- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
http://www.lasenza.com.tr/bodysuit-seksi-giyim-11044146-74q0
ay cok guzelmış ama cok pahalı
kelepce neyinde olur bence
sonra hastanelik olmayalar adamın yanlış bi yerine gelir falanKırbaç ta olurrr haa şırrakkk diye savurursun
daha hafta sonu konuştuk bu konuyu bizde mağazanın önünden gecerken sana kırmızı don alalımmı evli olarak geçireceğimiz ilk yılbaşı dedim şakasına eşimde bana ben sana alırım belki yılbaşına özel bişiler dedi bakalım merakla bekliyorum hatta yüzsüzleşip aaa sadece geceye özel hediye olmaz başka bişeyde al dedim
sonra hastanelik olmayalar adamın yanlış bi yerine gelir falan
6 ay oldu evleneli olsun o kadar vallaay al işte
bak paçoz daha ilk senesinde aldırıyor geceliği
eskidimmi noldum ben acaba
öküz terbiyecisi diyorlar bizim oralarda alıştırmayaAlıştır bunlara alacak tabiki
en güzeli çamaşıra dokunarak almak .İnternette ya da katalogdan gözüktüğü gibi olmayabiliyor .Tut kocanın elinden götür çarşıya al ama önceden sen bir mağaza model belirle ona tesadüfen görmüş gibi aldır .
hahahahahah hadi yavrum koş yavrum koşKırbaç ta olurrr haa şırrakkk diye savurursun
6 ay oldu evleneli olsun o kadar valla
ne eskicen kız sende yeni sayılırsın
öküz terbiyecisi diyorlar bizim oralarda alıştırmaya
kız dükkana gitmesi de zor dükkanda erotik seyler doluay şimdi internette o heryerleri yapma karıların resmini ellerimle atamam bu fikir bana şuanda çok uzak geldi.
Ne bilim gitsin alsın dimi yada ben baktığını bilmiyim.
ne getirse kabulum ya giyerim valla paçalı don alamaz herhalde diye düşünüyorum.
Ha birde diyorki isteye isteye bunumu istiyorsun insan kıyafet ister altın ister çeyrek altın ister diyor
valla içerikleri okumadım sayfa sayfa .Bu teklifi önce ben söyledim
hahahahahah hadi yavrum koş yavrum koş
valla içerikleri okumadım sayfa sayfa .
Notere gidip tasdiklettin mi kardeş ?
:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?