Cesaret edemem sanırsam :'(Aynı abim... Oyunu da tahmin ediyorum klan kuruyorlar falan.. Biz bir çözüm bulamadık. Yengem de ya sallamıyor ya da pes etti. Yeğenim de isyanda ama adam resmen aşık oyuna değişmiyor.
Ama benim kocam yapsa büyük ihtimal alır telefonu duvara çarpardımtablete mi geçti onu da çarpardım. Bir telefon bir de laptop kırmışlığım var sinir anımda, sicilim bozuk zaten eşim bilir telefonu bırak benle ilgilen deyince bırakır benle ilgilenir
Oynadım bende ama takmıyor aksine oyun hakkında soru soruyorSende oyna bakalım nolcak
Yok sanmam bana değer verir bebeğimiz 1 aylık onuda alır kucağına ama tel elinden düşmezBaba olmaktan ve evlilikten sıkılmış olabilir mi? Bana biraz kaçışı bu şekilde buluyor gibi geldi.
Oynadım bende ama takmıyor aksine oyun hakkında soru soruyor
Benim babam geldi kaç yaşına oynuyor hala hatta bazi geceler oyuna o kadar kaptırıyor ki kendini uyumuyor bile doğru düzgün annemde çareyi aynı şekilde oyun oynamakta buldu babam bakıyorki herkesin elinde telefon birşeyle uğraşıyoruz bırakıyor oyunu ee anlatin bakalim diyor ah şu klan oyununu kim bulduysa her gün anıyoruz onu yaniMerhaba herkese direk konuya gireceğim. Yaklaşık 4-5 aydır eşim bir oyun oynuyor telefonda. Evde işte her yerde ona farketmez kafasını kaldırmıyor afedersiniz ama tuvalete bile telefonla girip o oyunu oynuyor. İşten eve gelince eline telefou alıyo oyunu Açıyor yatakta oyun sürekli yani. Söylediğimdede çok oynadığını kabul etmeyip stres Attığını söylüyor. Konuşurken suratıma değil telefona bakıp cevaplıyor. Bir ay telefonu bozuldu laptop Alıp oyunu ordan oynamaya devam etti cidden çok sıkıldım bu durumdan. Yeni bebeğimiz oldu bu saçmalıkları bırakmasını istiyorum evinin babası olsun. Telefona bakıp ilgi Gösteren biri Olmasın. Benim gibi olup sonradan çözüme ulaşanlar lütfen banada yardım edin
Merhaba herkese direk konuya gireceğim. Yaklaşık 4-5 aydır eşim bir oyun oynuyor telefonda. Evde işte her yerde ona farketmez kafasını kaldırmıyor afedersiniz ama tuvalete bile telefonla girip o oyunu oynuyor. İşten eve gelince eline telefou alıyo oyunu Açıyor yatakta oyun sürekli yani. Söylediğimdede çok oynadığını kabul etmeyip stres Attığını söylüyor. Konuşurken suratıma değil telefona bakıp cevaplıyor. Bir ay telefonu bozuldu laptop Alıp oyunu ordan oynamaya devam etti cidden çok sıkıldım bu durumdan. Yeni bebeğimiz oldu bu saçmalıkları bırakmasını istiyorum evinin babası olsun. Telefona bakıp ilgi Gösteren biri Olmasın. Benim gibi olup sonradan çözüme ulaşanlar lütfen banada yardım edin
Tatlım kendi haline bırak zamanla düzelir. Sende süslen püslen gezMerhaba herkese direk konuya gireceğim. Yaklaşık 4-5 aydır eşim bir oyun oynuyor telefonda. Evde işte her yerde ona farketmez kafasını kaldırmıyor afedersiniz ama tuvalete bile telefonla girip o oyunu oynuyor. İşten eve gelince eline telefou alıyo oyunu Açıyor yatakta oyun sürekli yani. Söylediğimdede çok oynadığını kabul etmeyip stres Attığını söylüyor. Konuşurken suratıma değil telefona bakıp cevaplıyor. Bir ay telefonu bozuldu laptop Alıp oyunu ordan oynamaya devam etti cidden çok sıkıldım bu durumdan. Yeni bebeğimiz oldu bu saçmalıkları bırakmasını istiyorum evinin babası olsun. Telefona bakıp ilgi Gösteren biri Olmasın. Benim gibi olup sonradan çözüme ulaşanlar lütfen banada yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?