Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

kız dükkana gitmesi de zor dükkanda erotik seyler dolu
ben girmeye utanıyorum
y7ok ya normal don kulot satan yerlerde bı stant bunlara acık varsa oyle erotıc shop fılan basıma bı ıs gelmeyecegı garantı ben gıdıcem valal
ıstanbulda oturuyorum.
ben ıstıyorum kendı alsın ya
arada tek tuk alanda varmıs gorduk yazıyor kadınlar

cute suwen den al çok fantastik şeyler var, vücut çorapları mi dersin çok güzel ufkumu acti benim valla
önerin varsa yaz suraya adını
vucut corabı bende 3-4 tane var
aslında ne alsın bılmıyorum ama
kelepce fılan ısterım yanı
bakıcam bahsettıgın sıteye

ıh ıh değill değilll

Yazıkkk yaa odunlara

Kompedan filan varya oradada güzel takımlar var

Allah seni napmasın illa aldırcan yani

ay iç çamaşırı mı benim eşim de hayatta almaz. bari altın bileklik gibi bir şey isteseydin...

geçenlerde iç çamaşırı firmasında bir erkek; sevgili yada karısına iç çamaşırı beğeniyordu bana bir garip geldi... tezgahtar genç bir kız. iç çamaşırını(fantaziydi) adam eviriyor çeviriyor, sağına soluna bakıyor, ben bile uzaktan utandım yahu... aslında eşime al vs derdim onu gördükten sonra vazgeçtim iyi mi

benim kocamı öldürsen mağazaya girip almaz ben almak istersem de kafasını çevirir sorarım ben karışmam der, netten aldır bence onu kabul eder.

Benimki de almaz canım.
Çorap seçmeye bile çamaşırcıya girmiyo, nerede kaldı girecek de fantazi iç çamaşırı alacak
.

önerin varsa yaz suraya adını
vucut corabı bende 3-4 tane var
aslında ne alsın bılmıyorum ama
kelepce fılan ısterım yanı
bakıcam bahsettıgın sıteye
Sitesi var mı bilmiyorum da mağazalarında indirim de vardı
vücut çorabı 3 4 tane mi var, anam sen asmissin olayı bacim sen bana yaz burda model falan

derde gel

benim eşim alıyor ama almasaydı da sorun olmazdı ben alırdım canım.
netten güzel bişeyler bulalım sana ne dersin

Noel anne kıyafetim var. Ama bu bana daha çok erkeğe alınacak bir hediye gibi geliyor. O yüzden ben alıp ona hediye gibi yapmıştım. Çok da hoş olmuştu. Ama ben de dükkandan değil internetten almıştım. gittigidiyorda vardı. Hala da vardır büyük ihtimalle. Tam zamanı aslında.

iç çamaşır mağazalarında kadından çok erkek oluyo zaten ben de çekinirim
gecen gün bi tayt deniyordum kabinden çıktım ana bi baktım herif karısıyla yukarı çıkmış :S şok oldum ya bende rahat rahat giyiniyordum üst kat oraya gelemzler diye zaten üstte erkek seyleri yok ve kabinler var :S

Hic alamam canim uzatma senin aldiklarini beğeniyorum demis
parasini mi alcam napcam yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…