Eşimi yakaladim

Eşinin yaptığı normal sayılabilir çünkü şu an aktif bir cinsellik yok ama sen nasıl lavaboya pat diye dalarsın asıl normal olmayan bu. Kaka yaparken yakalasan daha mı rahat olacaktı için???
Hic yapmazdım inan o an belki anladim o hırsla girdim bilmiyorumm

Ya youtube yüklü bi hatun videosu iste orası burası acık onu izliyordu
Eşine " bunun farkında olduğunu, onu anladığını, ama bunun hamilelikten sonra ki cinsel hayatınızı etkilememesini, o zaman da tekrar ederse böyle durumun bunu kabul edemeyeceğinizi" söyleyin. Güzel konuşun, güzel anlatın. Yargılamadan.

Hamileyken ben de eşime uzun süre yaklaşamadım hatta eşimin o çok sevdiğim teninin kokusu bile midemi bulandırmıştı
Sonuçta hamileyken onların da bebeğini taşıyoruz. Başka kadınlara bakmaları bence hiçbir şekilde normal değil.
Ben 9 ay sex yapamıyorsam o da yapmasın bi zahmet hamilelikten kaynaklı sonuçta keyfimizden değil.

Vallahi biraz sabretse ne olur sanki diyeceğimde bilemedim şimdi herkes nefis terbiyesi yapamaz. Hele ki konu cinsellik ve erkeklerse daha sıkıntılı oluyor. Benim başıma gelse sanırım kendini tatmin etmesine değilde çıplak kadınlara bakmasına daha çok kızardım. Herkesin hayat çok görüşü farklı sonuçta. Madem sabır gösteremiyorsun kendini tatmin et eyvallahta harama bakmaya lüzum yok. Olaya bu açıdan yaklaşırdım ben.
Evet ona üzüldüm zaten başka bi görüntüyle o halti yemesine. Aslında beni beğenmediğini filan düşündüm

Eşinin yaptığı normal sayılabilir çünkü şu an aktif bir cinsellik yokmuş ama sen nasıl lavaboya pat diye dalarsın asıl normal olmayan bu. K.ka yaparken yakalasan daha mı rahat olacaktı için???
Lavabo mu??Nasil yani??hem lavaboya ne icin girdigi belli sanki o da önlemini alip kilitleseydi kapiyi!!Yapamaz diyemeyiz ama belli ettirmesinler.

Hiçbişey olmamaış gibi davranacaktım ama bütün gece içim içimi yedi gece rüyama bile girdi
Kesinlikle git konus ben o an ariza cikarirdim.Anlamadigini falan bile dusunmus olabilir acik acik konus.Ben evli degilim o yuzden erkek bu yapar mevzularina aliskin degilim ve bana ters geliyor üzüyor

Neden hiçbşey olmamış gibi davrandınız??
Niye kapıyı çalmıyorsun diye bi de üste çıkıyor :oha:
Ağzının ortasına iki tane patlatıp o işi yaptığı eline tükürüp şeyinede iki tekme sallamak varmış ya neyse ...

Hamileyken ben de eşime uzun süre yaklaşamadım hatta eşimin o çok sevdiğim teninin kokusu bile midemi bulandırmıştı
Sonuçta hamileyken onların da bebeğini taşıyoruz. Başka kadınlara bakmaları bence hiçbir şekilde normal değil.
Ben 9 ay sex yapamıyorsam o da yapmasın bi zahmet hamilelikten kaynaklı sonuçta keyfimizden değil.
Bende su an o durumdayım bana yaklaşmasından bile tiksiniyorum bu durumda normal mi onuda bilmiyorum ama sizdede olmuş bak normal demek. Adamdan tiksindigimi belli ediyorum resmen yalan değil o da anliyor

O an öyle düşündüm bende ama sonra ya gerizekalı gibi anlamadığımı düşündüyse dedim anladigimi bilmesini istiyorum tek derdim bu aslinda

Konuşmadan için rahat etmeyecekse, o zaman onu anladığını ama başka kadını düşünerek bunu yaptığı için ona kızdığını anlat. Suçlamadan sakince tabi...

Bende su an o durumdayım bana yaklaşmasından bile tiksiniyorum bu durumda normal mi onuda bilmiyorum ama sizdede olmuş bak normal demek. Adamdan tiksindigimi belli ediyorum resmen yalan değil o da anliyor
Ben de öyleydim gerçekten ve eşimi uzun süre yaklaştırmadım hamileliğin ilk aylarında ayda iki belki oluyordu.
Son 3 ayda toplam iki kere anca olmuştur.
Ve biz yeni evliydik hemen hamile kaldım.
Sonra emzirme dönemi yine isteksizlik ve kuruluk oldu daha emzirme dönemi bitince yeni yeni başladı bizim cinsellik.
Ona rağmen çocukla doğru düzgün cinsel hayatımız yok yani öyle haftada üç kere falan oluyor diyenleri duyuyorum da ohooo bana fazla:işsiz:

Ben o durumlardayken yakalasaydım ağzından burnundan getirirdim.

