seni soruyorlar
Allah korusun babası yok çocuklar gibi diyin

biraz uğraşla düzeltirsiniz

Bence sen de biriktir ayrica buyuk birseyler al borc yap.bir de esine biriktirelim bir ev alalim,her ay kenara su kadar para atalim de .belki daha az yardim etmek zorunda kalir

Eşine ; anne babanın evleri, gelirleri ustelik maddi destek olan ogullari var ama biz onlar kadar sansli olmayabiliriz boyle giderse de.
Kendinize yatirim yapmazsaniz , cocuklari zaten es geciyorum kendilerini gecindirseler yeter zaten siz napacaksiniz
Kalp kirmadan , anne baba ben ev vs alicam biraz birikim yatirim yapicam birkac sene size yardimci olamam desin
Yillar geciyor, omur bitiyor, gelmez dedigim gunler geliyor malesef
En onemlisi aslinda ailece vakit gecirmeye calisin, cocuklar babalarina doysun

Canım kocanla ailene parca harcamanı istemiyorum şeklinde değilde. Hayatım çocuklarımız büyüyor. Artık yatırım yapalım. Elimizdeki parayı değerlendirelim. Dünyanın bin türlü hali var vs konuşsan. Kendi çocuklarinin gelecegine yatırım yapsa. Yada kendi hayatınıza.

Ne demek yani kardeşınin okul masrafini ödüyor kira öduyor vsvs. O eve ayliklar kiralar giriyor ve senin çocugun 3 kurusluk şekeri bile alamıyorlar.
Ama gerćekten suçta kocanda. Tamam ailesini önemsiyor. Ama artık kendi çocuğu var karısı var. Önceliģi her zaman siz olmalısınız.

Çünkü sürekli onlar isteme halinde oğlum sıkıldık bi türkiyeye gitsek iyi olur ama paramızda yok napsakki diye her istekleri bu şekilde eşimde annesi babası sonuçta elinde oluncada veriyo

Aynısı:) nezamandır şunu istiyordukta alamadık. Yok paramız olsaydı kıza ayakkabı alırdık ki bisürü ayakkabısı var kutu kutu(kızın ayağındaki spor ayakkabıyı ben alamam çalıştığım halde) alışmışlar sönürmeye beleşe getirmeye.

Eşine ailesini kötülemeden hatta onlardan hiç bahsetmeden ev ,araba gibi yatırımlar için ekstra para isteyebilirsin .Çocuklar için hesap açıp özel emeklilik gibi yatırımlara girebilirsin . Onun ailesi için harcadığı kadar parayı kendi ailen için de isteyebilirsin .

Kocan da saftirik olmasin
Inek gibi kendisini sagdirmasin
Kv kpin sucu ne?

Babayı 3-4günde nir gören çocuklar?!?
Maddi sorunlardan önce buna bir çare bulmalısınız

Eşine ; anne babanın evleri, gelirleri ustelik maddi destek olan ogullari var ama biz onlar kadar sansli olmayabiliriz boyle giderse de.
Kendinize yatirim yapmazsaniz , cocuklari zaten es geciyorum kendilerini gecindirseler yeter zaten siz napacaksiniz
Kalp kirmadan , anne baba ben ev vs alicam biraz birikim yatirim yapicam birkac sene size yardimci olamam desin
Yillar geciyor, omur bitiyor, gelmez dedigim gunler geliyor malesef
En onemlisi aslinda ailece vakit gecirmeye calisin, cocuklar babalarina doysun
En çok o son kelimeleri özlüyorum maşesef eşimle vakit geçirmek diye bi lüksümüz olmuyo bizim ve zoruma gidende bu, başkalarının ihtiyaçları için çalışıyo gibi sanki böyle

Babayı 3-4günde nir gören çocuklar?!?
Maddi sorunlardan önce buna bir çare bulmalısınız
Bu sorun yüzünden çok tartışmaşarımız oldu ama bi çözüm bulamadık eşimin iş saateleri çokfazla günde 14 saat yok 2ssat yolda geçiyo zaten çocuklarda biri bebek öteki okula gidiyor erken yatıyorlar :KK61:

Emeklileri varmis daha niye sizin paraniza goz dikiyorlar ?
Ayy ne gicik gercekten bende olsam sinir kupu olurdum heralde insanlarin parasi var bide oglundan istoyorlar pardonda bunlar parayla ne yapiyorlar sanki cok luxe yasiyorlarmis gibi insan biraz dusunur artik oglumun evi var esi var cocuklari var bir suru ihtiyac var diye bunun kirasi var alisverisi var cocuklarin ihtiyaclari var.
Verdirme o paralar sizin cocuklarinizin gelecegi. Sen ondan fazla fazla al ev gideri icin kullandim de kenara koy ev alma projenizde kullanirsin

Kocan elindekini dagitiyosa sen topla canım. Madem senin elindeki parayı sormuyo sen biriktir bi köşede

Seviyenizi düzeltin lütfen siz hakaret edin diye yazmadım ben buraya sırf yazmak için yazmayın
Saftirik olmak seviyesizlik mi hakaret mi?
Hic biri degil.
Koca izin verirse herkes etinden sutunden yununden faydalanir siz de birada seviye seviye diye itiraz edersiniz.yazmis olmak icin yazmadim,is kocanizda bitiyor,kp ve kvye bosa bahane bulmayin diye yazdim ama bundan sonra sizi gormuyormus gibi de davranabilirim sorun olmaz ;)

Saftirik olmak seviyesizlik mi hakaret mi?
Hic biri degil.
Koca izin verirse herkes etinden sutunden yununden faydalanir siz de birada seviye seviye diye itiraz edersiniz.yazmis olmak icin yazmadim,is kocanizda bitiyor,kp ve kvye bosa bahane bulmayin diye yazdim ama bundan sonra sizi gormuyormus gibi de davranabilirim sorun olmaz :KK66:
Karşınızdakini hayvana benzetip etinden sütünden yününden faydalanmak ne demek ya nasıl bi benzetme bu böyle bi zahmet bundan sonra öyle davranın görmeyin

Back
X