• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi terk etmiştim, pişmanım barışmak istiyorum:(

Boşanmak üzereyiz eşime ulaşamıyorum evine gidiyorum Kapıyı açmıyor Ben terk edip gitmiştim ama şu an pişmanım 7 ay evli kaldık aile yüzünden Ayrıldık Ben ayrılmak istedim Ama şu an ben barışmak istiyorum Ne yapmam gerekiyor
Adam istese kapıyı açardı toparlanacak gibi durmuyor

Boşanmak üzereyiz eşime ulaşamıyorum evine gidiyorum Kapıyı açmıyor Ben terk edip gitmiştim ama şu an pişmanım 7 ay evli kaldık aile yüzünden Ayrıldık Ben ayrılmak istedim Ama şu an ben barışmak istiyorum Ne yapmam gerekiyor
Terkeden siz boşanmak isteyen siz pişman olan kapına giden yine sizsiniz. Adam kapınıza gelse evet sans verin deriz (aldatma şiddet yoksa) niye kendinizi küçük düşürüyorsunuz ki ? Dik durun bence bu saatten sonra dediklerinizin arkasında durun

Kusura bakmayın ama adam da dünden niyetliymiş demek ki . Böyle bi adama yalvarmayın Allah aşkına.

Son düzenleme:
Konuyu biraz açsanız daha iyi olacak.

Yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız, beklemekten başka bir şey kalmıyor. Sizinle barışmak isteyen birisi yok karşınızda malesef. Ayrılalı ne kadar oldu?

Ayrılmayı siz istemissiniz terk etmişsiniz şimdi bu şekilde yaparak kendinizi küçük dusuruyorsunuz ..sorun neydi bilmiyorum hata sizdeyse boşanma için acele etmeseydiniz bu işler çocuk oyuncağı değil ..kendisine ulasamadiginiza göre karşı taraf ta barışma niyeti yok düşüncesindeyim..eşiniz size kendi gelmediği sürece birşey yok..

Sizin iletişim kurma çabalarınıza karşılık vermiyorsa pek yapacak bir şey de yok.
Evi terkettiğiniz için kusurlu olanda sizsiniz.
Kadın yada adam kafayı dınlemek ıcın belkı nıraz uzaklasmak ostedı neden kusur goruluyo acaba

Belki de bu olanlardan dolayı kırılmıştır ve bundan dolayı ulaşamıyor olabilirsiniz aranızı tekrar düzelticek bi arkadaşınız yakınınız yokmu sizi yüz yüze getirse oturup konuşsanız

Eğer sorun aile ise aile sen boş bıraktığın sürece çocuğun aklına girmiş ve sana karşı kışkırtmış olabilir bence bekle gelip barışmak isterse şans verirsin ama sen ardından koşma boşanmak mı istiyor o gitsin dava açalım desin barışmak mı istiyor gelip seninle konuşsun keyfi bilir

Back
X