- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi selenn0101
-
ayyy boşayın şunu bu ne saçma bir üretim yaMerhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Buraya goruntusunu atiyorum camasirin. Yorumunuzu bekliyorum. Belki benim zevkimde sorun vardir.Giydiğiniz çamaşır nasıl bir şeydi mesela? Gecelik tarzı aşırı frapan birşey miydi yoksa jartiyerli klasik bir iç çamaşırı takımı mıydı? Bunu kocanız özellikle öz güveninizi mi kırmaya çalışıyor yoksa samimi hislerini kırıcı bir şekilde ifade eden biri mi diye anlamak için soruyorum. Çünkü bazı fantazi kıyafetleri özellikle gecelik tipi olanlar gerçekten demode ve 80ler Türk filmlerindeki pavyon tipi oluyor şahsınıza yönelik kişisel bir beğenmeme değildir o ama klasik Victoria Secret tipi bir takım içinde sizi görüp teyze gibi olmuşsun diyorsa orada sizinle bir derdi var demektir.
Yoo gayet şıkmış. Etek nasıldı ?Buraya goruntusunu atiyorum camasirin. Yorumunuzu bekliyorum. Belki benim zevkimde sorun vardir.
Eşiniz büyük ihtimalle ailesine tavrınız yüzünden sizin canınızı yakmak istiyor.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Dedigim gibi mesele para degil. Inanin durumum bu kadar deyip sahte bilezik taksa sorun olmazdi. Mesele hem cok buyuk bir sey yapmis gibi anlatmalari. Hem de evime gelip esyalarimi elestirmeleri. Ornegin karacadan bir tencere takimi aldim ve isimi goruyor. Hatta fazla geliyor 2 kisiye. Kadin geldiginde bir kucuk pilav tenceren bile yok dedi. Sicak bir yerde yasiyorum. Hem pike hem yorgan verdim hangisiule rahat ederseniz diye. Yorganin kalitesiz cok yakiyor kaliteli bir sey almamissin diyor. E kendi bir yorgan alip getirsin bunu diyosa? Nisan elbisesi bakarken ne maddi destek oldular. Ne de zahmet edip geldiler. Ama aldigim seye niye siyah almadin dediler. Burada takildigim sey maddiyat olabilir ki sizce? Eger ben nisan elbisemi siz alacaksiniz deseydim ve kendi istedigi seyi alsaydi benim kirilmaya hakkim olmazdi.Eşinizle ailesi yüzünden kötü olduğunuz için mi size böyle yapıyor anlamadım ben. Ne alakası var yani ailesinin düğünde bir şey yapmamasıyla?
Evlilik öncesi nasıldı?
Kimse bir günde bu hale gelmez.
Ayrıca ailesiyle para için görüşülmesi de çok kırıcı olmaz mıydı? Size 10 tane beşibiyerde taksalardı onlara bayılacak mıydınız? Okumuş memur olmuş bir kadınsınız,siz de böyle düşünürseniz kırsaldaki köyünden çıkmamış genç kız evlenirken bütün köyü ister ama.
Etek bunun gibi rengi füme.Yoo gayet şıkmış. Etek nasıldı ?
Hahahahah aynı şey geçti aklımdan. Ver cevabını o düşünsün yahu. Begenmiyorsa kör değilmiş ya evlenmeseymis.Başak burcu mu bu öküz, hangi mezbahadan kurtardiysan oraya iade et bunu.
Senin zevkinde birşey yok. Olsa bile bu şekilde elestirilmez. Güzelce anlatır alışverişe çıkarsın ya da hediye edersin beğendiğin şeyleri. Yavaşça tarzı değişir.Etek bunun gibi rengi füme.
Bir de aslında tarzım bu değil. Gunluk hayatta daha spor giyiniyorum. Ama is yerinde spor giyinmem uygun olmuyor. Eger kotuyse dediginiz gibi alisverise goturebilirdi. Bak sana cok yakisir gibi motive ederek de bu is yapilabilir bence de.Senin zevkinde birşey yok. Olsa bile bu şekilde elestirilmez. Güzelce anlatır alışverişe çıkarsın ya da hediye edersin beğendiğin şeyleri. Yavaşça tarzı değişir.
Ama böyle konuşmalarına aldırmayacaktınız para verip alsalardı değil mi? Benim takıldığım nokta orası. Sırtına kaliteli yorgan bağlayıp gelse sizin eşyanızı eleştirmeye hakkı olacaktı sizin bakış açınıza göre. Ya da elinde pilav tenceresiyle gelse sizin aldıklarınıza laf edebilecekler miydi? Bana göre hiçbir aşamada sizi eleştirmelerine izin vermemelisiniz. Dimdik dursanız size söyleyemezler böyle şeyler.Dedigim gibi mesele para degil. Inanin durumum bu kadar deyip sahte bilezik taksa sorun olmazdi. Mesele hem cok buyuk bir sey yapmis gibi anlatmalari. Hem de evime gelip esyalarimi elestirmeleri. Ornegin karacadan bir tencere takimi aldim ve isimi goruyor. Hatta fazla geliyor 2 kisiye. Kadin geldiginde bir kucuk pilav tenceren bile yok dedi. Sicak bir yerde yasiyorum. Hem pike hem yorgan verdim hangisiule rahat ederseniz diye. Yorganin kalitesiz cok yakiyor kaliteli bir sey almamissin diyor. E kendi bir yorgan alip getirsin bunu diyosa? Nisan elbisesi bakarken ne maddi destek oldular. Ne de zahmet edip geldiler. Ama aldigim seye niye siyah almadin dediler. Burada takildigim sey maddiyat olabilir ki sizce? Eger ben nisan elbisemi siz alacaksiniz deseydim ve kendi istedigi seyi alsaydi benim kirilmaya hakkim olmazdi.
ailesinin size yapamadıklarının ezikliğini sizi ezerek çıkarmaya çalışıyor yok sayın yemek falan yapmayın öyle adamla sevişmeyin en güzeli boşayın gitsin eteği kıro olmayan bulsun beceriyosa öküzMerhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Boylesi bana denk gelicek ki anasından doğduğu güne lanet ettiririm valla, icimde nasıl bir kavgaci sulukuleli çeçeron varsa, hic asil görüntümle bagdasmiyor hdgdgdgHahahahah aynı şey geçti aklımdan. Ver cevabını o düşünsün yahu. Begenmiyorsa kör değilmiş ya evlenmeseymis.
Aldırmamak diyemem illaki bozulurdum ama en azından kendimi bu kadar haklı görmem. Bir insan hem maddi manevi destek olmayip hem de bu sekilde elestiremez diye dusunuyorum.Ama böyle konuşmalarına aldırmayacaktınız para verip alsalardı değil mi? Benim takıldığım nokta orası. Sırtına kaliteli yorgan bağlayıp gelse sizin eşyanızı eleştirmeye hakkı olacaktı sizin bakış açınıza göre. Ya da elinde pilav tenceresiyle gelse sizin aldıklarınıza laf edebilecekler miydi? Bana göre hiçbir aşamada sizi eleştirmelerine izin vermemelisiniz. Dimdik dursanız size söyleyemezler böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?