Eşimi tırmaladım

Evet ne gerekiyorsa yapıcam babam baskıcıydı her arkadaşına kulp buldu kimseyle görüşemedim evlendim yine aynı boş bi hayat . Kendimi geliştircem ama ailem illa bizle yaşa derse napıcam bilmiyorum yaşamak zorunda değilim sonuçta dimi güçlü olamıyorum bi türkü nolur bana fikir verin
Dilekçeyi verir vermez şimdiki oturduğunuz ev sizin mi değil mi bilmiyorum da sizinse eşiniz çıksın. Veya mahkemede ortak bölünüyor diye biliyorum. Kiraysa kira bedeli uygunsa da eşin çiksin tabi çıkarsa çıkmam derse yeni küçük 1+1 veya 2+1 ev arayın bunu da ailenize belirtin. Tabi herşeye karışan bir baba varsa yapın.

Kocaman aklı başında birisiniz şimdi ailenizin yanına gitseniz herşeye laf söyleyen bir baba varken sağlıklı hiç birsey düşünemez yapamazsınız eşiniz iki laf edip özür dilerse yeter ki şu evden çıkayım kafasinda geri dönebilirsiniz. Rahat olmanız lazım ki kolay atlatabilin

Dilekçeyi verir vermez şimdiki oturduğunuz ev sizin mi değil mi bilmiyorum da sizinse eşiniz çıksın. Veya mahkemede ortak bölünüyor diye biliyorum. Kiraysa kira bedeli uygunsa da eşin çiksin tabi çıkarsa çıkmam derse yeni küçük 1+1 veya 2+1 ev arayın bunu da ailenize belirtin. Tabi herşeye karışan bir baba varsa yapın.

Kocaman aklı başında birisiniz şimdi ailenizin yanına gitseniz herşeye laf söyleyen bir baba varken sağlıklı hiç birsey düşünemez yapamazsınız eşiniz iki laf edip özür dilerse yeter ki şu evden çıkayım kafasinda geri dönebilirsiniz. Rahat olmanız lazım ki kolay atlatabilin
Herşeye karışırlar evet hayat boyunda hep karıştı eleştirdiler ayrı otursam o … pu bile derler işte psikolojim bozuluyor napıcam bilmiyorum

Valla her konuya ayrı ayrı burda sen hatalısın burda eşin keşke şöyle yapsa diye yorum yapmaktan bezdik. İkinizde de sorunlar var. Bazen sen bazen o haklı. İkinizde evlilik olgunluğunda değilsiniz. Ya böyle yuvarlanarak evliliği yürütüp büyümeyi bekleyeceksin ya da ayrılacaksın. Gerçekten artık konu açma sınırı olmalı günde 1 defadan fazla açmak yasak falan olmalı. Sanki buraya konu açmak için özellikle kavga ediyorsun gibi düşünmeye başladım. 😂😂
Geçen ki konuna yazdığım yorumu buraya kopyaladım. Her konuna bunu yapıştırsam sırıtmaz 🙄

Yani böyle şiddet normal değil terapi alın lütfen.
O onu tırmalıyor diğeri ittiriyor falan ne alaka yani .
Şu durumlara nasıl geliniyor aklım almıyor

Tam boşanma davası açacakken hamile olduğunu farkedecek ve çocuğu aldırmayıp evliliğine devam edecek. Çünkü bu çocuk mucize gibi tam zamanında gelmiştir. Bu berbat evliliği o çocuk kurtaracaktır

Ne güzel düşünceler dimi? Kafalar pırıl pırıl
Bu senaryo hiç değişmiyor Kişiler farklı başlangıç , gidişat ve sonuç aynı

Okurken dehşete kapıldım. Siz bu kadar mı acizsiniz de böylesine şeref yoksunu bir adamla aynı çatı altındasınız?

Acilen kendinize gelin.

Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Siz dr normal degilsiniz kendiniz için tedavi olun

Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Hiç mi evizinde iletişim yok? Saygi yok? Afedersiniz ama şiddeti diger canlilar kavga ederken yaparlar. Kedileri gormuşsunuzdur. Kavgalarinin arasina dahil olsa perişan ederler adami. Insaniz ya. Beyin, akil, konuşma, duşunme becerileri boşuna mi verildi? Bir keresinde sinirlerinize sahip çikin. Kavga aninda kavgayi kişkirtan degil de yatişdiran olun. Çoğu çiftler aslinda aklini kullansa gulluk gulustanlik bir evlilige sahip ola bilirler. Ama sanki karşilarinda eş değil de stres topu var. En iyi çifti ornek gotur. Biri surekli bagirmaya, tirmalamaya başlasa inanin bir seneye kalmaz o huzurlu evlilik biter yerine kavga dövüşlü bir evlilik gelir. Yani birinin zivanadan çikmasi bile yeterli. Halbuki çiftlerden biri yapici olursa zaman zaman digeri de uyum saglar yapicidan kastim her lafi yutmak, her şiddete goz yummak degil. Sizin evliliginiz artik şiddetle besleniyor. Ikinizin de hatasi var. Birbirinize tahammulunuz yok. Ama bugunu tamamen ilk gun hesap edip evliligi kurtarmak mumkun mu? Evet mumkun o yuzden her kavgada ayrilin, boşanin demek yerine elinizden geleni yapin da durumu degistirin demek lazim. Çunki siz ayrilsaniz da ne kendi başiniza bu sinirle normal hayatiniza devam edemezsiniz, ne de bir başkasiyla. Eşiniz de oyle. Evliliginizi geri dondurmek için olmasa bile bari kendi akil sagliginiz için kendinjzi kontrol etmeyi öğrenin. Diger konularinizi bilmiyorum. Ama siz bir elinizden geleni yapin. Ornegin guzel karşilamak, guler yuzlu olmak, bunaltmamak, eş için ozenmek bezenmek, sinirli anda susmak ve diger odaya geçmek. Hata varsa ozur dilemek. Bunlar zor şeyler değil ki. Ama sizler artik yerde suruklenmeye getirmişsiniz olayi. Neresinden tutup duzelir bilmiyorum

Back
X