• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi umursamadım bugün, sinirinden kapıları yumrukladı

ahanda bir tane daha
en son 2 gün önce uyumaya yakın sinirlendim yine cevap vermedi, yattık yatağa, bir sürü tekme attım, yaklaşık 40 dk yie tepki yok sonra yorulup uyudum :KK43: geçen gün çıktı ya habere, ilgi görmek için 6 ay hamile taklidi yapan pandaya benziyorum...

:KK43: kaderdaşımm yaseminnn , zaten istediğim 2 tartışalım sonra öpüşüp barışalım .. mahrum bırakııyoooorrrrrr :KK43:
heehh işte ondan. bi naz bi cilve bi yalancıktanda olsa trip vs vs yok anacım bunlar yontulmamışda biz evlenince anladık.
ben bazen diyorum senin ikizin falan varmıydı onunla çıkıyordumda sen ellerinde kalma diye bana senimi kakaladılar:rolleyes:

en son 2 gün önce uyumaya yakın sinirlendim yine cevap vermedi, yattık yatağa, bir sürü tekme attım, yaklaşık 40 dk yie tepki yok sonra yorulup uyudum :KK43: geçen gün çıktı ya habere, ilgi görmek için 6 ay hamile taklidi yapan pandaya benziyorum...
aaahhh çok bilirim çıldırıcasına bağırdığımı ağladığımı ama aldığım cevap kocaman bir horlama :)
e yorum tabi baktım kendime yapmışım saldım gitti gayet relaxım bacım
ayy pandayı ben görmedim ilk defa duydum.çok ilginç. bak hayvan bile ilgi bekliyor ilgi görüyor.bide bize bak ilgi dilenmekten yorgun düştük. ben ikiz hamileydim ve zor geçti benimki gene beni sinir ederdi.şimdi çocuklarımın ikiside sinirli babaları alıştırdı tabi daha doğmadan:)

panda deyince aklıma geldi bi arkadaşım şöyşe diyor eşi için ; ya hayvanlar bile eşine yaklaşırken kur yapıyoda benimki sadece yapalımmı diye soruyo:KK48:
benim cevabım: sana en azından soruyor :KK70: (bilmem anlatabildimmi) (anca akılları ona çalışıyo çünkü):KK70:

Benim eşim bazen soru sorarım duyarmı dıymazmı bilmem cevapsız durur tv ye dalar. Bazen ben konuşurken öyle yürür çıkar Mutfaktan sinirlenir bağırırım.

Bir güm tam o konuşurken bişeyler uğraşıtım. Normalde diyelim iş yerinde bir olay anlatıyor ee şu ne yaptı sonra nededin falan derim. Oda bu sefer başka şeyle ilgilendiğimi görünce dikkat çekecek şekilde kafasını uzattı . Dur tv yi göremiyorum ben dedim. Oda adam yerine koymuyor musunuz ulennnnn beni. Saksı değilim ben dedi. Ben yine donuk ifade. Biraz kısık sesle konuşurmusun bak tv de ne dendi duymadım diyince. Tamam ben sana yapabilirim ama sen Yapma dedi. Sonra oğluma gel sana anlatayım dedi. Oğlumun da o gün saati tutar anlatma baba şuuuuşşşş der. Eşimde of kimse beni takmıyor bu evde ben uyumaya gidiyorum .

Benim eşim bazen soru sorarım duyarmı dıymazmı bilmem cevapsız durur tv ye dalar. Bazen ben konuşurken öyle yürür çıkar Mutfaktan sinirlenir bağırırım.

Bir güm tam o konuşurken bişeyler uğraşıtım. Normalde diyelim iş yerinde bir olay anlatıyor ee şu ne yaptı sonra nededin falan derim. Oda bu sefer başka şeyle ilgilendiğimi görünce dikkat çekecek şekilde kafasını uzattı . Dur tv yi göremiyorum ben dedim. Oda adam yerine koymuyor musunuz ulennnnn beni. Saksı değilim ben dedi. Ben yine donuk ifade. Biraz kısık sesle konuşurmusun bak tv de ne dendi duymadım diyince. Tamam ben sana yapabilirim ama sen Yapma dedi. Sonra oğluma gel sana anlatayım dedi. Oğlumun da o gün saati tutar anlatma baba şuuuuşşşş der. Eşimde of kimse beni takmıyor bu evde ben uyumaya gidiyorum .
number one :) ilahi adalet işte:) maaşallah kuzunuzda:)
ilk paragrafta bizi anlatmışsınız:)

