Arkadaşlar hepimiz birbirimizin fikirlerine saygı duysak diyorum.. yani birbirinize kırıcı mesajlar yazmakla eline hiçbirşey geçmeyecek.. bir kadın gerçekten çaresiz ve fikirlerimizi soruyor ve ona yardımcı olmak yerine kişisel atışmalar yapmasak daha iyi olmaz mı?hepimiz kadınız ve bence en azından bu forum da atışmak yerine destek olsak birbirimize...nacizane fikrimi söylemek istedim umarım kabalık etmedim.. ikinize de sevgiler...
küçük kız çocuğu ben burdaki bütün mesajları düzgün okuyorum, ama siz agzınızdan çıkan kelimeyi duymuyorsunuz
2. sayfada yorum yaparken konu açan kızcağıza 'kaç kurtul demişsin , anene hemen söyle ayrılmak istiyorum de diye kendi boyundan fazla öglütler vermişssin küçük kız çocugu
ilalhi komedyaaaa
kusura bakmayin kizlar ben ilk defa briisiyle didisiyorum burda cok garip geliyo su an ama takti yani ben napiyim hayat99 durumunu anlattikca gece boyunca ona gore yorumlar yaptim yok su mesajina bak yok oraya bak yikici seni kucuk kiz cocugu seni iyice seviyeyi dusurduler dalga geciyorum artik.
komedya da turkce bi kelime degil ayrica komedi ya da komik diyebilirsin genelde komigimdir dalga gecesim geldi sizle yaa kucuk kiz cocuguu kucuk kiz cocuguu dalga mi geciyon ablam sen yaa
biri edebiyat yapıyordaaa:52
dikkat et de dalga geçilen olmayasınnnn...
neyse çok şey söylerimde banlanmayayım şimdi
maalesef bizde hala cinsel tabular var. dini görüşlerimiz ile cinsel olaylar birbirine zıtmış gibi görünüyor. ister kabul edin ister etmeyin mutlu bir evlilik için cinsel doyum şart. kadın bunu o kadar önemsemezken erkek için oldukça ciddi bir konu. çoğu erkek evde eşi tarafından cinsel yadırgamaardan dolayı , yada eşinin yadırgayacağı korkusula bu durumu ya kendi kendine aşmaya çalışıyor yada başka ortamlara taşımaya başlıyor. tabi hayta erkekler konu dışı ama bazen belkide erkekler bu yüzden haytalaşıyor. bi kere tadını aldımmı bırak mak zor geliyor. burda erkekleri savunmuyorum ama hemcinslerimin cinsellikle daha fazla ilgilenmelri gerektiğini düşünüyorum.
Zaman yok mu şu zaman.Düşüşünün ergenlikten itibaren bu tarz foto yada video seyrettirdiğiniz birine bir zaman sonra yatak odası sığ kalacaktır,tahrik olması güçleşecektir,adamlar neler neler görüyor yanlış mıyım ben ?
dogru soyluyorsun canim :26: ins bana o %10 luk duser diye dua etmeye basliyorum ben bu durumdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?