yokVar da itiraf etmiyor baksana
hahahaaa çok orjinal bir konu ciddenAslında mantıklı da bakalım eşlerin tarzı neymiş neyi yansıtıyormuş içlerinde nasıl bir ruh hali nasıl bir fantazi varmışcasına biz alırken sonuçta kendi ruhumuza göre alıyoruz acaba onlar nasıl şeyler alırlar kii
bız keselerı ayırdıknasıl adam ödesin?
Bir cepten alıp diğer cebe koymak gibi değil mi bu işler?
yok
mesela ben hızmetcı kostumu gıymedım hıc alsam alırdımda komık gelıyor bana
ben genelde fesat fesat seyler yapıyorum
daha once anlatmıstım ıpekcan bılır mesela
Selam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?
reyonların tamamını almayalım tabi:))nasıl adam ödesin?
Bir cepten alıp diğer cebe koymak gibi değil mi bu işler?
abla bende ciddi merak ettim şimdi soram mı bendeDur bunu soralım hemen odunlara,bakalım ne diyecekler
ya o bir açılsın da gör. otel odasında jakuzi keyfi falan fişman. önlük kısmına gelemez ki gelene kadar 9 doğurur valla
yok
mesela ben hızmetcı kostumu gıymedım hıc alsam alırdımda komık gelıyor bana
ben genelde fesat fesat seyler yapıyorum
daha once anlatmıstım ıpekcan bılır mesela
ben istersem olur canım kacamaz elimden , ama benimde istemediğim zamanlar tabiki oluyor .adamın canı istemese bile o an istisnasız oluyor yani.
öyle şeyler..
ya ben yemek yiyeceğim. sakın derine inmeyin ha.
gelir gelmez tıkılıyacağım burayı.
abla bende ciddi merak ettim şimdi soram mı bende
valla hediye istesem alırdı bana ten rengi çorap al desem alamaz. Ben nasıl diim satıcı kıza delimisin der. Bence oduncuklarımızın da kapasitesini çok zorlamamak gerekior:-D hani fantezi giyim falan. Gerçi internetten alabilir bence tiyo verinnn:-DSelam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?
ay evet ılk sene parasızdık zaten dedım hedıye onemlı degıl canım ama hatırlammsıtıreyonların tamamını almayalım tabi:))
böyle mi anlaşıldı acaba.
eee hediye bu, para gidecek tabi biraz.
hiç mi aldırmasınlar napsınlar sence
Sor tabiii merakından çatlayacağına adamın beynnden neler geçiyor onu öğren
başka bir hediye isteyemedim kızlar.
kendi alsın isterim
almazsa kendime kendim alırım.
bunlar olmazsa araba alsın napım ben sımdı
odunsa takma kafana şekerim şimdi sen bu adama al diye gözüne soksan da o adam odunsa almaz alamaz sende anca kendini üzersin o yüzden sen oduncuğunla mutlu olmana bak yılbaşında eh bir hediyem olsaydı çatır çatır yakardım seni deay evet ılk sene parasızdık zaten dedım hedıye onemlı degıl canım ama hatırlammsıtı
artık bu seneye geldık. var yanı paramız pulumuz.
yıne unuttu arkadas
tam yatmaya yakın
''evlılık yıldonumun kutlu olsun cınımmm '' dedım bugun degılkı dedım
aa ne zaman dedım 12 eylul dedı. 12 eylul gecesı kavga ettık 20 gun fılan kusluk surdu oyle soylıyım .
o kadar odunmu desem ne desem bılemedım
hahahaha aynı değerde diyorsun yani araba ve erkeğin iç giyim almasını.Valla katılıyorum sana cutebaşka bir hediye isteyemedim kızlar.
kendi alsın isterim
almazsa kendime kendim alırım.
bunlar olmazsa araba alsın napım ben sımdı
ay al iştedaha hafta sonu konuştuk bu konuyu bizde mağazanın önünden gecerken sana kırmızı don alalımmı evli olarak geçireceğimiz ilk yılbaşı dedim şakasına eşimde bana ben sana alırım belki yılbaşına özel bişiler dedi bakalım merakla bekliyorum hatta yüzsüzleşip aaa sadece geceye özel hediye olmaz başka bişeyde al dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?