• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

Sok oldum yorumlara resmen. Napicaksiniz guzel bir kadin olan her ortamdan kocalarinizi hayalet gormus gibi kaciracak misiniz? Esiniz de guzel bulabilir, siz saniyo musunuz ki gun icinde kimseyi begenmiyor? Bence bu hastaliktir, kadin olmakla da alakasi yoktur. Sirf kadin guzel diye kiskanmak normal bir durtu degil, bunu normal kabul edenlerin de kiskanclik seviyeleri normal degildir.

Ayrica ben boyle esleri korumaya calismayi da anlamiyorum. Aldaticaksa gitsin aldatsin, benim sinir koymamla aldatmayan koca illa ki aldatir, oylesinin de yolu acik olsun zaten
benim derdim aldatmasi degil ki oyle biseye ihtimal vermiyorum. arkadasimi cok guzel buluyorsa bunu kiskaniyorum sadece. ve bu dusuncemin cok normal oldugunu dusunmedigim icin konu actim zaten.

Yahu şu araya parazit gibi giren mesajlar yüzünden bazen konudan kopuyorum.Şu Arabistan muhabbetinden kusucam artık yeter 20 senedir aynı laf !Rahmetli Süleyman Demirel söylemese ne diyecektiniz insanlara acaba güya aşağılamak için , elitistlik seviyenizi nasıl gösterecektiniz bilmiyorum bi bitin nolur be..hoff:işsiz:
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!Kimsenin yaşam tarzına dokunma!Sana beğenmiyorsan İsviçre’ye git ,ya da burası İsviçre mi diyor mu kimse?

Sen yunanistanda mı yaşamış oluyorsun birlikte oturunca !ne kadar sığsın.başkalarının özgürlüğünü aşağılayarak ego yaptığını sanan ezik seni!
Offff kara çarşafının altına gir ve kapa çeneni .
Bastırılmış yaralarını burda kim kusarak giderme . Ezik demek için fazla altımda kalıyorsun göremiyorum seni . Hadi ötede oyna .

Herkes birisinin güzel biri olduğunu düşünebilir.
Bu demek değildir ki elde edecek sahip olma duygusu hissedecek.Sadece düşünür geçer bu kadar.

Bu tip kıskançlik daha cok kendinle ilgili...ama bunu sık sık yaşarsan ilerleyen zamanlarda öfke ve nefret de eslik eder kiskançligia...o yuzden dikkat et

Yahu şu araya parazit gibi giren mesajlar yüzünden bazen konudan kopuyorum.Şu Arabistan muhabbetinden kusucam artık yeter 20 senedir aynı laf !Rahmetli Süleyman Demirel söylemese ne diyecektiniz insanlara acaba güya aşağılamak için , elitistlik seviyenizi nasıl gösterecektiniz bilmiyorum bi bitin nolur be..hoff:işsiz:
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!Kimsenin yaşam tarzına dokunma!Sana beğenmiyorsan İsviçre’ye git ,ya da burası İsviçre mi diyor mu kimse?
harikasın..

Bu nasıl bir özgüvenle eksılıgıdır.bir kadın güzel dıye kıskanıyorsun bir de Arkadaşınız.bence bundan gurur duymanız gerekir.dusuncenız çok yanlış.eşinize bu kadar mı güveniyorsunda şüpheye düşüyorsunuz pes dıgrusu :olamaz:

Back
X