Eşimi telefondan nasıl soğuturum yardım :(

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Merhaba herkese direk konuya gireceğim. Yaklaşık 4-5 aydır eşim bir oyun oynuyor telefonda. Evde işte her yerde ona farketmez kafasını kaldırmıyor afedersiniz ama tuvalete bile telefonla girip o oyunu oynuyor. İşten eve gelince eline telefou alıyo oyunu Açıyor yatakta oyun sürekli yani. Söylediğimdede çok oynadığını kabul etmeyip stres Attığını söylüyor. Konuşurken suratıma değil telefona bakıp cevaplıyor. Bir ay telefonu bozuldu laptop Alıp oyunu ordan oynamaya devam etti cidden çok sıkıldım bu durumdan. Yeni bebeğimiz oldu bu saçmalıkları bırakmasını istiyorum evinin babası olsun. Telefona bakıp ilgi Gösteren biri Olmasın. Benim gibi olup sonradan çözüme ulaşanlar lütfen banada yardım edin

Aynı abim... Oyunu da tahmin ediyorum klan kuruyorlar falan.. Biz bir çözüm bulamadık. Yengem de ya sallamıyor ya da pes etti. Yeğenim de isyanda ama adam resmen aşık oyuna değişmiyor.

Ama benim kocam yapsa büyük ihtimal alır telefonu duvara çarpardım tablete mi geçti onu da çarpardım. Bir telefon bir de laptop kırmışlığım var sinir anımda, sicilim bozuk zaten eşim bilir telefonu bırak benle ilgilen deyince bırakır benle ilgilenir

Cesaret edemem sanırsam :'(

Baba olmaktan ve evlilikten sıkılmış olabilir mi? Bana biraz kaçışı bu şekilde buluyor gibi geldi.

aaa benim kuzenimde oynuyor böyle klanli bi oyunu ama bilgisayarda.
karisinin bir sürü dirdirindan sonra yola geldi gibi
mesela ben gittigimde, siz simdi kesin dedikodu falan yaparsiniz, ben yarim saat oyun oynasam olurmu diye izin aliyor

Valla benm eşimde ara ara oyle oluyo , sonra sıkılıyo kendi bırakıyo. İlk o halegeldiğşnde bnde çok kızmıştım ama anladım ki kendisi skılmadıkça bizim etkimiz olmuyo pek.

Oynadım bende ama takmıyor aksine oyun hakkında soru soruyor

Oyun bağımlığı çok fena gerçekten kendisi istemediği sürece oyundan vazgeçmesi çok zor ancak XperiaZ gibi bi anda çıldırırsan belki değişir ama oda herkeste aynı dönüş olmaz.

Ciddi ciddi konuşun, böyle iletişimsiz bir aile olamayacağını ve bu şekilde devam ederse boşanacağınızı kararlılıkla belirtin. Daha çok ilgi beklediğinizi, bu şekilde mutsuz olduğunuzu anlatın. Değişir inşallah ama zor. İlk eşimden biliyorum.

hatirliyorum da, biz ilk evliyken esim bu video oyunlarini cok oynardi bende bir gun o kadar sinirlendim ki konsolu aldim ve parcaladim. bi daha sesi cikmadi :)

Zaman la sıkılır merak etmeyin kendince kafa dağıtmaya calısıyordur.Ama o oyundan sıkılınca yeni bir oyunun hayatınıza girmesine izin vermeyin bebeği ortaya atın radyasyon bebeklere çok zarar veriyor fillan deyin

Benim babam geldi kaç yaşına oynuyor hala hatta bazi geceler oyuna o kadar kaptırıyor ki kendini uyumuyor bile doğru düzgün annemde çareyi aynı şekilde oyun oynamakta buldu babam bakıyorki herkesin elinde telefon birşeyle uğraşıyoruz bırakıyor oyunu ee anlatin bakalim diyor ah şu klan oyununu kim bulduysa her gün anıyoruz onu yani

Sen de bebeğinle ilgilenen sadece..

Hatta formaliteden bir oyun indir,o geldiğinde ilgilen.

Hatta de ki:Süper bir oyun,sen de indir birlikte oynayalım de arada.

Sürekli oyundan bahset,ama rol yaptığını belli etme.

İlgini azalt,yemeklerine özenme,eksiklerin çok olsun ,sevgini gösterme ve onu görmezden gel..

Hayatın bebek ve oyun olsun. Formaliteden tabiki..

Bazı insanlara yapma dediğin şey kıymete biner,üstüne üstüne gider.

Bir de böyle dene,o zaman anlar belki..Kaybedecek bir şeyin yok

Çiviyi,çiviyle sök arkadaşım.

Sevgiler.

Bende oynuyorum o klanli oyunlardan bagimlilik yapiyor, savaşları kaybettiğimde telefonu kırasım geliyor belli bir zaman sonra sıkılır büyük ihtimal merak etmeyin.

Bizde eşimle aynıyız birlikte oynuyoruz çok zevkli bence bu zamanda artık kimseyi tellerden uzak tutamazsınız boşuna kendinizi doldurmayın bu yüzden yapacak bişey yok maalesef battle camp oynamıyordur inş.

Ha bide sende oyna diyen arkadaşlar yok evle ilgilenme yok yemek yapma diyorsunuzda boşa adamın daha çok hoşuna gider bu taktikler oyun bağımlılarında işe yaramaz

Ya varya herkes sende aynısını yap demişte biride çıkıp sen kadınsın kocanı kendine çek dememiş. Ben diyorum o zaman arkadaşım
Benim kocam da telefonla ilgilenir, oyun oynar o klan oyununda oynuyordu şükür bıraktı ama nasıl?
Kocan telefonla ilgilenince onun dikkatini çekecek şeyler yapacaksın başka sevdiği şeylerden bahsedeceksin. Yanına gideceksin oturacaksın öpeceksin koklayacsksın ki seni görmekten telefona bakmasın.
Kadınız yaa bizz! Lütfen bu özelliğinzi kullanın.
Yok vurup kırmak, yok tehtit bunlar boş şeyler onlar için.
Nacizane tavsiyemdir kardeşim

Tatlım kendi haline bırak zamanla düzelir. Sende süslen püslen gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…