eşimi ya kaybettim ya da kaybediyorum lütfen yardım edin....

40 ınada gelse 25 gösterirmiş.onu söylerken Allahtan kork deseydin garantisi varmıymış peki.

gazan mübarek olsun arkadaşım:lepi::lepi::lepi:

unutma ama bunların hiç biri erkekler için değiiil
kendimiz için
aynaya baktığında harika birini görüp sen kendini mutlu et yeter
gerisi kendiliğinden geliyooooohihoyyythihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:

tebrikler canım başaracağına hepimiz inanıyoruz.ama bunlarıda kendin için yaptığını unutma
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Erkekler ne tuhaf ya..
Bazilari görsellige önem verir, sanirim esinizde o tip insanlardan..
Bence biran önce zayiflayin. Ama saglikli bir sekilde.
Sabredin, azmedin ve kilolarinizi verin.
Kilo verirken evin icinde dahi olsaniz bakimli olun.
Tekrar 55 kiloya düstügünüzdede, bu sefer siz ona bir süre uzak gibi durun.
Ozaman nasilda ayaklariniza kapaniyor.

39 kilomuakannehir

Canim doktora gittin mi sen?

49 desen neysede, 39.. boyun kac peki?

ben de 43 kiloyum ama sizinki iyice az yahu :) 154 cm boyum böyle olunca ben pek zayıf durmuyorum. ama sizinki sağlıksız olmasın? Boyunuz kaç?

cnm ya üzülme önce kendine bak kilo ver saşını falan yaptır evde de süslen püslen...
bnmde 6 aylık bir kızım var...kilolarımı vermeye çalışıyorum ...akşamları kızımı arabaya koyup gezdiriyorum bende yürümüş oluyorum ..
evde hep bakımlıyım eşimin karşısına asla salaş çıkmamaya çalışıyorum..o gelmeden saçımı tararım parfümümü sıkarım kıyafet değişirim...ne bilim bunlar aklıma gelen...
sen kendini mutlu hisset ki bu eşine de yansısın...

39 kılo olan arkadasım bence derhal bı doktora gorun bı saglık problemı olmasın allah korusun...

Çok güzel bir mevsimdeyiz, bütün imkanlardan faydalan, Salatalık, domates, yağsız salata, maden suyu, günde beş litre su... Genelde haşlama olarak yersen yemeklerini çok çabuk fayda görürsün. Ben 29 kilo verince de eşim ilgisizdi, ama ben onu boşayınca köpek oldu kapıma.... Başka şehir, yeni bir hayat.... Arkama bakmıyorum, ama benim çocuğum yok, olsa farklı mı olurdu bu yorumu yapabilecek konumda değilim maalesef. Arkadaşım sana manevi olarak bütün desteğimi vereceğim. Hakkında hayırlısı olsun. Onun burnunu öyle bir sürttür ki kıvılcımlar çıksın... Yak bu gezegeni, senden kıymetli değil ya...

bak canım bi bakım yap kendıne giyin sür sürüştür cilve yap bak nasıl gelıyor yanına erkek milleti bu cilve yapan kadınları severler

herşeyide bizler yapıyoruz yok kendimize bakalım yok saçımızı boyuyalım yok kilo verelim eeeeee erkekler ne yapıyor beş karış surat ayol bunlar için değil kendimiz için yapalım.
yine yaranılmaz erkeklere ne yapsan batar kendinide bir b... zannerderler birde havalara girip gezinirler.
son günlerde feministlik sergiliyorum belki ama hep bizler fedakarlık hep bizler yapıcı oluyoruz.
sözüm meclisten dışarı tabi.

kızlar süpersiniz hepinizi çok çok öpüyorum...dayanışma diye ben buna derim... gerçekten hepinize binlerce kez tşkler..

bu arada 39 kilo olan arkadaşım bence kilo alıcı birşeyler yap hatta şöyle yapalım beraber doktora gidelim...benim fazla olanları sana vereyim ne güzel olurdu yaaa ...offf şöyle ışın gibi bir şey olsa hemen düğmeye bassam da hemen kilodan kurtulsam ne güzel olurdu birde çok sabırsız biriyimdir hanımla...çok tez canlıym birşey olacaksa hemen olmalı illaaa...hiç öyle uzun süreler kasıyor beni sıkıyor beni...ama işte sabır etmem lazım....

aslında ne kadar kötü değil mi hiç ortasını bulamayacağız heralde sen çok zayıflıktan şikayetçisin ben çok kilodan neden böyle biz kadınlar hep sorunlarla uğraşıyoruz offfff

Birşey merak ettim.
Sıkıntılarınızda kilonun ne kadar rolü olduğunu düşünüyorsunuz?
Eğer kilo verirseniz, sıkıntılarınız ufacık olsa da azalır mı?
Eşiniz yeniden sizinle ilgilenmeye başlar mı?

Son düzenleme:

diğer sayfaları okumadım ama senin sorunun kilonla ilgili..

spor salonuna gitmeyi denedin mi.. spora gidecek durumun yoksa meselaebru şallının pilatesi var çok etkili ve postürünü hemen düzeltiyor. tvden takip etmene gerek yok. google yaz eebru şallı tv8 diye 2 yıllık tüm pilates videoları çıkıyor başla en başından...

çocuğunla yap gerekirse bak nasıl bedenin de ruhun da kendine gelecek.

boğazıdan da kıs. börek tatlı kızartma ekmekden kaçın.. eşin bu gayretini görünce seni takdir de etmeye başlar...

39 kilomuakannehir

Canim doktora gittin mi sen?

49 desen neysede, 39.. boyun kac peki?

defalarca doktora gittim her türlü sağlık taramasından geçtim ama zayıflığımla ilgili hiçbir sağlık problemim çıkmadı
boyum 1 58
işin kötüsü kimse bana inanmıyor bu kiloda kalmak için yemek yemiyosun diyolar
tamam insan ince görünmek ister ama bu kadar değilki :çok üzgünüm:

aslında ne kadar kötü değil mi hiç ortasını bulamayacağız heralde sen çok zayıflıktan şikayetçisin ben çok kilodan neden böyle biz kadınlar hep sorunlarla uğraşıyoruz offfff

hayatta hep uğraşmak zorunda olduğumuz problemler mutlaka vardır birini halledersin biri çıkar bunların hepsi üstesinden gelinebilecek şeyler allah kimseye altından kalkamayacağı dert vermesin

Hadi bugün neler yaptığını anlat bize.... En fazla sana moral verebiliriz, zaten şu anda tek ihtiyacın olanda bu bence. ınan bu azimle devam edersen çok kısa bir zamanda mucizelere imza atacaksın. Sadece inan.

kızlar bugün yoğun bir gündü dışarda müşterilere çok koşturdum sabah güzel kahvaltı yapıyorum öğlen yemeğinde salata makarna yiyorum...akşam olarak ızgara tarcih ediyorum çoğunlukla yine salata ve üzerine bir kaç dilim tavuk ızgara sonrası acıkmalarıma ise meyve ve su ile geçiştiriyorum....ayrıca akşamları bizim burda yürüyüş yeri var orda yürüyüşe çıkıyorum....2 saat yürüdükten sonra parkın içinde aletler var aletleri çalışıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…