Eşimi sürekli eleştiriyormuşum !

Adı üstünde orası ev, ahır değil.
Nezaket kuralları, saygı kuralları hak getire. Evim diye diye halının ortasına da pisler yakında hayret bir şey.
Tiksinmekte de çok haklısınız.
Kişisel bakımına da özen göstermediğini düşünüyorum. Diş fırçalama falan hayal bu tipe sanki.
tam üstüne bastınız haftada 1-2 keredir

kusura bakmayın ama midem kalktı :kusmuk: siz nasıl çocuk yaptınız ya , görgüsüz çalışmaz etmez bi adam yani.çocuğa da kötü örnek, size de yazık böyle geçmez ömür.maddi manevi yük adam
hakkını yemeyim evde kaldıktan sonra bu kadar oldu. ki ilk evlendiğimizde çalışıyordu zaten. işsiz güçsüz değildi yani.

o zaman eşiniz bunu işk defa kullanmamıştır

ben halen aynı fikirdeyim adam evde pasifize olmuş insan içinde nasıl davranılır unutmuş

akşama kadar evde Müge Anlı mı izliyor Gelinli kadın programları mı

ben evde 9 ay çocuk baktım da konuşmayı unutmuştum

yapmayın bunu gitsin iş bulsun az insan içine karışsın size de yazık
belki de ilk kez kullanmıyor ama benim gözüme her şey batıyor artık oda mümkün.
yaprak dökümünü izliyor valla geçen leyla nın çıldırma sahnesinde oturup ağlamış eve geldim gözler kırmızı kırmızı :KK70:ağlanacak halime gülüyorum bende işte.
o işte 1 seneye olmazsa toparlanıp memlekete gitmekten başka çare yok zaten. burada iş bulunmuyor.

Ayy birde eleştirmene mi alınmış 😏 eş yanında gaz çıkarmak nedir ya.. Çok ayıp bence. Ayrıca hoşlanmadığını bile bile yapması. Eşiniz tam bir kro tipi 🙄 Allah sabır versin

Yazdığınız şeylere ben hiiiic bisey demeyeyim aşırı takıntılı biriyim o konularda, esnerken ağzını kapatmasa benimki uyaririm, yanımda peceteye sumkurse bile sesli olanini kaldiramam yine kavga ederim (bence bu iş banyoda yapılır) yani okuduklarımı unutmam zaman alacak..

Ama bu esinizin durumu kesinlikle evde oturmak kaynakli artik iyice sıyırdı herhalde. Evde oturan siz olsaniz çocuğu alir parka gider 2 sohbet edersiniz cocuklu kadinlarla buluşur cafede oturursunuz ne bileyim yine bi değişiklikler yaparsiniz adamin çocukla yapabileceği hic bir aktivite yok gerçekten insan içine çıkmaya çıkmaya hanzoluk geliştirmiş.

Bence hiç iş miş beklemeyin hazihazirda ne varsa çalışsın. 2 yil gelmeyen iş daha da gelmez

işten çıkarıldı. beklediğimiz bir iş var ikimizin ortak kararı çalışmayıp kızımıza bakması.

Bu adam cocuguna ne verebilir ki? Recep Ivedikten firlamis gibi. Ki hani adam dün böyle olmadi. Zaten böyleydi. Nasil evlendin, nasil cocuk yaptin ona sasiriyorum da. Ne diyelim zararin neresinden dönsen..

Yani diyecegim o ki bosan, hemde acilen. Bu sekilde kiz büyümesin.

Insan surekli burnunu kariatirip gaz cikaran birine saygi duyar mi diye dusundum bir an. Sanirim pek duymaz. Cinsellik de yasamak istemez. Boyle biriyle evlilik de buyuk bir yük. Koskoca adam kendine ceki duzen vermiyorsa boyle birine katlanilir mi sizin karariniz.

