çok ayrıntı anltmadım ama onun siniri. hiç sormadım nerde kaldın falan diye. küsmedim, surat asmadım. şaşırdı tabi bana bişe de diyemedi. çocuklar kavga ediyor diye onu bahane etti.ya eksik anlatıyorsun ya da eşin ruh hastası.
Allah yardımcınız olsun. bahsettiğiniz durum etrafımda var ve zor bir durum. size önerim eşinizi ikna edip öfke kontrou konusunda yardım almasını sağlayın.çok ayrıntı anltmadım ama onun siniri. hiç sormadım nerde kaldın falan diye. küsmedim, surat asmadım. şaşırdı tabi bana bişe de diyemedi. çocuklar kavga ediyor diye onu bahane etti.
Benimki kötünün iyisi olmuş oluyor
Fukara tesellisi
Ya aynen akşam tv izleyelim deriz iyice bir film buluruz. Sonra ben filmi izlerken 15 dk sonra bir yorum yaparım filmle ilgili cevap gelmez. Sonra yüksek sesle dimi dimi derim. Bir ses gelir hııhhh noldu. Bakarım adam uyumuş bile. Sonra yine aynı film çıkar onu yine açar ben izeleyemedim diye. Film Güzelse ses çıkarmam mesela avatarı 4 kere izledim som izleyişimizde ikide bir uyandırdım bak bidaha izletmem kalk izle diye.
Gece yarısı olur yapışır o koltuğa odada köşe koltuk var bir yayılıyor benle çocuk besleme gibi oturuyoruz. Hadi geç yatağına yat diyorum uyandırdım diyr fırça atıyor . Aynen dediğin gibi normal zamanda hiç öyle bağırayım çağırayım huyu yok ama uykudan kalkınca yaklaşma yanına. Bide ertesi gün hatırlamıyorum diyor.
Bende bazen kaldırmayıp yat burda tutulsun bir ttrafında ggör diyorum. Ertesi gün vay hatuna bak koltukta yatıyorum bir yatağa çağırmıyor heryerim tutuldu cık cık cık. Valla sinir küpü oluyorum
aynen böyle devam et canımsabah kalktı. minnoş çorap varmı. minnoş bozuk para varmı vs peşimde dolanıyo. sadece sorularına cvp veriyorum. bakalım akşam nasıl davrancak. yazarım
Benim eşime de umursamamak ters tepiyor böyle çok sinirleniyor beni adamdan saymıyor musun diye,
bende bu yüzden umursamaya gayret ediyorum
ahaahahaaahhh çok bilirim çıldırıcasına bağırdığımı ağladığımı ama aldığım cevap kocaman bir horlama :)
e yorum tabi baktım kendime yapmışım saldım gitti gayet relaxım bacım
ayy pandayı ben görmedim ilk defa duydum.çok ilginç. bak hayvan bile ilgi bekliyor ilgi görüyor.bide bize bak ilgi dilenmekten yorgun düştük. ben ikiz hamileydim ve zor geçti benimki gene beni sinir ederdi.şimdi çocuklarımın ikiside sinirli babaları alıştırdı tabi daha doğmadan:)
panda deyince aklıma geldi bi arkadaşım şöyşe diyor eşi için ; ya hayvanlar bile eşine yaklaşırken kur yapıyoda benimki sadece yapalımmı diye soruyo
benim cevabım: sana en azından soruyor(bilmem anlatabildimmi) (anca akılları ona çalışıyo çünkü)
ay deme öyle adam romantikkmişşş, biz daha şiir falan görmedikBende geçen gün yatağa girdim. Biz kışın iki yorgan kullanıyoruz ayrı ayrı. Bide ben ondan geç yatıyorum uykusu bölünmesi diye. O günde ertesi gün nasılsa tatil diye gittim koluna yattım bizimki çekti kolunu döndü totosunu. Bende bir sinir anlatamam. Bende döndüm arkamı.
Sabah oldu adam sarılıyor. Oy karıcık bilmem ne bende hiç pas yok. Sen bişeye bozulmuşsun gece bişeymi dedim ben sana diyor.
Bizimki gece uykuya dalıp uyanınca yaptığı hiçbirşeyi hatırlamaz.
Yine aynı şeyi diyince. valla ben artık bu lafına inanmıyorum bence sen beni kaldırıyor sun diye sürdürdüm.
Sonra markete gittim geldim bana şiir yazmış. Yani şiir dediysem şiirin tarihteki ilk hali bile daha iyidir . Akabinde bende kendisine bir şiir yazdım en laf sokmalısından
Bende önceden çok fazla dır dır ediyordum
Sürekli üzerine gidiyordum
Artık yemeği hazırlıyorum , kahvaltısını hazırlıyorum ütüsünü yapıyorum
Konuşmuyorum
Sinirlenìnce böyle yapıyorum
Duruyo duruyo o patlıyo bu sefer anlasın nasıl oluyomuş
Kadınlar sustuğunda korkacaksın
Kadın susuyorsa bişiler yolunda gitmiyodur anlamıyorlar o ayrı dava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?