• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi ücretsiz izne nasıl ikna edebilirm yardım...

Biz kadınlardan habersiz ERKEKLER DERGİSİ çıkartıyorlar da bunları topluca mı anlatıyorlar ?

Bu kaçını BENİ SEVEN BÖYLE SEVER DEYİP YATAK AYIRAN ERKEK VAKASI ?

Valla ben eşime seni artık sevmiyorum hayatımı geri istiyorum minvalinde konuşacak hislere sahip olsam zaten parmagının ucuyla dokunamaz bana

Yatagını ayırmış--mış peehhhh diyorum...

Kadın olarak adım yok,karar yetkim yok,erkegin kayıtsız şartsız üstün oldugu bir evlilik sürdürmek zorundayım.

Üstelik ilk sesim çıktıgında ,ilk sorguladıgımda adam yatagını ayırıyor?

KENDİLERİNİ YUNAN TANRISI SANAN BU ADAMLARDAN GINA GELDİ YAA??? SEN BENİMLE UYUSAN-- BİRLİKTE NE OLACAK?

Üzerine ÖDÜN VERMEK bana göre tüm yaşananların...

Leyla arkadasım Allah sana ve yatagını ayırıp bir şeyleri halledebilecegini sanan tüm koca sahibi arkadaşlara sabır versin...

Ben olsam gıkımı çıkartmaz yatardım döne döne...Bırka burnu sürtsün diyecegim ama o ışığı göremedim eşinde ...

öyle yapıyorum döne döne yatıyorum.
Gerçekten kendini yunan tanrısı sanıyor. Sanki erkek olarak dünyaya gelmek baştan bir üstünlükmüş gibi görüyor.
Erkekler dinimize göre evin reisidir evet ama evi geçindirdikleri için bu.
Kadın evi geçiriyorsa kadın reistir, ikisi ortak harcıyorlarsa ise reislik ortaktır.
Fakat benimki hiçbir şey yapmayıp sadece erkek olmanın reisliğe yettiğini düşünüyor.

çocuğum erkek. Kız olsa ona böyle örnek olmak istemezdim, Allah bildi de vermedi belki. Evlenmeden önce vermişim tavizleri ben ve şuan toplayamıyorum, bunları yaşayacağımı tahmin etmemiştim. Eşime de söylüyorum çok pişmanım senle evlendiğim için nasıl göremedim diye. Ben böyleydim sen beni böyle kabul ettin, yoksa evlenmezdim diyor

Şimdi ah vah etmek sizi daha fazla yıpratmaktan başka bir işe yaramaz ne yazık ki:50: aslında hikayeniz ben ve benm gibi gençlere ibret yani ben de daha evlenmeden bazı şeylerden taviz veriyorum o nedenle evlilik öncesi verdiğiniz tavizler için eleştiri yapmak bana düşmez.Allah yardımcınız olsun tekrar bundan sonrasını düşünün nasıl düzeltebilirsiniz, veya düzelmez diyorsanız ki bazı üyelerde söylemiş düzelmeyebilir o zaman ne yapacaksınız? Hakkınızda hayırlısı...

durumumuz iyiye gidiyor galiba.
Restimi çektim artık, benim hayatım benim kararlarım dedim, çocuğumu da alırım gemilerimi yaktım dedim.
Artık korkuyor benden galiba, yani korksa iyi olur çünkü gözümde hiçbir şeyin olmadığını gayet güzel ifade ettim kendisine.
İki kişilk bir hayatı onunla evlendiğimden beri tek tişilik yaşadık yani sadece onun hayatını.
İşten izin almak için ben ona danışmak zorunda değilim, danışmam yalvarmam hata hatta.
Bu benim işim, benim çocuğum, ister izin alırım ister devam ederim kimseyi ilgilendirmez
kendimi ne çok ezdirmişim, her şeyde kocamın gözüne bakmışım, kendi hayatımla ilgili kararlarda bile, oysa kocam tam tersini yaptı.Ben herşeyi danışırken o hiçbirşeyini danışmadı. Çünkü o erkek ya erkeğin sözü geçer ya.
Erkeğin sözünün geçmesi nedir kızlar normal şartlarda?
Sizin evinizde kimin sözü geçiyor ve nasıl anlaştınız? Paylaşırsanız kendime fikirler çıkartırım. Zira bu başlık bana çok faydalı oluyor.

Sizin evinizde kimin sözü geçiyor ve nasıl anlaştınız? Paylaşırsanız kendime fikirler çıkartırım. Zira bu başlık bana çok faydalı oluyor.

Valla nasıl diyeyim, öyle fikir çatışması olacak bir konumuz olmadı. Hani derler ya aklın yolu bir diye konuşarak çözüyoruz.

Eşimle benim tek ayrıldığımız nokta, ayrıldığımızda demeyeyim tüp bebek tedavisiydi. O "çok zorladın, sağlığın bozulacak" dedi, bende "korkma birşey olmaz" dedim. Asla devam etme vs demedi haaa derse ne olurdu dinlemezdim, dinlemeyeceğimi bildiği için de ses etmedi.

Çocukla ilgili kararları ben veririm, o fikrini söyler ama uyar. Çünkü okuyan,araştıran, inceleyen benimdir.

Sorun üzerine düşündüm de bizim öyle söz geçme durumu olacak yaşantımız yok. Doğruya bir şekil ulaşıyoruz.

durumumuz iyiye gidiyor galiba.
Restimi çektim artık, benim hayatım benim kararlarım dedim, çocuğumu da alırım gemilerimi yaktım dedim.
Artık korkuyor benden galiba, yani korksa iyi olur çünkü gözümde hiçbir şeyin olmadığını gayet güzel ifade ettim kendisine.
İki kişilk bir hayatı onunla evlendiğimden beri tek tişilik yaşadık yani sadece onun hayatını.
İşten izin almak için ben ona danışmak zorunda değilim, danışmam yalvarmam hata hatta.
Bu benim işim, benim çocuğum, ister izin alırım ister devam ederim kimseyi ilgilendirmez
kendimi ne çok ezdirmişim, her şeyde kocamın gözüne bakmışım, kendi hayatımla ilgili kararlarda bile, oysa kocam tam tersini yaptı.Ben herşeyi danışırken o hiçbirşeyini danışmadı. Çünkü o erkek ya erkeğin sözü geçer ya.
canım bizim evde hersey ortaktır...biz kredi ödüyoruz zaten eşimin maaşının bayası krediye kesiliyor benim maaşımve eşiminkini birleştirip öyle yaşıyoruz.maaşımı eşim çeker.ama 6 yıllık evliliğim boyunca hiç parasız kalmadım ve eşimden param bitti para verirmisin demedim sağolsun eşim dedirtmedi...kredi kartım var harcamalarımın çogunu ordan yaparım benim haberim olmadan eşim herzaman cüzdanıma para koyar;) bizde evin çogu eksiklerini eşim bilir...akşam eve geleceginde eksik varmı diye sorar.bence başta taviz vermeyeceksiniz.... tbizim evliliğimizde senin sözün benim sözüm yok herseyi ortak yaparız ve ortak karar alırız....
ama arada eşimin otoriterliğide hoşuma gitmiyor değil hani;)

Back
X