eşimi umursamadım bugün, sinirinden kapıları yumrukladı

ya eksik anlatıyorsun ya da eşin ruh hastası.
çok ayrıntı anltmadım ama onun siniri. hiç sormadım nerde kaldın falan diye. küsmedim, surat asmadım. şaşırdı tabi bana bişe de diyemedi. çocuklar kavga ediyor diye onu bahane etti.

bazıları da umursamamaıy kaldıramaz çok daha ters teper sende de öyle olmuş.. yinede yaptığı hoş değil tabi ama senin tepki verdiğini anlamış sonuçta çocuklardan çıkarmış

çok ayrıntı anltmadım ama onun siniri. hiç sormadım nerde kaldın falan diye. küsmedim, surat asmadım. şaşırdı tabi bana bişe de diyemedi. çocuklar kavga ediyor diye onu bahane etti.
Allah yardımcınız olsun. bahsettiğiniz durum etrafımda var ve zor bir durum. size önerim eşinizi ikna edip öfke kontrou konusunda yardım almasını sağlayın.

çocuk gibi erkekler işte sevgi gösterip yönetecen :)) benim babam da bayılır koltukta uyuklamaya sürekli de horlar onun sesinden tv yi duyamayız asla da odasına gitmez yüz kere uyandırırım yok ben uyumuyorum deyip horlamaya dvm eder:)

Ben eşimi umursamasam o da beni umursamaz. Günlerce konuşmadığımız olur.
Yani her erkeğe uymuyor bu taktik.
Ya da eşim beni sevmiyor bilemiyorum...

Bende önceden çok fazla dır dır ediyordum
Sürekli üzerine gidiyordum
Artık yemeği hazırlıyorum , kahvaltısını hazırlıyorum ütüsünü yapıyorum
Konuşmuyorum
Sinirlenìnce böyle yapıyorum
Duruyo duruyo o patlıyo bu sefer anlasın nasıl oluyomuş

Kadınlar sustuğunda korkacaksın
Kadın susuyorsa bişiler yolunda gitmiyodur anlamıyorlar o ayrı dava.

üstelik sizi kışkırtmaya kalkarsa kavga etmek için mesela ne oldu bir şey mi var derse sende sakin sakin yok bir şey de evdeki çocukla işle uğraşmaya devam et daha da kudursun müstehak bu adama.sanırım ona karşı tepkisiz kaldığınız için çıldırmış böyle adamları sopayla dövcen.mümkünse çocuğunuz yada çocuklarınızın odasında yatın.

eşin çok komiğime gitti
aman gül geç nolur
hayır bilader neyin peşindesin desene bi eşine ne dicek merak ediyorum
düşünsene kapıları yumruklayıp leptopu fırlattığı sırada
sakince yanına gidip napıyosun sen ergenler gibi bi silkelen kendine gel koca adamsın ayıp desen ne der acaba

Benim eşime de umursamamak ters tepiyor böyle çok sinirleniyor beni adamdan saymıyor musun diye,

bende bu yüzden umursamaya gayret ediyorum

gayret edıyorum mu o da iyiymiş... becerebılıyorsan alkışlıyorum...herkes yapamıyor be guzelım (bknz : ben )

sevdiceğim aklıma geldi
hiç tahammül edemiyor umursanmamaya

ahaahah yapalım mı ah ahh, dur bakalım, biz yeniyiz, ben de salarım zamanla herhal daha benim hamileleiğim olmadı, hamileyken hiç çekilmem bence.. yerimden kalkmam herşeyi ona yaptırırıım, şunu canım çekti bunu canım çekti.. kıyamaz inş :)

Son düzenleme:
ay deme öyle adam romantikkmişşş, biz daha şiir falan görmedik bizde tek yorgan, tekmelediğim dediğim gece hepsini kendime çektim, üşümüş yazık öksürüyor sonra yelkenleri suya indirdim tabi .. seninkinin aksine o kadar yapışıyor ki, bazen sıkılıyorum , yavrum piştim burda çok yapışma diye.. kırılıyor sonra... ama ben eşin gibi hiç hatırlamıyorum ne söylediğimi.. kaç kere beni uykumda öpmüş de ''uğraşma benle ya defol'' demişim ah vah ben ne çektiriyorum yahu

bence kendi haline bırakın..kendi kendine sinir olsun sonra geçer siniri..siz kendinizin sinirini bozmayın..çünkü 2 sinirli 1 sinirliden daha tehlikeli....

kendini ne zannediyor..ay şu kocalarınızı şımartmayın..şımartıyorsunuz..sonrada ilgilenmeyince..sağa sola çatıyor..bu tarz erkekler tam tekmelik..

Nasıl tutuyorsun kendini benim de çenem bir açıldı mı susmak bilmiyorum, haksız olduğunu anlamasını istiyorum..
Ama olmuyor kavgaya dönüşüyor ve benimle konuşmak bile istemiyor bir süre sonra...

hahahahah havalara bak adamdakı hem suçlu hem evde terör estiriyor:)) yazık valla bacım sana ama hiiiiç bozma bu şekilde devam et illa dayanamayıp gelicek yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…