- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi kumru00115599
konuyu okurken
yanlarda çıkan otogaz aygaz reklamı çıkması ,

yanlarda çıkan otogaz aygaz reklamı çıkması ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam üstüne bastınız haftada 1-2 keredirAdı üstünde orası ev, ahır değil.
Nezaket kuralları, saygı kuralları hak getire. Evim diye diye halının ortasına da pisler yakında hayret bir şey.
Tiksinmekte de çok haklısınız.
Kişisel bakımına da özen göstermediğini düşünüyorum. Diş fırçalama falan hayal bu tipe sanki.
hakkını yemeyim evde kaldıktan sonra bu kadar oldu. ki ilk evlendiğimizde çalışıyordu zaten. işsiz güçsüz değildi yani.kusura bakmayın ama midem kalktısiz nasıl çocuk yaptınız ya , görgüsüz çalışmaz etmez bi adam yani.çocuğa da kötü örnek, size de yazık böyle geçmez ömür.maddi manevi yük adam
belki de ilk kez kullanmıyor ama benim gözüme her şey batıyor artık oda mümkün.o zaman eşiniz bunu işk defa kullanmamıştır
ben halen aynı fikirdeyim adam evde pasifize olmuş insan içinde nasıl davranılır unutmuş
akşama kadar evde Müge Anlı mı izliyor Gelinli kadın programları mı
ben evde 9 ay çocuk baktım da konuşmayı unutmuştum
yapmayın bunu gitsin iş bulsun az insan içine karışsın size de yazık
işte bi karadenizde bi bizim evde var doğalgaz rezerviEşinizin popişinde doğalgaz rezervi bulunmuş da sizin haberiniz yok benceayy iğrenç ya ayrılın tabii ki del mi del mi ne insan içine çıkılmaz böyle biriyle ya.
sanki yaptıkları çok normalde ben abartıyormuşum gibi bağırıp çağırmalarAyy birde eleştirmene mi alınmışeş yanında gaz çıkarmak nedir ya.. Çok ayıp bence. Ayrıca hoşlanmadığını bile bile yapması. Eşiniz tam bir kro tipi
Allah sabır versin
konuyu okurken
yanlarda çıkan otogaz aygaz reklamı çıkması ,![]()
işten çıkarıldı. beklediğimiz bir iş var ikimizin ortak kararı çalışmayıp kızımıza bakması.
ah hiç söylemeyin ben de çok takıntılıyım. bekarken annem sofrada az bi şapırdatsa masadan kalkan ben ne hallerdeyim.Yazdığınız şeylere ben hiiiic bisey demeyeyim aşırı takıntılı biriyim o konularda, esnerken ağzını kapatmasa benimki uyaririm, yanımda peceteye sumkurse bile sesli olanini kaldiramam yine kavga ederim (bence bu iş banyoda yapılır) yani okuduklarımı unutmam zaman alacak..
Ama bu esinizin durumu kesinlikle evde oturmak kaynakli artik iyice sıyırdı herhalde. Evde oturan siz olsaniz çocuğu alir parka gider 2 sohbet edersiniz cocuklu kadinlarla buluşur cafede oturursunuz ne bileyim yine bi değişiklikler yaparsiniz adamin çocukla yapabileceği hic bir aktivite yok gerçekten insan içine çıkmaya çıkmaya hanzoluk geliştirmiş.
Bence hiç iş miş beklemeyin hazihazirda ne varsa çalışsın. 2 yil gelmeyen iş daha da gelmez
5 senelik sevgililikCok merak ettim: görücü usulü mü evlendiniz? Hep mi böyleydi
hep böyle olsa zaten yapmazdım çocuk. sonradan böyle oldu evde dura dura insan içine karışmaya karışmaya nerde nasıl davranması gerektiğini mi unuttu ne yaptı anlamıyorum ki.Bu adam cocuguna ne verebilir ki? Recep Ivedikten firlamis gibi. Ki hani adam dün böyle olmadi. Zaten böyleydi. Nasil evlendin, nasil cocuk yaptin ona sasiriyorum da. Ne diyelim zararin neresinden dönsen..
Yani diyecegim o ki bosan, hemde acilen. Bu sekilde kiz büyümesin.
eski ben olsa mahalleyi yakardı şimdi gidip çay koyuyorum.Insan surekli burnunu kariatirip gaz cikaran birine saygi duyar mi diye dusundum bir an. Sanirim pek duymaz. Cinsellik de yasamak istemez. Boyle biriyle evlilik de buyuk bir yük. Koskoca adam kendine ceki duzen vermiyorsa boyle birine katlanilir mi sizin karariniz.