- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Kaç yaşındasınız ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama insanın bu konuların normal oluşunu anlaması için biraz zaman gerekiyor.düzenli cinsellik yaşayan kişilerin de mastürbasyon yapabileceğini yani.ki sizin durumunuz 1 aydır cinsellik aşamasına gelmeden kur yaparken bile sekteye uğramış.bu durum normal siz eşinizle hergün ilişki yaşasanız bile normal olurdu çünkü insanların bir eşleriyle paylaştığı bir de kendilerine özel fanteziler,mastürbasyon istekleri olabiliyor.sizinle paylaştığı sekteye uğramadıkça sorun olmayacağını düşünüyorum.ki erkeklerin birçoğunun ergen yaşlardan itibaren sıklıkla başvurdukları ve alışık oldukları bir yöntemken:)kafanıza takacak bir durum yok böyle birşeyle bir daha karşılaşırsanız yanına gidip hesap sorup onu utandırmayın
anladığını bilse kendini başarılı mı hissedeceksin arkadaşım. bu bi ayıp değil ele aleme mi gitsin nedir yani? anladığını anlasın da yüzgöz olun mu istiyorsun.Zaten bu yönden düşündüğüm için hiçbişey yapmadım ama anladigimi bilmesini istiyorum sadece
Tamam siz itmişsiniz,öpmesine bile müsade etmemişsiniz bu anlamda eşinize hak verebilirim,sonuçta aldatmıyor ama misafir gelecek siz mutfakta cebelleşiyorsunuz ,geceyi bekleyemezmiydi? Bende bunu anlayamıyorum.Konuyu açıp açmamakla bogusuyordum saatlerdir ama dayanamicam açtım içim içimi yiyor. Dün akşam esim işten geldi bende mutfakta yemek filan ugrasiyordum baya yoğundum misafir gelecekti filan neyse eşime yemek hazır diye seslendim ben bi lavaboya gircem dedi tamam dedim bende o sırada içeri geceyim tvye bakayım dedim tv de youtube açık smart tv bizimki biraz özellikli neyse tv kumandasını aldım değiştirmeye çalışıyorum olmuyor birden bi video açıldı ekranda çıplak bi kadın poz veriyor şok oldum kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor hemen eşimin yanına kostum başka zaman kapıyı çalmadan asla girmem içeri ama yakalayacam ya iste pat girdim uygunsuz vaziyette gördüm onu anlayın iste nasıldı filan diye sormayın kızlar çok utanıyorum. Sonra o anladım bizim telefon bağlanıyor tvye bi şekilde nasıl olduğunu bile bilmiyorum yanlışlıkla bağlanmış bu telefondan izlediği ekrana yansımış. Niye kapıyı çalmıyorsun diye kızdı bide bana bende ekranda tuhaf bisey çıktıda ondan öyle geldim dedim hemen anladı geldi kapattı ben hiçbişey demedim yüzüne vurmadım anladigimi fark etti mi bilmiyorum yüzüne vurmadigima pişmanım şimdi. Bide şöyle bi sıkıntım var belki hak verebilirim bu yönden hamileyim ve bir aydır filan dokundurmuyorum kendime öpmeye kalksa itiyorum sürekli midem bulanıyor herşeyden opusmekten cinsellikten bile sizce bu yaptığı normal mi eşimin ona hesap sormalimiyim
Bide başka kadına bakıp tatmin oluyor ona sınır oldum
bu konulardan gına geldiKonuyu açıp açmamakla bogusuyordum saatlerdir ama dayanamicam açtım içim içimi yiyor. Dün akşam esim işten geldi bende mutfakta yemek filan ugrasiyordum baya yoğundum misafir gelecekti filan neyse eşime yemek hazır diye seslendim ben bi lavaboya gircem dedi tamam dedim bende o sırada içeri geceyim tvye bakayım dedim tv de youtube açık smart tv bizimki biraz özellikli neyse tv kumandasını aldım değiştirmeye çalışıyorum olmuyor birden bi video açıldı ekranda çıplak bi kadın poz veriyor şok oldum kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor hemen eşimin yanına kostum başka zaman kapıyı çalmadan asla girmem içeri ama yakalayacam ya iste pat girdim uygunsuz vaziyette gördüm onu anlayın iste nasıldı filan diye sormayın kızlar çok utanıyorum. Sonra o anladım bizim telefon bağlanıyor tvye bi şekilde nasıl olduğunu bile bilmiyorum yanlışlıkla bağlanmış bu telefondan izlediği ekrana yansımış. Niye kapıyı çalmıyorsun diye kızdı bide bana bende ekranda tuhaf bisey çıktıda ondan öyle geldim dedim hemen anladı geldi kapattı ben hiçbişey demedim yüzüne vurmadım anladigimi fark etti mi bilmiyorum yüzüne vurmadigima pişmanım şimdi. Bide şöyle bi sıkıntım var belki hak verebilirim bu yönden hamileyim ve bir aydır filan dokundurmuyorum kendime öpmeye kalksa itiyorum sürekli midem bulanıyor herşeyden opusmekten cinsellikten bile sizce bu yaptığı normal mi eşimin ona hesap sormalimiyim
Lavabo mu??Nasil yani??hem lavaboya ne icin girdigi belli sanki o da önlemini alip kilitleseydi kapiyi!!Yapamaz diyemeyiz ama belli ettirmesinler.
Ya NapimZalımsın kız
Canım evlimisin bilmiyorum ama seninki biraz hayal.tabiki helaline bakması en doğrusu ama hamile kaldığında eğer rislkli durumlar varsa ve uzaksan , erkek hormonlarına engel olamazki.yaradılışı böyle.Ya Napimbence bu da bir aldatmaya giriyor... Nefsini köreltsin azıcık. Bende çıplak adam fotolarına Bakim o Zaman. Tövbe tövbe. Iyyy midem bulanır benim. Erkek dediğin ayyy pardon adam gibi adam dediğin sadece helaline bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?