• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
Konumuz bu mu?
Neden illa polimik yaratmaya calisiyorsunuz?

Konumuz baska. Bir daha okuyun lutfen
.

Son düzenleme:
Bence en uygunu ailece az görüşmeniz, siz kendiniz kız arkadaşınızla görüşmeye devam edin bence. Sizi rahatsız ediyorsa bu durum artık geri dönüşü yok bir kere gıcıklanmışsınız

Ya bu kızlı-erkekli oturmak olayı yaşanıyor. Misal biz yozlaşma sınırında açık fikirli bir aileyiz :KK53: Buna rağmen grup yemeklerinde aa bi bakıyorum kızlar mutfakta, herifler salonda!! Lan diyorum bu ne biçim iş, ama oluyor işte.

merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel ki:KK43: inanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim

Esegin aklina karpuz kabugu dusurmeyin derler ya bu durumu esinize hissettirmeyin. O kizin bahsini acmayin ve esiniz evde olmadigi zmblar gorusun. Hem kopmazsiniz arkadasinizdan hemde esinizle karsilasmaz. Bu arada fizik dis guzellik fln onemliyse sizde fiziginize dikkat edin. Kendinize guveniniz gelir

Bence yalnis düşünüyorsun
Benim arkadaşım var çok güzel fiziği herşeyi çok güzel eşim onun için birgün
_ ne kadar çirkin bir bayan dedi.
Şok oldum
_neresi çirkin dedim
_oda erkeğe benziyor dedi..
_sacmalama dedim ozaman sen beni nasıl beğendin dedim
:))
Yani benim güzelim başkasına gore degildir.
Ikincisi bende bir yere gitsem eşinde tam isim itibariyle kimlerle olduğunu merak eder aynen bende öyle.
Peki arkadaşın evlimi

Ben de oyleydim universitedeyken. En yakin arkadasimi o kadar cok severdim ki okul bitince onu cok ozleyecem diye aglardim o derece. Ama gel gor ki sevgilimle(simdi esim) asla bir araya gelmelerini istemezdim.cok kiskanc birisi degilim ama nedense en yakin arkadasimdan hastalik derecesine kiskanirdim. Tum ciddi kavgalarimizda bu sebeple olmustur. Cok sukur artik hic gorusmuyorlar. Cunku benim bu anlamsiz tavirlarim yuzunden en yakin arkadasimla da aramiz ister istemez sogudu. Ama hic de uzgun pisman degilim. Yani hala aklima geldikce cinlenirim. Sebebi nedir hic bilmiyorum. Oyle dunyalar guzeli bir kiz da degildi. Veya esim cok cok yakisikli birisi degil. Ama his iste.

Sok oldum yorumlara resmen. Napicaksiniz guzel bir kadin olan her ortamdan kocalarinizi hayalet gormus gibi kaciracak misiniz? Esiniz de guzel bulabilir, siz saniyo musunuz ki gun icinde kimseyi begenmiyor? Bence bu hastaliktir, kadin olmakla da alakasi yoktur. Sirf kadin guzel diye kiskanmak normal bir durtu degil, bunu normal kabul edenlerin de kiskanclik seviyeleri normal degildir.

Ayrica ben boyle esleri korumaya calismayi da anlamiyorum. Aldaticaksa gitsin aldatsin, benim sinir koymamla aldatmayan koca illa ki aldatir, oylesinin de yolu acik olsun zaten

esimin bisey yapacagindan degil:) aklina takilma ihtimali beni rahatsiz ediyor mesela hayal eder, gormek ister filan. yani adamin aklini da okuyamam sonucta ama bu da benim derdim iste ne yapabilecegimi bilmedigimden soruyorum
Ben kızı çok merak ettim neymiş bu kadar güzel.belkide size öyle geliyordur.mesela ben birce akalayı çok beğenirim eşim hiç beğenmez.belki eşiniz beğenmiyordur.

