- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Kaç yaşındasınız ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama insanın bu konuların normal oluşunu anlaması için biraz zaman gerekiyor.düzenli cinsellik yaşayan kişilerin de mastürbasyon yapabileceğini yani.ki sizin durumunuz 1 aydır cinsellik aşamasına gelmeden kur yaparken bile sekteye uğramış.bu durum normal siz eşinizle hergün ilişki yaşasanız bile normal olurdu çünkü insanların bir eşleriyle paylaştığı bir de kendilerine özel fanteziler,mastürbasyon istekleri olabiliyor.sizinle paylaştığı sekteye uğramadıkça sorun olmayacağını düşünüyorum.ki erkeklerin birçoğunun ergen yaşlardan itibaren sıklıkla başvurdukları ve alışık oldukları bir yöntemken:)kafanıza takacak bir durum yok böyle birşeyle bir daha karşılaşırsanız yanına gidip hesap sorup onu utandırmayın
Katılıyorum size.
Erkekler ve kadınlar çok çok farklı bu açıdan bakınca.
Ben düzenli seks hayatım varken de mastürbasyon yapabilirim. Bu normal. İkisinin yeri farklı çünkü. Kaldı ki bu olayda adamı yanınıza yaklaştırmıyormuşsunuz.
Ben banyoya dalmanızı ve sanki adam suç işliyormuş gibi onu basmak istemenize anlam veremedim. Bence çok saygısızca.