- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
ahanda bir tane daha
en son 2 gün önce uyumaya yakın sinirlendim yine cevap vermedi, yattık yatağa, bir sürü tekme attım, yaklaşık 40 dk yie tepki yok sonra yorulup uyudumahanda bir tane daha
heehh işte ondan. bi naz bi cilve bi yalancıktanda olsa trip vs vs yok anacım bunlar yontulmamışda biz evlenince anladık.kaderdaşımm yaseminnn , zaten istediğim 2 tartışalım sonra öpüşüp barışalım .. mahrum bırakııyoooorrrrrr
aaahhh çok bilirim çıldırıcasına bağırdığımı ağladığımı ama aldığım cevap kocaman bir horlama :)en son 2 gün önce uyumaya yakın sinirlendim yine cevap vermedi, yattık yatağa, bir sürü tekme attım, yaklaşık 40 dk yie tepki yok sonra yorulup uyudumgeçen gün çıktı ya habere, ilgi görmek için 6 ay hamile taklidi yapan pandaya benziyorum...
number one :) ilahi adalet işte:) maaşallah kuzunuzda:)Benim eşim bazen soru sorarım duyarmı dıymazmı bilmem cevapsız durur tv ye dalar. Bazen ben konuşurken öyle yürür çıkar Mutfaktan sinirlenir bağırırım.
Bir güm tam o konuşurken bişeyler uğraşıtım. Normalde diyelim iş yerinde bir olay anlatıyor ee şu ne yaptı sonra nededin falan derim. Oda bu sefer başka şeyle ilgilendiğimi görünce dikkat çekecek şekilde kafasını uzattı . Dur tv yi göremiyorum ben dedim. Oda adam yerine koymuyor musunuz ulennnnn beni. Saksı değilim ben dedi. Ben yine donuk ifade. Biraz kısık sesle konuşurmusun bak tv de ne dendi duymadım diyince. Tamam ben sana yapabilirim ama sen Yapma dedi. Sonra oğluma gel sana anlatayım dedi. Oğlumun da o gün saati tutar anlatma baba şuuuuşşşş der. Eşimde of kimse beni takmıyor bu evde ben uyumaya gidiyorum .
en son 2 gün önce uyumaya yakın sinirlendim yine cevap vermedi, yattık yatağa, bir sürü tekme attım, yaklaşık 40 dk yie tepki yok sonra yorulup uyudumgeçen gün çıktı ya habere, ilgi görmek için 6 ay hamile taklidi yapan pandaya benziyorum...
bak şimdi abes olcak ama bazı erkekler uyumadan bazısı uyanınca anla işte.Bende geçen gün yatağa girdim. Biz kışın iki yorgan kullanıyoruz ayrı ayrı. Bide ben ondan geç yatıyorum uykusu bölünmesi diye. O günde ertesi gün nasılsa tatil diye gittim koluna yattım bizimki çekti kolunu döndü totosunu. Bende bir sinir anlatamam. Bende döndüm arkamı.
Sabah oldu adam sarılıyor. Oy karıcık bilmem ne bende hiç pas yok. Sen bişeye bozulmuşsun gece bişeymi dedim ben sana diyor.
Bizimki gece uykuya dalıp uyanınca yaptığı hiçbirşeyi hatırlamaz.
Yine aynı şeyi diyince. valla ben artık bu lafına inanmıyorum bence sen beni kaldırıyor sun diye sürdürdüm.
Sonra markete gittim geldim bana şiir yazmış. Yani şiir dediysem şiirin tarihteki ilk hali bile daha iyidir . Akabinde bende kendisine bir şiir yazdım en laf sokmalısından
bişe olmamış Allahtan çalışıyo.olan laptopa oldu desene
arkadaşlarıyla takılmıştır...o saate kadar ne yapıyormuş merak ettim dogrusu.
yani erkeklerin genelinde vardır umursanmayınca sana bişey yapmasın diye kapıyı veya herhangi bir eşyaya zarar verebilir idare etmek lazım bu durmları fazla umursamamak iyi değil deli dolu bunlar bak olan eşyalara olur gitmiş zaten güzelim leptopçok ilgi gösteriyorum beni umursamıyor. akşam 5 te işten çıkmış aradım çıkıyorum ne yemek yaptın falan. eve geldi saat 9. her zamanki gibi. normalde 15 dk eve gelmesi. bende umursamıcam hiç tartışmıcam diye kendime söz verdim.. döndü dolandı baktı ben çocuklarla oyun oynuyorum falan. alışık değil normalde surat yapar tartışırdım. çocuklara kızdı bahaneyle leptop fırlattı kapıya yumruk attı. başka odaya gidip yattı. şimdi yanına gitmek de istemiyorum hem suçlu hem güçlü. taksan bir dert takmasan bir dert nasıl davranacağımı şaşırdım...
ya eksik anlatıyorsun ya da eşin ruh hastası.çok ilgi gösteriyorum beni umursamıyor. akşam 5 te işten çıkmış aradım çıkıyorum ne yemek yaptın falan. eve geldi saat 9. her zamanki gibi. normalde 15 dk eve gelmesi. bende umursamıcam hiç tartışmıcam diye kendime söz verdim.. döndü dolandı baktı ben çocuklarla oyun oynuyorum falan. alışık değil normalde surat yapar tartışırdım. çocuklara kızdı bahaneyle leptop fırlattı kapıya yumruk attı. başka odaya gidip yattı. şimdi yanına gitmek de istemiyorum hem suçlu hem güçlü. taksan bir dert takmasan bir dert nasıl davranacağımı şaşırdım...
bak şimdi abes olcak ama bazı erkekler uyumadan bazısı uyanınca anla işte.
bizimkide hava karardımı servis dışı hemen uyumak ister. uyanırsada kurt adama dönüşür bi sinir bi sinir bende gıcık oluyorum tabi. adam uykuyu aldımı hooop sinir minir yok yuhaaa dur nereye sen kırdın beni amaaan boşver şimdi deyip devam.... bu ne yaa bi gönlümü al önce. boşunamı diyorum yontulmamışar diye. sana bi şiir gelmiş bize harf yok direk olaya giriyoz hadi motıve ol olabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?