Eşimi yakaladim

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Konuyu açıp açmamakla bogusuyordum saatlerdir ama dayanamicam açtım içim içimi yiyor. Dün akşam esim işten geldi bende mutfakta yemek filan ugrasiyordum baya yoğundum misafir gelecekti filan neyse eşime yemek hazır diye seslendim ben bi lavaboya gircem dedi tamam dedim bende o sırada içeri geceyim tvye bakayım dedim tv de youtube açık smart tv bizimki biraz özellikli neyse tv kumandasını aldım değiştirmeye çalışıyorum olmuyor birden bi video açıldı ekranda çıplak bi kadın poz veriyor şok oldum kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor hemen eşimin yanına kostum başka zaman kapıyı çalmadan asla girmem içeri ama yakalayacam ya iste pat girdim uygunsuz vaziyette gördüm onu anlayın iste nasıldı filan diye sormayın kızlar çok utanıyorum. Sonra o anladım bizim telefon bağlanıyor tvye bi şekilde nasıl olduğunu bile bilmiyorum yanlışlıkla bağlanmış bu telefondan izlediği ekrana yansımış. Niye kapıyı çalmıyorsun diye kızdı bide bana bende ekranda tuhaf bisey çıktıda ondan öyle geldim dedim hemen anladı geldi kapattı ben hiçbişey demedim yüzüne vurmadım anladigimi fark etti mi bilmiyorum yüzüne vurmadigima pişmanım şimdi. Bide şöyle bi sıkıntım var belki hak verebilirim bu yönden hamileyim ve bir aydır filan dokundurmuyorum kendime öpmeye kalksa itiyorum sürekli midem bulanıyor herşeyden opusmekten cinsellikten bile sizce bu yaptığı normal mi eşimin ona hesap sormalimiyim

O an hic bisey olmamis gibi devam edip simdi mi takildiniz.s Konusmak icin biraz gec kalmissiniz sanki.s

Konu taşınmadan yazayım bari. Bence eşinizin yaptığı normal ama sizden saklaması anormal. Utandı belki o anda. Bence hiçbirşey olmamış gibi davranın. Sakın aranıza mesafe koymayın.
Yanlış yeremi açmışım konuyu

Bence eşinizin durumu gayet normal. Sonuçta bur aydır aranızda bir şey olmamış. Gidip başkasında aramamış kendi kendine çaresine bakıyormuş. Boş yere konuşup aranızda gerilim oluşturmayın. Ama illa ki konuşacam derseniz de suçlayıcı tarzda konuşmamanızı tavsiye ederim.

Erkeklerin hormonları bayanları gibi değil ki. Ben 1 yılda dururum bir şey yapmadan ama erkek farklı. Eğerki ilişkinize bu durum yansırsa sonradan o zaman kızarsınız. Ama şimdilik bence bir şey yok.
O an öyle düşündüm bende ama sonra ya gerizekalı gibi anlamadığımı düşündüyse dedim anladigimi bilmesini istiyorum tek derdim bu aslinda

Utanmasi gereken biri varsa o eşin ,1 ay nedir ki gayet normal belli bir sebebin var.Gercekten Çok iğrenç bir durum:olamaz:ben olsaydim eşimi bir süre görmezden gelirdim.Tepkini ortaya koymassan yine bu gibi durumlarla karşilaşirsin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi biraz sabretse ne olur sanki diyeceğimde bilemedim şimdi herkes nefis terbiyesi yapamaz. Hele ki konu cinsellik ve erkeklerse daha sıkıntılı oluyor. Benim başıma gelse sanırım kendini tatmin etmesine değilde çıplak kadınlara bakmasına daha çok kızardım. Herkesin hayat çok görüşü farklı sonuçta. Madem sabır gösteremiyorsun kendini tatmin et eyvallahta harama bakmaya lüzum yok. Olaya bu açıdan yaklaşırdım ben.

Konuyu açıp açmamakla bogusuyordum saatlerdir ama dayanamicam açtım içim içimi yiyor. Dün akşam esim işten geldi bende mutfakta yemek filan ugrasiyordum baya yoğundum misafir gelecekti filan neyse eşime yemek hazır diye seslendim ben bi lavaboya gircem dedi tamam dedim bende o sırada içeri geceyim tvye bakayım dedim tv de youtube açık smart tv bizimki biraz özellikli neyse tv kumandasını aldım değiştirmeye çalışıyorum olmuyor birden bi video açıldı ekranda çıplak bi kadın poz veriyor şok oldum kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor hemen eşimin yanına kostum başka zaman kapıyı çalmadan asla girmem içeri ama yakalayacam ya iste pat girdim uygunsuz vaziyette gördüm onu anlayın iste nasıldı filan diye sormayın kızlar çok utanıyorum. Sonra o anladım bizim telefon bağlanıyor tvye bi şekilde nasıl olduğunu bile bilmiyorum yanlışlıkla bağlanmış bu telefondan izlediği ekrana yansımış. Niye kapıyı çalmıyorsun diye kızdı bide bana bende ekranda tuhaf bisey çıktıda ondan öyle geldim dedim hemen anladı geldi kapattı ben hiçbişey demedim yüzüne vurmadım anladigimi fark etti mi bilmiyorum yüzüne vurmadigima pişmanım şimdi. Bide şöyle bi sıkıntım var belki hak verebilirim bu yönden hamileyim ve bir aydır filan dokundurmuyorum kendime öpmeye kalksa itiyorum sürekli midem bulanıyor herşeyden opusmekten cinsellikten bile sizce bu yaptığı normal mi eşimin ona hesap sormalimiyim
Normal tabi ki, için rahat olsun. Bir ay olmuş, adam patlar artık. Başkasına gitmektense kendi işini kemdi halletmesi daha iyi...

Back
X