• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi umursamadım bugün, sinirinden kapıları yumrukladı

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
çok ilgi gösteriyorum beni umursamıyor. akşam 5 te işten çıkmış aradım çıkıyorum ne yemek yaptın falan. eve geldi saat 9. her zamanki gibi. normalde 15 dk eve gelmesi. bende umursamıcam hiç tartışmıcam diye kendime söz verdim.. döndü dolandı baktı ben çocuklarla oyun oynuyorum falan. alışık değil normalde surat yapar tartışırdım. çocuklara kızdı bahaneyle leptop fırlattı kapıya yumruk attı. başka odaya gidip yattı. şimdi yanına gitmek de istemiyorum hem suçlu hem güçlü. taksan bir dert takmasan bir dert nasıl davranacağımı şaşırdım...

çok ilgi gösteriyorum beni umursamıyor. akşam 5 te işten çıkmış aradım çıkıyorum ne yemek yaptın falan. eve geldi saat 9. her zamanki gibi. normalde 15 dk eve gelmesi. bende umursamıcam hiç tartışmıcam diye kendime söz verdim.. döndü dolandı baktı ben çocuklarla oyun oynuyorum falan. alışık değil normalde surat yapar tartışırdım. çocuklara kızdı bahaneyle leptop fırlattı kapıya yumruk attı. başka odaya gidip yattı. şimdi yanına gitmek de istemiyorum hem suçlu hem güçlü. taksan bir dert takmasan bir dert nasıl davranacağımı şaşırdım...
Hiç gitmeyin yanına odamızda yarın uyuyun aynı tavrı devam ettirin umursamayın ama soru sorarsa da cevsp verin

oy umursamamak bana da hiç yaramıyor başlıyor heyheylenmeye bizim bey:110:
illa güler yüz illa gönlü olacak yoksa papaz oluyozo_O

Valla süper taktik. Umursamaynca pervane oluyor ama sonu kötü oluyor hehe abartıyorm benn

Geçenlerde bende aynısını yaptım umursamadım normalde ben umursamayınca oda trip yapar ama hep kendisi bi şekilde yanaşır.Ama geçen gün tutamadı kendini baktı bende umursamıyorum birşeylerle oyalandı kendini tutabilmek için ALLAH VAR ÇOK İYİ OLDU evdeki kapı kollarını tamir etti:))))ama hemen ardından bi baktım yanımda :)arada kasıtlı yapmak lazım ki anlasınlar bişeyleri....

Geçenlerde bende aynısını yaptım umursamadım normalde ben umursamayınca oda trip yapar ama hep kendisi bi şekilde yanaşır.Ama geçen gün tutamadı kendini baktı bende umursamıyorum birşeylerle oyalandı kendini tutabilmek için ALLAH VAR ÇOK İYİ OLDU evdeki kapı kollarını tamir etti:))))ama hemen ardından bi baktım yanımda :)arada kasıtlı yapmak lazım ki anlasınlar bişeyleri....
e tabi herşeyin bir bedeli var dimi:KK48: şimdi yarısı iş bitince hepsi deseydin:KK48:

şaka bi yanada kardeş sen çizgini bozma derim ben. erkende gelse geç de gelse kendini mutlu etmeye bak umursama yoksa olan bize oluyor. eşimizle mutlu olalım diyoruz yok ters tepiyorlar. o yüzden sen her halukarda çocuklarını ve kendini mutlu edecek şeylerle uğraş oda istiyorsa size katılsın. en güzeli herkese karanfil dağıtmak. he dicesin niye evlendik ozaman doğru söylüyosun ama onların kafa basmıyor buna o yüzden boşver taşkınlık olmadığı sürece herkes mutlu olduğu gibi yaşasın:)

benimki nasıl davranırsan davran aynı tas aynı hamam. ağaç içerikli bir fabrikada çalışıyor acaba ondanmı diye kendine bile sorarım bazen:KK48:
İlahi hiç güleceğim yoktu :KK45::KK45:

Konu sahibinin eşi ilgisiz kalınca öfkeyle tepki vermiş. Umursamamak ciddi anlamda işe yarayabiliyor.

Tipik Türk erkeği. Aman her şey olağan ilerlesin, aman sürekli pohpohlansın, aman da aman. Yerinizde olsam aynı tutumu devam ettirirdim. Laptop kırmak, kapı yumruklamak da çocuk olan evde olmaması gereken şeyler.

Umursamamak da bir tepki olduğundan bazı kocalara ters tepebiliyor demek ki. Trip attın diye kavga çıkarsa olmaz, surat astın dese olmaz, dır dır yapıyosun dese hiç biri yok.. Ee ne yapsın durum normal değil farkında... ne yapacağını bilemeyince yanmış nöronlar :))

İlahi hiç güleceğim yoktu :KK45::KK45:

Konu sahibinin eşi ilgisiz kalınca öfkeyle tepki vermiş. Umursamamak ciddi anlamda işe yarayabiliyor.
yok ya benimki tepki mepki yok tartışsan yarım kalır tartışmanın sonu yok yani hep havada. duygusuzmudur nedir. bende diyorum hani iyi yada kötü cevap verse rengini belli etse tmm . ama başkasıyla konuşurken şahit oldum tartışırken susarsan karşıdaki daha gıcık olur dedi:D kaptım tiyoyu hiç tartışmıyorum:D ohhh dünya varmış:D

Back
X