ben konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyorum benimde içimde bir şüphem olsa yapardım sonuçta hiç kimse böyle birşeye başlarken güvenmese bile iyi sonuçlanmasını ister . eminim konu sahibide böyle başladı ama sonu hüsran oldu.
bazı arkadaşlar durduk yere neden yaptın demişler birşeyler hissedipte aman boşver mutluyum diyip yaşamak bence daha zor olur
oyunu bence devam ettirmelisin sonucunada sen karar vericeksin inşallah hayırlısı olur
artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak..şüphe,acı dolu yeni bi hayat başlıyor sizin için..oyun devam etsede etmesede
eşimi çok sevıyorum. 3 yıllık evlıyız....
hic aklımda öyle bırsey yokken, birden eşimi denemek aklıma geldı. facebookta bi sayfa açtım ve eşime arkadaşlık teklif ettim. tabiki farklı bir isim ve resimle. eşim kabul etti. sonra mesaj yazıdım. etkileyici bir mesaj...
tanışmak istedi. buluşalım mı dedım... kabul ettimafoldumben
ne yapmalıyım sizce???
çokk güvenıyordum ona. asla yapmaz öyle şeyler dıyordum. hayal kırıklığına uğradımmafoldumben
Ne anliyorsunuz bu test etmekten anlamiyorum.
Cok sacma geliyor bana.
Bosu bosuna icine kurt düsürdün, simdi bir daha asla esine eskisi gibi güvenemeyeceksin.....bitti....
Hep derim bunu....böyle birsey yapacaksaniz kafanizda bosanma fikri olmali, durduk yere yapilmazlmaz:
Madem bu kadarını yaptın buluş o zaman karşısında seni görsün bakalım ne yapacak...
Ama yanlış yaptın bence hiç yoktan yere huzurunu kaçırdın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?