Bende geçen gün yatağa girdim. Biz kışın iki yorgan kullanıyoruz ayrı ayrı. Bide ben ondan geç yatıyorum uykusu bölünmesi diye. O günde ertesi gün nasılsa tatil diye gittim koluna yattım bizimki çekti kolunu döndü totosunu. Bende bir sinir anlatamam. Bende döndüm arkamı.
Sabah oldu adam sarılıyor. Oy karıcık bilmem ne bende hiç pas yok. Sen bişeye bozulmuşsun gece bişeymi dedim ben sana diyor.

Bizimki gece uykuya dalıp uyanınca yaptığı hiçbirşeyi hatırlamaz.

Yine aynı şeyi diyince. valla ben artık bu lafına inanmıyorum bence sen beni kaldırıyor sun diye sürdürdüm.
Sonra markete gittim geldim bana şiir yazmış. Yani şiir dediysem şiirin tarihteki ilk hali bile daha iyidir . Akabinde bende kendisine bir şiir yazdım en laf sokmalısından

Bende bu saatten sonra nisanlimi asla unursamicam umursasamda umursadigimi asla belli etmicem böyle bi karar aldim bakalim sonuç benim hakimda ii olur İNŞALLAH :)
En guzeli takmamak ama nerdeee

Bende geçen gün yatağa girdim. Biz kışın iki yorgan kullanıyoruz ayrı ayrı. Bide ben ondan geç yatıyorum uykusu bölünmesi diye. O günde ertesi gün nasılsa tatil diye gittim koluna yattım bizimki çekti kolunu döndü totosunu. Bende bir sinir anlatamam. Bende döndüm arkamı.
Sabah oldu adam sarılıyor. Oy karıcık bilmem ne bende hiç pas yok. Sen bişeye bozulmuşsun gece bişeymi dedim ben sana diyor.

Bizimki gece uykuya dalıp uyanınca yaptığı hiçbirşeyi hatırlamaz.

Yine aynı şeyi diyince. valla ben artık bu lafına inanmıyorum bence sen beni kaldırıyor sun diye sürdürdüm.
Sonra markete gittim geldim bana şiir yazmış. Yani şiir dediysem şiirin tarihteki ilk hali bile daha iyidir . Akabinde bende kendisine bir şiir yazdım en laf sokmalısından
bak şimdi abes olcak ama bazı erkekler uyumadan bazısı uyanınca anla işte.
bizimkide hava karardımı servis dışı hemen uyumak ister. uyanırsada kurt adama dönüşür bi sinir bi sinir bende gıcık oluyorum tabi. adam uykuyu aldımı hooop sinir minir yok yuhaaa dur nereye sen kırdın beni amaaan boşver şimdi deyip devam.... bu ne yaa bi gönlümü al önce. boşunamı diyorum yontulmamışar diye. sana bi şiir gelmiş bize harf yok direk olaya giriyoz hadi motıve ol olabilirsen:KK48:

Tovbe.. esiniz 6 yasinda mi? Benim 2 yasindaki oglum ilgi gormeyince oyuncaklarini bana firlatir.. cocuk gibi ne oyle?

çok ilgi gösteriyorum beni umursamıyor. akşam 5 te işten çıkmış aradım çıkıyorum ne yemek yaptın falan. eve geldi saat 9. her zamanki gibi. normalde 15 dk eve gelmesi. bende umursamıcam hiç tartışmıcam diye kendime söz verdim.. döndü dolandı baktı ben çocuklarla oyun oynuyorum falan. alışık değil normalde surat yapar tartışırdım. çocuklara kızdı bahaneyle leptop fırlattı kapıya yumruk attı. başka odaya gidip yattı. şimdi yanına gitmek de istemiyorum hem suçlu hem güçlü. taksan bir dert takmasan bir dert nasıl davranacağımı şaşırdım...
yani erkeklerin genelinde vardır umursanmayınca sana bişey yapmasın diye kapıyı veya herhangi bir eşyaya zarar verebilir idare etmek lazım bu durmları fazla umursamamak iyi değil deli dolu bunlar bak olan eşyalara olur gitmiş zaten güzelim leptop :KK53::KK17:bu arada aşırıya kaçma derim sorduğu soruları yanıtla nedeni sorarsa yumuşaktan başla konuşmaya :63::KK12:

