o zaman hastanelik eder caniiimm..... kendisi erkek hem suclu hem gucluuu kadin yapabilir mi oyle bisey.. Allahim cok sinirlendiim yaaa...[/QU
ya bazı insanlar başlarına gelmeden birşeyi gerçekten anlamıyorlar tamam madem şiddet var işin içinde pek şiddete yol açacak birşeyler söylemeyeyimde ama onada aynı hissi yaşatmak lazım kıskançlığı, kalp kırıklığını ne bilim o tokatın tendeki, kalpteki içteki sızısını falan..
Türk kadını evliliğini her şart ve durumda ilelebet devam ettirmek zorundadırrr!
Nedir bu mantık ya. Adam her haltı yesin efendim neymiş yuva kolay kurulmazmış cartmış curtmuş. Hem daha naapmışki adamcağız kadının poposunda selüliti dişinde dolgusu var diye bakmış sizde üstüne gelince bir tokatcık atıvermiş. Bundan boşanılır mı Türk kadını boşanmazzzz önemli olan ilelebet o dayakları yiyip oturmaktııırrrrr! Sonra 3. sayfalarda büyük puntolarla okuruz kocası bilmem kaç yerinden bıçakladı falan diye. Ne gurur ama. Birde dayak yiyen kadın kendisine saygısını artırır gibi bir cümlede kururlursa tam olacak. Pehhhh.
Türk kadını evliliğini her şart ve durumda ilelebet devam ettirmek zorundadırrr!
Nedir bu mantık ya. Adam her haltı yesin efendim neymiş yuva kolay kurulmazmış cartmış curtmuş. Hem daha naapmışki adamcağız kadının poposunda selüliti dişinde dolgusu var diye bakmış sizde üstüne gelince bir tokatcık atıvermiş. Bundan boşanılır mı Türk kadını boşanmazzzz önemli olan ilelebet o dayakları yiyip oturmaktııırrrrr! Sonra 3. sayfalarda büyük puntolarla okuruz kocası bilmem kaç yerinden bıçakladı falan diye. Ne gurur ama. Birde dayak yiyen kadın kendisine saygısını artırır gibi bir cümlede kururlursa tam olacak. Pehhhh.
kadınlara her erkek bakıyor malesef esas sorun attıgı tokat gıbı geldı bana
birde sız sırf kadın resımlerıne bakıyor dıye buyuk bır küslük cıkarıyorsunuz adam ewe cıcekle gelıyor boyle dize getırdıgınız bir adam nasıl tokat atabılıyor enteresan
çicekle gelmesi başka bi konuda kalbiml kırdığı için barıştık arkamı döndüm kadın resimlerine baktığını anladımkadınlara her erkek bakıyor malesef esas sorun attıgı tokat gıbı geldı bana
birde sız sırf kadın resımlerıne bakıyor dıye buyuk bır küslük cıkarıyorsunuz adam ewe cıcekle gelıyor boyle dize getırdıgınız bir adam nasıl tokat atabılıyor enteresan
Bunu erkekler yapıyor...sizi sevmediğini göstermez.Çok üstüne gidip şiddet görmüşsünüz.Bence bunun üstünde durun.Bir daha bunu yapmasına izin vermeyin.Ama buna fırsat vericek kadar germeyin ortamı.Tecrübeli evliler sakin ama vurucu olmayıda bilir.O zaman kuyruğunuzda dik olur.Çocuk yapmayın uzun süre gözlemleyin.Genellikle bu tokadın peşi gelir.Sakin olun.
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum anlatacak kimsem yok işin içinden çıkamıyorum. ben 7 aylık evliyim severek evlendik en sevdiğim yönü yalan söylemeyişi dürüstlüğüydü ama beni hayal kırıklığına uğrattı dün çıplak kadın fotoğraflarına baktığını gördüm tartıştık bitti ayrılıyorum senden dedim onu hiç ihmal etmedim her konuda hep mutlu etmeye çalıştım ama bana bunu yaptı neden baktın dediğimde yanlışlıkla çıktı ben açmadım diye yalanlar söyledi bana yalan söyleme bak gözümde düşüyorsun dedikçe yalan söyledi en sonunda itiraf etti baktım ama isteyerek açmadım dedi ben bunu kabullenemiyorum öncesinde başka bi konuda tartışmıştık çiçeklerle geldi akşam barıştık üstüne barışmamızın üstünden 1 saat geçmeden çıplak kadın fotoğraflarına baktığını yakaladım seven insan bunumu yapar ayrılmak istiyorum dedim bide tokatlarını yedim çok yalvardı pişmanım sana vurduğum içinde baktığım içinde bana bi şans ver dedi hayır bitti dedim sinir kırizi geçirdi kendine vurdu en sonunda tamam dedim ama bir daha olursa seni asla affetmem dedim ama tamam dedi bida olmayacak zaten isteyerek açmadım ama açılınca gözüm kaydı baktım dedi ama bugün araştırdığımda daha öncede baktığını gördüm neden baktın dedim yine yalan söyledi ben salak değilim nerden baktığını buldum yanlışlıkla açılacak bi yer değil yalan söyleyip durma artık dedim en sonunda gerçekten isteyerek baktığını söyledi ama yalan üstüne yalan söyleyerek benim güvenimi yıktı şimdi ne yapıcam bilmiyorum boşanmayı düşünüyorum tiksindim ondan karşımda öyle ağlarken bile yalan söylüyodu bide tokatları içimde sevgi diye birşey kalmadı 7 aylık evliyim bunu yaşadım ilerde çocuğum olduğundada böyle olursa herşey daha kötü olur ne yapmalıyım ne olur akıl verin..
bu kavgalarda da kadın boşamayacağı halde boşanıcam diyor komik oluyor yapamayacağınız ya da yapmayacağınız şeyleri söylemeyin...saygı yitirirsiniz...inandırıcılığınız kalmaz
yalan söylüyordu diyosunuz ya ne yani evet isteyerek çok beğendiğim için bakıyorum demesinimi beklediniz öyle dese affedecekmiydiniz
normale istesemde dönemem kaldıramıyorum çünki unutamıyorum her an beynime kazındı geldi özürler diledi tekrar ben aptalım seni kaybedince anladım dedi bugün annemlerleydim o kadar mutlulardıki kıyıpta söyleyemedim dünyalarını başına yıkamadım annemin bu ara bide çarpıntısı var babamı 12 yıl önce kaybettim tektutunacağım annem ona doktora gidecek bu hafta sonra söyleyimmi acaba diye düşünüyorum kayın valideme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?