- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
y7ok ya normal don kulot satan yerlerde bı stant bunlara acık varsa oyle erotıc shop fılan basıma bı ıs gelmeyecegı garantı ben gıdıcem valalkız dükkana gitmesi de zor dükkanda erotik seyler dolu
ben girmeye utanıyorum
önerin varsa yaz suraya adınıcute suwen den al çok fantastik şeyler var, vücut çorapları mi dersin çok güzel ufkumu acti benim valla
ıh ıh değill değilll
y7ok ya normal don kulot satan yerlerde bı stant bunlara acık varsa oyle erotıc shop fılan basıma bı ıs gelmeyecegı garantı ben gıdıcem valal
ıstanbulda oturuyorum.
ben ıstıyorum kendı alsın ya
arada tek tuk alanda varmıs gorduk yazıyor kadınlar
Allah seni napmasın illa aldırcan yaniy7ok ya normal don kulot satan yerlerde bı stant bunlara acık varsa oyle erotıc shop fılan basıma bı ıs gelmeyecegı garantı ben gıdıcem valal
ıstanbulda oturuyorum.
ben ıstıyorum kendı alsın ya
arada tek tuk alanda varmıs gorduk yazıyor kadınlar
ahahahahahhahahaArkada kovalıyor yaniiii
Kadın alır kocayada,koca nasıl alır onu bilemem,her erkek yapamaz bunu.
İnternetten sipariş verebilir kendi zevkine göre,en mantıklısı da bu herhalde..
ahahahahahhahaha
hah bak bu olur. internet mantıklı
Ay ben c3kinirim kadin halimle adam nasil alsin
Sitesi var mı bilmiyorum da mağazalarında indirim de vardıönerin varsa yaz suraya adını
vucut corabı bende 3-4 tane var
aslında ne alsın bılmıyorum ama
kelepce fılan ısterım yanı
bakıcam bahsettıgın sıteye
Selam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?
gecen gün bi tayt deniyordum kabinden çıktım ana bi baktım herif karısıyla yukarı çıkmış :S şok oldum ya bende rahat rahat giyiniyordum üst kat oraya gelemzler diye zaten üstte erkek seyleri yok ve kabinler var :Siç çamaşır mağazalarında kadından çok erkek oluyo zaten ben de çekinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?