hayat şartlarını öğrenmesi lazım ben çocuğumu yurtdışında eğitim almasını istiyorum 18 yaşında 2 dil bilmesini istiyorum ufku geniş kaliteli bir insan olmasını istiyorum...vs sadece bakkaldaki çikolatayla sınırlandırmamak lazım hayatı amacım bu bizde anneyle büyüdük...eğitimin kötüyse öyle bir yiyorlarki adamı...
Ufak bir cikolata deyip gecmeyin o ufak cikolata yarin neleri beraberinde getirir bilemeyiz....
Luks yasamak ya da cok cok para kazanmak 18 yasinda yurtdisi egitimi alip 2 dil bilmeye esit midir?
Kuzenlerim ben ya da abim....
Annelerimizle buyuduk ki annem ilkokul terk. 1 liraya muhtac oldugumjz zamanlar o kadar cok oldu ki.... Soguk odalarda ders calistik.
Kuzenlerim mi;mat. Ogretmeni olup santracta yurtdisindan cagirilip uc dil bilen
yine mat. Ogr. Olup sonrasinda cok guzel bir kurumda ise baslayan ve yurtdisi seyehatleri yapan
yine iktisatci olup iyi bir sirkette yonetici olan
Yine %100 burslulukla turkiyenin en iyi. Kolejlerinden birinde okumaya hak kazanan
yine oss de ilk 1000 icine giripte %100 burslu bilkent univ. Kazanan
yine ITU de kimya muh. Bitiren abim
yine marmara univ fen bilg ogrt okuyan
yine isletme fak.btiren
yine bogazicinde fen bilg ogrt okuyan
ve yine cerrahpasada tip okuyan....
Bu yazdiim kisiler 30 yas alti ve hepside benim 1.dereceden akrabalarim yani kuzenlerim.
Ufak gorulen bir cikolatayla annenin babanin okumamisligina ragmen onlarin sevkatiyle buyuyen luks yasantinin "l"sini bilmeyip elindekiyle yetinmesini bilen odalari olmayip bir goz odada sobsyla biyuyen cocuklar bunlar ve bunlar benim abim dati oglum teyze kizim amca oglum hala kizim.....
..