çok ilgi gösteriyorum beni umursamıyor. akşam 5 te işten çıkmış aradım çıkıyorum ne yemek yaptın falan. eve geldi saat 9. her zamanki gibi. normalde 15 dk eve gelmesi. bende umursamıcam hiç tartışmıcam diye kendime söz verdim.. döndü dolandı baktı ben çocuklarla oyun oynuyorum falan. alışık değil normalde surat yapar tartışırdım. çocuklara kızdı bahaneyle leptop fırlattı kapıya yumruk attı. başka odaya gidip yattı. şimdi yanına gitmek de istemiyorum hem suçlu hem güçlü. taksan bir dert takmasan bir dert nasıl davranacağımı şaşırdım...
ya eksik anlatıyorsun ya da eşin ruh hastası.

bak şimdi abes olcak ama bazı erkekler uyumadan bazısı uyanınca anla işte.
bizimkide hava karardımı servis dışı hemen uyumak ister. uyanırsada kurt adama dönüşür bi sinir bi sinir bende gıcık oluyorum tabi. adam uykuyu aldımı hooop sinir minir yok yuhaaa dur nereye sen kırdın beni amaaan boşver şimdi deyip devam.... bu ne yaa bi gönlümü al önce. boşunamı diyorum yontulmamışar diye. sana bi şiir gelmiş bize harf yok direk olaya giriyoz hadi motıve ol olabilirsen:KK48:

Benimki kötünün iyisi olmuş oluyor
Fukara tesellisi :KK70:

Ya aynen akşam tv izleyelim deriz iyice bir film buluruz. Sonra ben filmi izlerken 15 dk sonra bir yorum yaparım filmle ilgili cevap gelmez. Sonra yüksek sesle dimi dimi derim. Bir ses gelir hııhhh noldu. Bakarım adam uyumuş bile. Sonra yine aynı film çıkar onu yine açar ben izeleyemedim diye. Film Güzelse ses çıkarmam mesela avatarı 4 kere izledim som izleyişimizde ikide bir uyandırdım bak bidaha izletmem kalk izle diye.
Gece yarısı olur yapışır o koltuğa odada köşe koltuk var bir yayılıyor benle çocuk besleme gibi oturuyoruz. Hadi geç yatağına yat diyorum uyandırdım diyr fırça atıyor . Aynen dediğin gibi normal zamanda hiç öyle bağırayım çağırayım huyu yok ama uykudan kalkınca yaklaşma yanına. Bide ertesi gün hatırlamıyorum diyor.
Bende bazen kaldırmayıp yat burda tutulsun bir ttrafında ggör diyorum. Ertesi gün vay hatuna bak koltukta yatıyorum bir yatağa çağırmıyor heryerim tutuldu cık cık cık. Valla sinir küpü oluyorum :KK53:

aklima sucluluk duygusu yüzunden onunla tartisilmasi icten ice hosuna giden vicdanini susturan aldatan erkek tipi geldi ..
4 saat hergün ne yaptigi da belli degil :KK53:

Keşke benimkide ona kızdığımı ya da umursamadığımı anlasa, belki anlıyordur ama anlamamazlıktan geliyordur. Mesela onunla ilgilenmeyeyim, çocuklar uyuduktan sonra uzanıp tv izleyeyim, yanıma gelip hasta mısın hayatım neyin var, başın filan mı ağrıyor, halsiz misin, rengin de soluk sanki diyor. He ya hastayım, başım ağrıyor ben ne derdindeyim sen ne soruyorsun be adam anlasana seni umursamıyorum işte seninle şu an için muhatap olmak istemediğimden konuşmuyorum diyesim geliyor ama onu da demiyorum. Adam benim neşeme, ilgime o kadar alışmışki, ilgisiz kalabileceğim aklına gelmiyor direkt hasta mısın niye durgunsun diyor. Benimki de beni böyle çıldırtıyor işte.

sabah kalktı. minnoş çorap varmı. minnoş bozuk para varmı vs peşimde dolanıyo. sadece sorularına cvp veriyorum. bakalım akşam nasıl davrancak. yazarım

Back
X