Konuyu açıp açmamakla bogusuyordum saatlerdir ama dayanamicam açtım içim içimi yiyor. Dün akşam esim işten geldi bende mutfakta yemek filan ugrasiyordum baya yoğundum misafir gelecekti filan neyse eşime yemek hazır diye seslendim ben bi lavaboya gircem dedi tamam dedim bende o sırada içeri geceyim tvye bakayım dedim tv de youtube açık smart tv bizimki biraz özellikli neyse tv kumandasını aldım değiştirmeye çalışıyorum olmuyor birden bi video açıldı ekranda çıplak bi kadın poz veriyor şok oldum kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor hemen eşimin yanına kostum başka zaman kapıyı çalmadan asla girmem içeri ama yakalayacam ya iste pat girdim uygunsuz vaziyette gördüm onu anlayın iste nasıldı filan diye sormayın kızlar çok utanıyorum. Sonra o anladım bizim telefon bağlanıyor tvye bi şekilde nasıl olduğunu bile bilmiyorum yanlışlıkla bağlanmış bu telefondan izlediği ekrana yansımış. Niye kapıyı çalmıyorsun diye kızdı bide bana bende ekranda tuhaf bisey çıktıda ondan öyle geldim dedim hemen anladı geldi kapattı ben hiçbişey demedim yüzüne vurmadım anladigimi fark etti mi bilmiyorum yüzüne vurmadigima pişmanım şimdi. Bide şöyle bi sıkıntım var belki hak verebilirim bu yönden hamileyim ve bir aydır filan dokundurmuyorum kendime öpmeye kalksa itiyorum sürekli midem bulanıyor herşeyden opusmekten cinsellikten bile sizce bu yaptığı normal mi eşimin ona hesap sormalimiyim

Uzun süre cinsellik olmayınca bunlar olabilir .Sevimsiz ama robotto değiller sonuçta.Geçiçi bir süre bu.Bir şekilde kendini tatmin etmek istiyor.Bence bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyebilirsiniz.
Kendini öptürmemeyi doğru bulmuyorum.Erkek olsam kızardım o kadarda değil derdim.Ters tepebilir.Siz soğudukça o daha çok soğuyabilir.

Bir kadınla yakaladınız sandım başlıktan.
Bir aydır eşinizi kendinizden bu kadar uzak tuttuğunuz için yaptığı anormal gelmedi bana.

Kaç yaşındasınız ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama insanın bu konuların normal oluşunu anlaması için biraz zaman gerekiyor.düzenli cinsellik yaşayan kişilerin de mastürbasyon yapabileceğini yani.ki sizin durumunuz 1 aydır cinsellik aşamasına gelmeden kur yaparken bile sekteye uğramış.bu durum normal siz eşinizle hergün ilişki yaşasanız bile normal olurdu çünkü insanların bir eşleriyle paylaştığı bir de kendilerine özel fanteziler,mastürbasyon istekleri olabiliyor.sizinle paylaştığı sekteye uğramadıkça sorun olmayacağını düşünüyorum.ki erkeklerin birçoğunun ergen yaşlardan itibaren sıklıkla başvurdukları ve alışık oldukları bir yöntemken:)kafanıza takacak bir durum yok böyle birşeyle bir daha karşılaşırsanız yanına gidip hesap sorup onu utandırmayın

Bence bu konuda erkekleri kadinlarla kiyaslamak yanlis olur, kadin 1 sene yapmasa da olur, Ama erkeklerde baska sanki. Yeme icme Gibi bir ihtiyac onlar icin. Her gün olmasada hAftada 2,3 kez ihtiyaci olmasi normal, Sayilar kisiden Kusine degisebilir .Adam gelmis yanina kac kez , sana bi Sekilde ihtiyacini göstermis, Sende geri cevirmissin. Oda careyi böyle yapmakta bulmus demekki, tabii öyle seylere bakmasi haram. Kendi kendine kendini tatmin etmesine kizmamalisin bence. Öyle bisey seyretmesini istemedigini söyleme bence, erkeklere neyi yasaklarsan o cok tatli gelir, konu haline getirme. O anda tepki vermemen cok dogru olmus o acidan.

Erotik videolar evlilikte hoş olmasada 1 ay malesef erkekler için uzun bir süreç bence mazur görün sonuçta sizi aldatmamış...

Kaç yaşındasınız ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama insanın bu konuların normal oluşunu anlaması için biraz zaman gerekiyor.düzenli cinsellik yaşayan kişilerin de mastürbasyon yapabileceğini yani.ki sizin durumunuz 1 aydır cinsellik aşamasına gelmeden kur yaparken bile sekteye uğramış.bu durum normal siz eşinizle hergün ilişki yaşasanız bile normal olurdu çünkü insanların bir eşleriyle paylaştığı bir de kendilerine özel fanteziler,mastürbasyon istekleri olabiliyor.sizinle paylaştığı sekteye uğramadıkça sorun olmayacağını düşünüyorum.ki erkeklerin birçoğunun ergen yaşlardan itibaren sıklıkla başvurdukları ve alışık oldukları bir yöntemken:)kafanıza takacak bir durum yok böyle birşeyle bir daha karşılaşırsanız yanına gidip hesap sorup onu utandırmayın
Bunları düşünürek o an sustum ama kadiniz iste illaki içimizi kemirir sonra biseyler salak olduğumu düşündü anlamadığımı sandı diyorum.Bide başka kadına bakıp tatmin oluyor ona sınır oldum

Back
X