Sok oldum yorumlara resmen. Napicaksiniz guzel bir kadin olan her ortamdan kocalarinizi hayalet gormus gibi kaciracak misiniz? Esiniz de guzel bulabilir, siz saniyo musunuz ki gun icinde kimseyi begenmiyor? Bence bu hastaliktir, kadin olmakla da alakasi yoktur. Sirf kadin guzel diye kiskanmak normal bir durtu degil, bunu normal kabul edenlerin de kiskanclik seviyeleri normal degildir.

Ayrica ben boyle esleri korumaya calismayi da anlamiyorum. Aldaticaksa gitsin aldatsin, benim sinir koymamla aldatmayan koca illa ki aldatir, oylesinin de yolu acik olsun zaten
Ayrıca erkekler karılarını,karılarından çok daha çirkin kadınlarla aldatıyorlar.

Sizle evlenirken eşiniz arkadaşınızı tanimiyor muydu?Yada sizden çok güzel olduğunu düşündüğünüz biri???
Sizi seçtiğine sizinle olduğuna göre sizi gerçekten beğeniyor demekki Kendinize kuruntu etmenin anlamı yok gerçekten

Bknz: özgüven eksikliği.
"Kız çok çok çok güzel" = "kendimi beğenmiyorum ve eşimin de beğenmediğini düşünerek ona yöneleceğini sanıyorum"
Bu kafa yapısı sizi yorar.
Güzellik görecelidir kaldı ki eşiniz sizinle evli şu an yani hayatının kadını sizmişsiniz ki sizinle evlenmiş değil mi? Bu kadar fesatlaşmaya gerek yok diyorum ben.
Kendinize güvenin.

merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel ki:KK43: inanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim
Kadınız sonuçta hissedilebilir duygular ama üzerinde bu denli yoğunlaşılcak denli deil. Eşinin tavırları bence senin bu duygularını depreştirmiş. Ben olsam aynı ortamada sokarım çekinmem, senin aynı ortama sokmama tavırlarınla durumu dizginliyceksen o dizginleri bırak derim.

Cok cok guzel kadinla bende arkadaslik yapmiyorum malesef bende kiskancim
Cok guzel olmak suc degil tabi ki ama ben sahsen esim dahil hic bi erkege guvenmiyorum o yuzden yapmiyorum
Tabi ki etrafimizda cok guzel kizlar var olacak da bunu engelleyemeyiz ama tutup da cok guzel bi kiz arkadasimla esim ben vs.surekli takilmam nadir gorusurum tek gorusurm ya da dugunden dugune bayramdan bayrama falan...
Benim de elimde degil bu devirde erkeklere guven olmuyo
Ben seni hakli buldum

Ya amaan yine konuyu çeşit çeşit yerlere çekmişsniz.Kızcağız gayet açık ve net anlatmış derdini,kocamı kapacak elimden mi demiş,kocam yılışıyo mu demiş? Arkadaşımın kocamda gözü var mı demiş? Aksine arkadaşımı seviyorum görüşmek istiyorum ama yanında rahat edemiyorum napabilirim, sırf bu yüzden görüşmeyi kesmek istemiyorum demiş.

Konu sahibi arkadaşım çözümü ne olur bilemiyorum ama ben derdini gayet olağan buldum.Çoğu kadın bu şekilde rahatsızlık duyabilir ama bu bir fesatlık,iç kötülüğü,kara kıskançlık gibi değildir...
Ay Allah razi olsun ya ne guzel anlatmissin gobegim sunu catladi anlatmak icin :D

Bence yalnis düşünüyorsun
Benim arkadaşım var çok güzel fiziği herşeyi çok güzel eşim onun için birgün
_ ne kadar çirkin bir bayan dedi.
Şok oldum
_neresi çirkin dedim
_oda erkeğe benziyor dedi..
_sacmalama dedim ozaman sen beni nasıl beğendin dedim
:))
Yani benim güzelim başkasına gore degildir.
Ikincisi bende bir yere gitsem eşinde tam isim itibariyle kimlerle olduğunu merak eder aynen bende öyle.
Peki arkadaşın evlimi
evli evet

Back
X