Yazdığınız şeylere ben hiiiic bisey demeyeyim aşırı takıntılı biriyim o konularda, esnerken ağzını kapatmasa benimki uyaririm, yanımda peceteye sumkurse bile sesli olanini kaldiramam yine kavga ederim (bence bu iş banyoda yapılır) yani okuduklarımı unutmam zaman alacak..

Ama bu esinizin durumu kesinlikle evde oturmak kaynakli artik iyice sıyırdı herhalde. Evde oturan siz olsaniz çocuğu alir parka gider 2 sohbet edersiniz cocuklu kadinlarla buluşur cafede oturursunuz ne bileyim yine bi değişiklikler yaparsiniz adamin çocukla yapabileceği hic bir aktivite yok gerçekten insan içine çıkmaya çıkmaya hanzoluk geliştirmiş.

Bence hiç iş miş beklemeyin hazihazirda ne varsa çalışsın. 2 yil gelmeyen iş daha da gelmez
ah hiç söylemeyin ben de çok takıntılıyım. bekarken annem sofrada az bi şapırdatsa masadan kalkan ben ne hallerdeyim.
devlet işi, görevden alınma diyeyim. mahkeme süreçleri falan filan. boşa beklenen iş olsa ben zaten bu kadar bel bağlamam. evet evde oturmaktan iyice balataları sıyırdı gerçekten.

eşin neden çalışmıyor?
işten çıkarttılar mı? yeni iş bakmıyor mu?
normalde mesleği ne?

ben yakıştıramıyorum çunku az bir eğitimli insana böyle hareketleri, sen okumuş yazmış bir insansın belli, sana böyle davranmasına nasıl izin veriyosun? bunalımdaysa bunalımda, ortaya mı yapacak .....?
bu evlilikten aldığın ne, bu evliliğe verdiğin ne, kaç yıl ömrun kalmıştır şunun şurası? denklemini kur bence.
herşeyi falso herşeyi ofsayt, pırt yapıyor, burun desen hakeza, kaba saba konuşmalar, çalışmıyor da.
elde kalıyor neresinden tutsak.

Cok merak ettim: görücü usulü mü evlendiniz? Hep mi böyleydi
5 senelik sevgililik :( böyle değildi işten çıkarılması mahvetti onu da beni de hayatımızı da.
halbuki ne hayallerle evlenmiştim. çocuğumuz var bir şekilde boşansak bile ömür boyu yüzünü göreceğim için sevinen ben, saatlerce camda işten gelmesini bekleyen ben, atanmasını bekleyip askerden dönmesini bekleyen ben... şimdi yüzüne bile bakmak istemeyen ben.. o kadar zoruma gidiyor ki şu düştüğüm durum. bu kadar severken böyle nefret boyutuna gelmek beni o kadar üzüyor ki..

Bu adam cocuguna ne verebilir ki? Recep Ivedikten firlamis gibi. Ki hani adam dün böyle olmadi. Zaten böyleydi. Nasil evlendin, nasil cocuk yaptin ona sasiriyorum da. Ne diyelim zararin neresinden dönsen..

Yani diyecegim o ki bosan, hemde acilen. Bu sekilde kiz büyümesin.
hep böyle olsa zaten yapmazdım çocuk. sonradan böyle oldu evde dura dura insan içine karışmaya karışmaya nerde nasıl davranması gerektiğini mi unuttu ne yaptı anlamıyorum ki.

Insan surekli burnunu kariatirip gaz cikaran birine saygi duyar mi diye dusundum bir an. Sanirim pek duymaz. Cinsellik de yasamak istemez. Boyle biriyle evlilik de buyuk bir yük. Koskoca adam kendine ceki duzen vermiyorsa boyle birine katlanilir mi sizin karariniz.
eski ben olsa mahalleyi yakardı şimdi gidip çay koyuyorum.
şu işi bi olsa, insanların içine karışsa belki bir nebze düzelecek sorunlar. umudum bu yönde.

Back
X